Posledná kvapka vo vzťahu s partnerom
Kedy ste si v manželstve /partnerstve povedali a dosť.. čo bola tá posledná kvapka na to aby ste sa rozišli ?
Bola som cez vikend u kamaratky, nevedel kde som ani ho to nezaujimalo, a ked som dosla a hadali sme sa zaznela od neho veta"a preco by som sa o teba mal starat"
Ked mi muz za den 6x zobral ovladac z TV 😨 neskutocne nieco 🤔
@miriamgtt keď plánoval rodinnú oslavu bezo mňa a svojej dcéry.. Vraj ja by som si za jeden stôl s jeho mamou nesadla, takže tým pádom sa so mnou a nasou ročnou dcérou nepočítal.. Vtedy som mu povedala, že to je konečná, že nemám s nim viac co riešiť.. Samozrejme predchádzali tomu aj iné problémy...
Ked som nasla v jeho chate ako vyznáva lasku inej. Ako miesto prace chodil za nou. Zaroven pisal to iste mne a jej a tak 4rocny vztah z mojej strany v sekunde skoncil.
Ked som si uvedomila, že v podstate s ním cítim väčšiu “samotu” ako keď som sama, že v podstate v myšlienkach má opustil už dávno len v realite si to bolo ťažko priznať, a úplne posledné bol pohľad na nasu dcéru ktorej sa nechcela ukázať, že takýto “vzťah” je normálny
Ja fungujem v hroznom manzelstve roky, rokuce problemy. Nie som odkazana a ani slaboch,n apriek tomu som ostavala, lebo som vyrastala v milujucej sudrznej rodine a absolutne som nebola schopna prijat, ze ja budem rozvedena, ze proste mi to nevyslo atd. Ten pocit rozhodnutia, pud sebazachovy atd. proste neprichadzal. Vzdy som len citila, ze este som neurobila pre zachranu vsetko. Posledna kvapka, uz nastatie prisla a denne za nu dakujem, ze konecne to citim tak, ze koncim a to preto, lebo mi v hadke povedal " Dufam, ze za toto co si spravila skapes" .........Nieze by vobec existovala vhodna situacia na to, aby clovek vyslovil nieco take, ale nespravila som absolutne nic.
Ja som to mala veľmi dramatické, keď aj druhý krát na mňa zaútočil a vyhrážal sa hroznými vecami, ženy prešla som si peklom a to som ešte po prvom jeho pobyte za mrežami mu dala šancu, druhý krát keď išiel na "pobyt" bol koniec... Ale dlho mi trvalo s aj niečomu odhodlať... Asi som mala veľmi dlho ružové okuliare nasadené 🙄
keď som 4 januára triasla sa vonku len v tričku a on ožratý vrieskal že zabije naše ani nie ročné dieťa...viac ma nevidel....
Neverím na poslednú kvapku. Človek vie, keď vzťah je zlý, len si to často nechce pripustiť a ďalej a ďalej zametá problémy pod koberec. Lepšie je sa pozrieť pod ten koberec ešte pred "poslednou kvapkou" a nenechať to zájsť moc ďaleko do úplnej katastrofy.
Už som si x krát povedala, že to prišlo, ale zatiaľ trpím... Tak snáď už v novom roku sa odhodlám
@tyelde a preto s nim čakáš dieťa? 🤦♀️
On začal kvapkat až po rozchode a to poriadne. Samotný rozchod bol kultivovaný rozhovor dvoch rozumných ľudí čo sa dohodli ze im bude lepšie keď pôjdu od seba... No a potom začalo to peklo
@matazirafa tak s dvoma deťmi je všetko "jednoduchšie" 🙄
@miriamgtt keď som si konečne pripustila, že mi je lepšie, keď nie je doma, a že nie je hodný mojej starostlivosti a lásky, že o mňa samotnú vôbec nestojí. Vzdala som to. Ten každodenný boj o jeho pozornosť a prítomnosť. Až potom začal ten skutočný boj, keď som si to pripustila.
@matazirafa z jednej vety sa dá vyčítať celý beletrizovaný zivotopis, že jo...
@tyelde keď pri niekom trpím a nechcen s nim byť, tak s nim nemám nechránený pohlavný styk z ktorého otehotniem.. Ale tak to som ja
@matazirafa a kde tvrdím, že je jeho? napr...
@tyelde no ešte lepšie
@matazirafa ja len vravím, že do mňa zbytočne skáčeš keď nevieš čo je vo veci. A čo ak si nechávam platiť aby som niekomu vynosila dieťa? Alebo je chlap roky nezvestný a mne sa to nechcelo riešiť? Proste nerýp keď nevieš 🙂
Ja som roky chodila a neskor aj byvala s alkoholikom.. stale som verila ze sa jedneho dna zmeni.. absolvoval liecenie.. podla lekarov uspesne.. chodil na terapie.. az jednej noci zmyzli spolocne uspory.. ja som vtedy akurat spala u mami a otec s ktorym sme byvali mi volal ze ho v noci pocul hrabat sa v skrini.. nechapal preco.. ja som mu vysvetlila ze tam bolo v hotovosti 4000 eur ktore sme odkladali spolu aby sme sa osamostatnili.. brala som to s uplnym kludom az ma to samu soklo.. ziadne emocie... ked ex prisiel len som mu povedala aby si zbalil veci a vzal vsetko naraz, lebo uz ho dnu nepustim.. vsetko co nevezme vyhodim.. ani som nekricala ani nic.. proste mi to bolo fuk.. bolo to oslobodzujuce.. ex este vyvolaval samozrejme.. ze si zabudol.. kadeco.. potom zacal .. nechces vediet co som spravil s peniazmi... a ja ze podstatne je ze uz ich neuvidim..bposledne co povedal ze ak chcem mat rodinu a dieta tak na neho MUSÍM POČKAŤ.. lebo sama žiadnu rodinu mať nebudem !!!
@evalin88 moja babka zase mala o dosť lepší odhad... no očarujúce hovado skonštatovala - "čo z peknej misy keď je prázdna" a to ho videla 5 minút :D
@evalin88
@zuzanapjat u mna to bola. Moja mama co stale tvrdila ze sa k sebe nehodime... Po tom co som sa rozhodla bolo najhorsie povedat ano mami mala si pravdu😅😅😅

@miriamgtt ked po cca dvoch mesiacoch ignoracie bol na valentina aj tak radsej v robote ako so mnou...ale bolo to samozrejme dlhsi problem, cca rok sme spolu nespavali a nevedeli sme sa normalne bavit, potom dva mesiace hrozy ked sme sa vobec spolu nebavili, tyzden pred valentinom sme si povedali ze tomu dame sancu a ja som mu pripravila romanticku veceru, sviecky, oblecko a on neprisiel domov...takze za dva dni som bola odstahovana 😂