Posledná kvapka vo vzťahu s partnerom
Kedy ste si v manželstve /partnerstve povedali a dosť.. čo bola tá posledná kvapka na to aby ste sa rozišli ?
Posledna veta - Ked ja to tak budem mysliet tak ta vyhodim na ulicu a mozes byvat pod mostom...
🤔 o 3 dni som nasla byt a zacala riesit hypo, vobec mi nechybal ze ja do vstahu a do jeho bytu inevestujem a on ma vyhodi lebo to je jeho byt(neboli sme manzelia).Načo som mala čakat? Bolo to najlepsie rozhodnutie v zivote.
Kvoli tomu že ma človek nálepku "rozvedená" postavila sa jeho rodina proti mne..jeho matka ma lustruje cez počítač v práci kde robím koľko zarábam a to ma už vytočilo..a on jej nič ani nepovedal..nemám ani deti ani dlhy..je to bieda "nechcem sa doma hádať, moja mama stým nesúhlasí" tak sa po..eb snimi a seď doma na riti..ešte aj jeho sestra svatoziara nad hlavou.. prv plakal ze odisiel prec pracovat kvoli matke a mater mu vyvolava ze ci uz ich nepotrebuje ze ho kazim ze nikdy taky nebol..psychooo
@katkaluky89 tri štvrtiny z napísaného som nepochopila🤒
@0silvia0 čo si nepochopila kľudne sa pýtaj..
@0silvia0 že je to u nich psychiatria hotová
@katkaluky89 no napísala si to s takým adrenalínom a nasratosťou, že len ty vieš o čom je reč. Ale nevadí, aspoň si sa vyventilovala, my ostatní nemusíme chápať súvislosti 😎
@0silvia0 citit stoho dost zla to verim..ale toto by si musela zazit 😂
@katkaluky89 Nezažijeme, nepochopíme, čo? Poznám, takéto veci vedia vytočiť až do nepríčetna. Najlepšie je, že mnohokrát si aj ja hovorím nenechám sa vytočiť, budem kľudná, jedným uchom dnu druhým von a keď na to dôjde, by som najradšej od jedu praskla 😀
@veronnica080 to sa fakt neda to si treba prezit..viem ze v tom mojom prispevku je vela nervov a zla..ale ma vytaca do nepricetna ked povie hladame si byt alebo len obycajnu garzonku ja vsetko vybavim a on mi povie "neviem co na to povedia nasi" bozeee chlapce mas 30 rokov tvoja matka ta spehuje na kazdom kroku na jaku rit si odisiel od nich 400km..potom place ze ho maju za blbca doma. Hlavu bit o mur to je malo fakt
@erickatt toto slovko "istooo" poznam a kvoli exmanzelovi sa taham po sudoch
Tiež čakám kedy sa už konečne odhodlam a začnem riešiť rozvod. Moji rodičia o tom vedia, stoja pri mne. V hlave to mam usporiadané, viem že chcem už mať pokoj ale nedokážem sa do toho dokopať. Hovorím si že po novom roku tak snáď..Ide o psychické týranie z jeho strany, mame malého syna, pred ostatnými je dokonalý chlap a otec ale doma... Ved to poznáte. Držím nám vsetkym palce
obcas je to ako s cigaretami. vsetci ta strasia ake tazke je prestat tak ty radsej fajcis dalej .. ja ked som mala 20, mala som takeho ozrana nezmyselneho, bala som sa ho opustit, ze co ak ma ta samota bude boliet tak ze to neprezijem.. a ja som jedneho pekneho dna tym sekla a nic sa nedialo 😂 ziadna bolest, len radost, stastie a ulava
On chodí domov len na víkendy. Keď sme so synčekom sami cez týždeň všetko je super, ale keď príde manžel domov tak je všetko hore nohami, nervozita a hádky, on leží na gauči a ja mam zrazu dve deti. Viem že bez neho nám bude lepšie, ale neviem sa dokopať do toho aby som to už konečne začala riešiť.
@deniska2706 vam ta laska dlho nevydrzala... poriadne by som si rozmyslela komu hovorim ano
@johanna_b toto komentovať nemusíš. Keby som vedela aký bude tak sa za neho samozrejme nevydám.
@johanna_b keď je to o tom, že nevieš čo bude, že nevedela si ako bude bez neho, len si mala obavu, podobné som to mala s mojím bývalým. Mala som obavu, že si nikoho už nenájdem, keď ho opustím, že už ma nik nebude chcieť, budem na ocot a opak bol pravdou a dnes ďakujem bohu, že som našla v sebe tú silu a odišla

@miriamgtt ked nas odpojili od elektriny a on to istooooo zaplatil. A ja s deťmi doma po tme a on v kľude dosiel z roboty, vynadal mi ze neni čo jesť. Ze ci niečo bude a ked som mu povedala NIE s kludom angličtina išiel spať.