Potrebujem radu ohľadom priateľa
Ahojte,
chcem sa poradiť ohľadom svojho priateľa. Momentálne si našiel prácu na opačnej strane Slovenska , chodieva domov na víkend , ale jeden je s deťmi a jeden so mnou. A teraz keď máme mať víkend spolu (od piatku do nedele) , tak mňa pozvali z novej práce vonku po práci - na pivo (ide o 3-4 hod, nechcem byť čierna ovca a odmietnuť lebo konečne som súčasť tímu).
Včera som to oznámila priateľovi, vyletel na mňa, že v nedeľu budeme vlastne spolu len do obeda (už nie do večera) , že v piatok ma nebude ťahať od kolegov opitú (čo je blbosť) a že budeme vlastne kvôli mne spolu len od soboty do nedele.
JA si myslím, že to nie je fér ako ma obmedzuje a vyčíta mi , že s ním nechcem byť a "oberám" nás o čas :(
Ale ja si nemyslím, že je to OK. A 3-4 hodiny nás nezabijú.
A najhoršie je , že si neuvedomuje fakt, že od novembra tu bude len každý druhý víkend a jeden bude so mnou a druhý s deťmi takže budeme spolu raz za mesiac (a ak sa pýtate prečo to takto delí , tak ma nechce zoznámiť s deťmi lebo jeho ex to nechce).
Ďakujem za každý názor.
@girl1990 Bezpodmienečne choď von na to pivo s kolektívom. Tvoj partner tiež nerobí ústupky a ani len nediskutuje o tom, že by kvôli tebe raz za čas dal prednosť tebe pred ďeťmi na, tri poondiaté hodiny. Čo sa bez teba zblázni od samoty, keď nwebudeš tri hoďky doma? No, pekný egoista!
@girl1990 chod von na pivo, a porozmyslaj, ci ti treba takehoto chlapa so sa pride potesit 2x do mesiaca a este aj so zavazkami.. on s tebou podla mna do zivota ani nerata, lebo byvalu by poslal do teplych krajin a detom by ta predstavil, keby chcel... a mohla by sa ona ja na mihalnicky postavit. Mohla by si svoje snahy, volny cas, venovat do niecoho co ma buducnost...
On si najde pracu inde, ty ho mas cakat a nedaj boze, aby si mala raz za cas nejaky program vtedy.. no co k tomu dodat ;)
Chod na pivo a nienie si suka... On keby vzťah s tebou bral vážne je dávno rozvedený za 4 roky co ste spolu a jeho deti ta poznaju
@veronikaszabova jeminečky on je ženaty ☹️Tak jasne ze jeho žena nechce aby zoznamil deti s milenkou aj ked su dospele kokos Keby bol rozvedeny bola by to ina story. On sa “ rozvadza” a chudera milenka nemoze ist ani na pivo s kolegami lebo v ten den mal v plane raz za mesiac ju opriet. Strasny chlap a 2 sa onho trasu. 😳
@miadi a pritom ona je mlada... neviem, co na nom vidi :( 🤷♀️
@girl1990 vies co.. a on nie je egoisticky, ked raz za cas niekam ides s kolegami a robi dramy? Prezije to, ked nie, len ty z toho dobre vyjdes. Lebo nebudes stracat cas s niekym , kto ta bude aj dalej vo vztahu nazivat egoistom, vzdy ked budes nieco chciet ty inak ako on...
@girl1990 na prvej strane pises "sme spolu už 4 roky , ale až tento rok sa rozvádza".... na druhej strane "Dnes sa konečne rozviedol"... to ako fakt?
@veronikaszabova tak vieš stačí jedna téma a príspevky kt by mali zakladateľka otvoriť oči, že ten jej amant je blb a zrazu je aj rozvedený behom 1 dňa co nebol schopný 4 roky
@sense rychlovka 😂

Ako si moze dovolit vyletiet na teba jak na male decko? Ste dvaja dospeli ludia a ty sa mu na sto percent prisposobujes. Tak moze aj on chapat ze tri hodinky stravis s kolektivom. Ved aj to treba. Cely svet sa netoci okolo jeho muzstva lebo on je tu na vikend tak sa poskladajme.