icon

Potrebujem radu ohľadom priateľa

girl1990
7. okt 2020

Ahojte,

chcem sa poradiť ohľadom svojho priateľa. Momentálne si našiel prácu na opačnej strane Slovenska , chodieva domov na víkend , ale jeden je s deťmi a jeden so mnou. A teraz keď máme mať víkend spolu (od piatku do nedele) , tak mňa pozvali z novej práce vonku po práci - na pivo (ide o 3-4 hod, nechcem byť čierna ovca a odmietnuť lebo konečne som súčasť tímu).
Včera som to oznámila priateľovi, vyletel na mňa, že v nedeľu budeme vlastne spolu len do obeda (už nie do večera) , že v piatok ma nebude ťahať od kolegov opitú (čo je blbosť) a že budeme vlastne kvôli mne spolu len od soboty do nedele.
JA si myslím, že to nie je fér ako ma obmedzuje a vyčíta mi , že s ním nechcem byť a "oberám" nás o čas :(
Ale ja si nemyslím, že je to OK. A 3-4 hodiny nás nezabijú.
A najhoršie je , že si neuvedomuje fakt, že od novembra tu bude len každý druhý víkend a jeden bude so mnou a druhý s deťmi takže budeme spolu raz za mesiac (a ak sa pýtate prečo to takto delí , tak ma nechce zoznámiť s deťmi lebo jeho ex to nechce).

Ďakujem za každý názor.

Strana
z2
arianna25
7. okt 2020

Ako si moze dovolit vyletiet na teba jak na male decko? Ste dvaja dospeli ludia a ty sa mu na sto percent prisposobujes. Tak moze aj on chapat ze tri hodinky stravis s kolektivom. Ved aj to treba. Cely svet sa netoci okolo jeho muzstva lebo on je tu na vikend tak sa poskladajme.

nairia
7. okt 2020

@girl1990 nie, nie si vadna ani divna, toto je uplne normalna situacia. pokojne a s cistym svedomim chod s kolegami von a zabav sa. pan ma majetnicke a manipulativne sklony? na taketo vycitky pozor!

mpg
7. okt 2020

@girl1990 Ja by som išla na to pivo, ak je tá práca perspektívna, ale nemusíš tam byť do konca, stačí nejaké dve hodinky (a nepiť tam alkohol) a povedať, že ťa doma čaká budúci, ktorý práve prišiel z práce.

jankapepe
7. okt 2020

@girl1990 nechce ťa zoznámiť s deťmi.......a jeho rodinu poznáš? Kamarátov?...?

komir63
7. okt 2020

@girl1990 Bezpodmienečne choď von na to pivo s kolektívom. Tvoj partner tiež nerobí ústupky a ani len nediskutuje o tom, že by kvôli tebe raz za čas dal prednosť tebe pred ďeťmi na, tri poondiaté hodiny. Čo sa bez teba zblázni od samoty, keď nwebudeš tri hoďky doma? No, pekný egoista!

simca06022011
7. okt 2020

@girl1990 chod von na pivo, a porozmyslaj, ci ti treba takehoto chlapa so sa pride potesit 2x do mesiaca a este aj so zavazkami.. on s tebou podla mna do zivota ani nerata, lebo byvalu by poslal do teplych krajin a detom by ta predstavil, keby chcel... a mohla by sa ona ja na mihalnicky postavit. Mohla by si svoje snahy, volny cas, venovat do niecoho co ma buducnost...
On si najde pracu inde, ty ho mas cakat a nedaj boze, aby si mala raz za cas nejaky program vtedy.. no co k tomu dodat ;)

sense
7. okt 2020

Chod na pivo a nienie si suka... On keby vzťah s tebou bral vážne je dávno rozvedený za 4 roky co ste spolu a jeho deti ta poznaju

miadi
7. okt 2020

@veronikaszabova jeminečky on je ženaty ☹️Tak jasne ze jeho žena nechce aby zoznamil deti s milenkou aj ked su dospele kokos Keby bol rozvedeny bola by to ina story. On sa “ rozvadza” a chudera milenka nemoze ist ani na pivo s kolegami lebo v ten den mal v plane raz za mesiac ju opriet. Strasny chlap a 2 sa onho trasu. 😳

veronikaszabova
7. okt 2020

@miadi a pritom ona je mlada... neviem, co na nom vidi :( 🤷‍♀️

girl1990
autor
8. okt 2020

@jankapepe poznám kamarátov, zopár, jeho mamu tiež , ale keď sme tam aj boli stále spomínala veci ohľadom manželky ..
Dnes sa konečne rozviedol a každý deň mi čistí žalúdok aký som egoista keď nás oberam o náš víkend a idem s kolegami.

simca06022011
8. okt 2020

@girl1990 vies co.. a on nie je egoisticky, ked raz za cas niekam ides s kolegami a robi dramy? Prezije to, ked nie, len ty z toho dobre vyjdes. Lebo nebudes stracat cas s niekym , kto ta bude aj dalej vo vztahu nazivat egoistom, vzdy ked budes nieco chciet ty inak ako on...

fokuska
8. okt 2020

@girl1990 Bla bla bla, stale to iste. Nadalej trp tieto reci, nechaj si od neho vycitky, len pekne polsusne sa podriad. Tak ako doteraz. A zite si takto dalej stale v tom istom kolotoci... toto si chcela pocut? Lebo na normalne rady a nazory kasles :(

veronikaszabova
8. okt 2020

@girl1990 na prvej strane pises "sme spolu už 4 roky , ale až tento rok sa rozvádza".... na druhej strane "Dnes sa konečne rozviedol"... to ako fakt?

sense
8. okt 2020

@veronikaszabova tak vieš stačí jedna téma a príspevky kt by mali zakladateľka otvoriť oči, že ten jej amant je blb a zrazu je aj rozvedený behom 1 dňa co nebol schopný 4 roky

veronikaszabova
8. okt 2020

@sense rychlovka 😂

jankapepe
8. okt 2020

@girl1990 jeho mame ťa predstavil ako partnerku??

jankapepe
8. okt 2020

@girl1990 tomu že je rozvedený by som verila až keď uvidím papier...a vtedy si nezabudni pozrieť dôvod rozvodu 🙃

Strana
z2