icon

Posvadobná ľahostajnosť

anlady
29. mar 2012

Ahojte dievčatá, potrebujem poradiť. Pred svadbou (3 r) som si na sebe nechávala vždy záležať - čo sa týka image-u. Snažila som sa byť pekná,upravená, sexi. Teraz som 3 roky v manželstve - zatiaľ bez detí a nemám na nič chuť.Som veľmi lenivá na seba. Túžim po tom aby si manžel povedal,že júúúúj aká zmena.
Najhoršie je to,že nikam nechodím-a keď idem na kávu to niekedy len v piatok. Pracujem vo firme u svokrovcov a s dvomi kolegyňami. Neprichádzam do styku s inými ľudmi-len veľmi málokedy. Do práce chodím autom,takže si hovorím,že je mi jedno ako ma ľudia vidia ale chcem to zmeniť,ale nechce sa mi.
Zažili ste niečo podobné?

janka830
29. mar 2012

Ahoj, ja to tiež zažívam ..a to som vydatá necelé 2 roky, pred tým som si dala záležať a teraz je to také že sa vyobliekam len keď ideme na výlet poprípade do mesta...ale tiež sa do toho kopem.. 😉

anlady
autor
29. mar 2012

Hej poďme niečo vymyslieť 🙂

kacickah
29. mar 2012

skús nejakú zmenu.my tiež moc nikam nechodíme iba tak ku kamarátom a niekedy do mesta mna to moc nebaví.a ja pracujem doma.ked som pracovala ako čiašnička tak to si ma mala vidiet ako som sa oseba starala.ale nie kôli chlapom tam sa to patrilo vyzerat ako človek nie ako zombík...aj manžel sa staral ale omna 😀 😀

tatarida
29. mar 2012

ja mam po svadbe ani nie mesiac a tiez som to uz postrehla 🙂 ale moj muz sa tiez akosi menej holi.....mmmmmm nieco na tom asi bude 😀
co sa tyka obliekania do prace to je tiez na bode mrazu...dennne cestujem 100km tam a 100 spat, som prec 12 hodin a teda rano o 5 sa mi vobec nechce vyobliekat....okolo 9 si uz nadavam ze som si mohla teda aj nieco lepsie obliect 😀 a malujem sa vacsinou az v praci....

zuzu9906
29. mar 2012

no najhorsie je to, ze rano vstanem, hodim drobca do jasli, pridem do roboty, prezliekam sa do bieleho, kedze robim v labaku, obed mame tu, odchadzam znova pre drobca do jasli a max. obchod a domov...sa mi nechce nejako extra obliekat, ked ma uvidi akurat tak skoro 60rocny kolega, aj to len ked odchadza z nasej spolocnej miestnosti, aby som sa mohla prezliect 😀 a nikde nechodim...je pravda, ze teraz co som nastupila po materskej, mam taku potrebu sa viac o seba starat, aj sa nalicim, co som nerobila ani za slobodna...ale neviem nemam motivaciu....a mm to nejako neriesi..ale snazim sa ked niekam ideme, co je velmi, velmi zriedka, skoro vobec tak sa nahodim...

anlady
autor
29. mar 2012

@zuzu9906
@tatarida
@kacickah jooooooooj,som rada,že nie som sama.ja si aj poviem že si nakúpim handry nejaké pekné,ale keď to vidím-poviem si,že načo?! Neviem ako sa dokopať

kacickah
29. mar 2012

to by ma zaújmalo ako to robia tie čo ráno vstanú a vyzerajú ako s katalogu ale s reklamy...mat tak doma po ruke kaderníčku a kozmetičku...ach 😵

kacickah
29. mar 2012

@anlady ja vždy idem na nákupy a skončím s plnými taškami!!ale nič pre mna len pre malú a manžela.manžel sa ma spýta čo som si kúpila a ja poviem vždy len Všetko bolo drahé a ja nič nepotrebujem ja mám!!a popritom nemám ani v čom íst na DVOR ostuda

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah asi musíme fakt vyhádzať šatník,aby nebolo ani v čom do práce chodiť. a to dnes ja asi spravím 😉

anlady
autor
29. mar 2012

@anlady no šak si tu 🙂

kacickah
29. mar 2012

@anlady ked bude 🙂 š vyhadzovat pošli mne aby som nemusela chodit po obchodoch.

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah akú máš veľlkosť??? 😉

kacickah
29. mar 2012

@anlady že XS až S

kacickah
29. mar 2012

@anlady dnes mi prišli krásne šatočky pozerám nane a rozmýšlam kde ich budem nosit 🙂

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah nooo-to môžem poslať-máme rovnakú veľkosť 🙂 spravíme výmenu 🙂

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah cez leto do práce 🙂

kacickah
29. mar 2012

@anlady zlatá len umna je to horšie že ja nič nemám.ked idem na nákupy tak sa mi to páči ale potom rozmýšlam kde to budem nosit

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah ja som taká istá a potom si to nekúpim. tak treba vytriediť šatník-radikálne.daj do škatule-zavri,zalep a šup s tým do pivnice

kacickah
29. mar 2012

@anlady ja pracujem doma.manžel má stavebnú firmu a ja mu robim niečo ako sekretárku 😅 ja vlastne nemusím chodit do práce.manžel zarába dost aby sme mali všetko čo potrebujeme a chceme.ale mna to moc nebaví.

kacickah
29. mar 2012

@anlady vieš kolko mám krabic v podkroví no des 😎

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah jeeeeeeeeeeeejda- no závidím ti. Aj my máme stavebnú firmu,ale ja do nej musím chodiť a teda ešte ja nábytkársku,ale tam máme jednu pani. Lenže tu na firme,nedochádzam veľmi do styku s klientmi.

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah tak šup na to 🙂

kacickah
29. mar 2012

@anlady robila som čiašničku ale drahý nebol nadšený.ja mám tiež firmu stavebnú to mámé také spoločné.všetko rieši manžel.ja chodím len na obhliadky a schôdzky ale manžel sa snaží to vybavovat za mna.ja skôr robím papiere a veci podobné takže som stále doma za počítačom.No a počítaču je jedno či mám omietku na tvári alebo či mám urobené háro..

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah no veď to,tak treba chodiť s notebookom niekam do kaviarne 🙂

kacickah
29. mar 2012

@anlady ja so neni stích

anlady
autor
29. mar 2012
kacickah
29. mar 2012

@anlady ja nerada chodím sama niekam a hlavne na kávu.

anlady
autor
29. mar 2012

@kacickah ja som presne taká istá,sama? nikam a to nie je dobré 😖

kacickah
29. mar 2012

@anlady nieja ale ja som neni stích že pôjdem len tak do mesta.ked niekam idem tak len vybavit čo potrebujem spravím nákup a veci podobné.mám aj auto ale moc nejazdím nejak sa neviem dokopat dotoho.mám vodičák 4 mesiace a zažila som pár trapasov a od vtedy sa mi nejak samej jazdit nechce.ked idem s niekym tak v pohode ale samej moc nie.ja som rada doma s mojim zverincom a aj tak pracujem doma.ked idem na kávu tak len s kočkami