icon

Potrat, manželské nezhody a túžba po dieťati

wobka123
26. dec 2022

Ahojte viem že ma veľa mamičiek odsúdi a nemám im to vôbec za zle.
Pred troma rokmi som bola na potrate.Mali sme s manželom akurat dvojročné dieťa a začala som pracovat a tiež nejaké manželske nezhody a vôbec som sa necítila na ďalšie dieťa.Úplne som to vylúčila že ďalšie dieťa nepripadá do úvahy aj keď ho manžel veľmi chcel.Nerozprával sa so mnou dlhšiu dobu a bol veľmi sklamaný a tiež mi povedal že ďalšie dieťa už po potrate nechce nikdy viac. A ja teraz by som chcela veľmi dieťa a viem že on by už na to nepristúpil a ja to tak veľmi ľutujem čo som spravila a nemôžem vrátiť čas spať že nemôžem už na nič iné myslieť len prečo som to spravila to bolo také nezmyselne rozhodnutie v rýchlosti a nikdy si to neodpustím.Keby že sa dá vrátiť ten čas spať …

Strana
z4
elisebah91
28. dec 2022

@elisebah91 #vdakatipane a chvála ti patrí lebo si premenil smútok na radosť, žiaľ na útechu. Vďaka ti patrí, že si nám pozehnal syna ktorý sa dožil jedného roku, dieťa ktoré nás na zaciatku tak nemilo prekvapilo, lebo prislo v období tiesne a dusna v našom manželstve. Sprvu sme nechápali a ja som sa aj hnevala, úprimne povedané. Dnes vidím že NAOZAJ nielen tak slovne a mimochodom povedané to bol Boží zámer. Lebo cítim, že náš syn je nástrojom uzdravenia môjho manžela, že aj skrze neho sa môže a smie uzdraviť to zranené a zlomené, to nenaplnené otcovstvo a synovstvo posiate utekmi z domu a prekliatim vtlačených do mužovho srdca i života. Boh s jeho dovolenim konal a uzdravoval, ale teraz viac cítim, je tu iný nástroj -syn Jozef- ktorý ho môže učiť byť otcom ktorého nemal.(môj muž mi je veľkým vzorom, i keď naň niekdy nadávam, je mojou oporou hlavne v morálnej duchovnej oblasti). A tak ti chcem z celého srdca spievať chvály a vyvyšovať ťa o MOJ PANE, že si z mega problému, ktorý vtedy pre nás bol dal mega požehnanie, ktoré stále rastie. Vďaka ti Pane, že z každeho trápenia a bolesti vieš vyrobiť a vydolovať to najlepšie, hoci to nevidíme, hoci ťa odhaname, hoci sme zranení, TY VIES načo to je a prečo to všetko. ,, Verný Boh a verný kráľ dokončis dielo ktoré si v nás začal....vďaka ti Môj Ocko, že si mi dal syna, ktorý je taky smejko, ktorý patrí tebe-keby si chcel 😘
@wobka123 nieco z môjho súkromia

katuli3nocka
28. dec 2022

@wobka123 neľutujem Ťa. Urobila si neskutočne hnusné rozhodnutie. A Tvoj manžel si zaslúži neskutočný rešpekt, že ešte je stále manžel. Nehnevaj sa. Mám kamarátky. Jedna je úžasná mamička a má, žiaľ, choré dieťa. Ďalšia už bola na nespočetne veľa vkladoch a bábätko stále nechodí a potom je tu taká osoba ako Ty. Je mi zle...

renyga
28. dec 2022

@wobka123 prosím tu nečakaj odpoveď, nedá sa to vrátiť späť, no nik z nás nemá právo súdiť Ťa. 🤗Pre viac informácií už len súkromne 🤗. Dôležité je, že to lutujes, verím, že by si to nikdy viac neurobila. Áno, ale Boh môže odpustiť! 🤗 Pozdravujem srdečne.

bluka2
29. dec 2022

Wow, nechtiac som si utvorila tému a zas ma raz zaskočilo, aki vedia byť pro life ľudia hnusni k ostatným, už živým ľuďom okolo nich... Trochu chýba empatia pri tej vašej agende

adkadz81
29. dec 2022

@wobka123 Veriaca osoba asi nie ste,ale Boh Vas miluje a jedine on dokaze uzdraviť vas aj vase manzelstvo.Volajte na Neho,hladajte ho z celeho srdca,vylejte si pred nim svoje srdce,On sa vam da najst,lebo to slubil..a budte uprimna..Povedzte napr Jezis ak existujes, daj sa mi poznat,pomoz mi prosim.. Jezis zomrel za KAZDY nas hriech,aj za ten najhorsi.Potrebujete Bozie odpustenie,odpustenie od manzela aj odpustit sebe.Potom chodte za manzelom a uprimne mu vedzte vsetko, ze vam to je luto a poproste ho o odpustenie.V prvom rade pracujte na vasom manzelstve.Respektujte manzelovo rozhodnutie a netlacte na neho..Urcite je vhodny aj psycholog,ktory pracuje s manzelskymi parmi.Ak bude manzel suhlasit,chodte tam spolu..Najprv obnovte vztah,doveru,lasku a potom mozete rozmyslat nad druhym dietatom.

kamatopo
30. dec 2022

Každého raz minulosť dobehne. Jedno zle a neuvážene rozhodnutie a zmení to životy celej rodiny. Ja som mala spontánny potrat a nie je dňa aby som nemyslela na to ,,prečo a ako mohlo vyzerať,,...😢 Ty si prišla o šancu mať dieťa z egoistickych dôvodov. Ani sa nečudujem tvojmu mužovi. Môj by tiež so mnou skončil. Rozhodla si za oboch a to sa nerobí. Je to múr ktorý si medzi vás postavila. Teraz ho budeš musieť len sama preliezť,alebo navždy ostaneš na druhej strane. Lano cez ten múr sa volá ,,odpustenie,,. Nielen tvoj muž tebe,ale hlavne ty sama sebe...

fineta
30. dec 2022

@kamatopo ako sa hovorí, vysvetlila si to autorke po lopate.

Strana
z4