icon

Potrebujem sa vyrozprávať - manžel ma týra

zufalka123
30. nov 2012

Ahojte žienky
Prihlásila som sa sem lebo potrebujem sa vyrozprávať, prečítať si názor a možno som si prišla aj o nejakú radu.S manželom sme spolu 3 roky zo začiatku to bolo skvelé milovali sme sa,nič čo mu vadí teraz mu vtedy nevadilo a hlavne netýral ma psychicky.Teraz som tehotná a v januári sa nám má narodiť dcérka.Lenže mám pocit, že on ma už nemá rád a ja jeho čím ďalej tým viac. Najviac čo mi vadí je, že keď sa pohádame mi vulgárne nadáva, ponižuje ma a stalo sa aj to, že mi dal facku. Keď sme sa pohádali včera tak mi tak vulgárne nadával, že ja by som tak nevynadala ani najhoršiemu nepriateľovi a priznám sa, že vačšinu tých nadávok som ešte ani v živote nepočula. Pred pár dnami ma bolelo brucho a kríže, že som myslela, že už pojdem rodiť a keď som mu to povedala tak jediné čo som sa dočkala bolo, že bol naštvaný, že som sprostá veď celý deň sedím na internete a neviem či už idem rodiť alebo nie. Samozrejme som preplakala celý deň a potom ma to prešlo to boli asi tí poslíčkovia. Mám strach z dna mojho porodu ale nie preto, že sa bojím bolestí, ale z toho ako sa tam dostanem kedže mám porodnicu 50km vzdialenú a manžel sa vyjadril, že si mám niekoho iného nájsť kto ma zobere do porodnice. Že on na mna kašle a je mu to jedno ako sa tam dostanem. Čím ďalej viac nad tým rozmýšlam, že kde som spravila chybu. Som ja tá zlá? Naozaj ja za všetko možem? Správa sa aj ku vám takto manžel? Možno vám pripadám ako nejaká trúba, že som už dávno neodišla od svojho muža, ale ja už mám taký pocit, že to prerástlo až k takému bodu, keď mi už vážne šibe. Seba vobec neľutujem to skor jeho ľutujem,že keď sa pohádame a pozerá na mna tak mi ho je ľúto, že mu ubližujem aj keď popritom viem, že ja som nenadávala a hádku zakaždým vyvolá on. Ja len potichu sedím a počúvam ako mi nadáva. Myslíte, že toto je presne moj prípad ? Prosím prečítajte si to http://www.manzelstvo.sk/kazici-vztahu/96 Lebo ak nie to tak ja sa už vážne nechápem a viem, že poniektoré mi tu napíšu,že sa mám dať liečiť, ale to ma nezaujíma. Prosím o odpoveďe ja už fakt neviem ako ďalej v najlepšom prípade spácham samovraždu 😒

Strana
z3
samantha223
19. jan 2013

@zufalka123 a este nieco, ak bola prva facka, bude aj druha. Je to NEPRIPUSTNE vo vztahu. Po prvej facke by ma uz nebolo! A to mam 3 deti! Vy mate byt stastna a nie utlacana, tyrana! Este mate sancu s niekym inym, nie ste prva ani posledna co najde lasku na druhy krat! Zeny ktore stihli ujst, dakuju za novy plnohodnotny, stastny zivot!!

123bob123
5. feb 2013

Ahoj.neviem či je ešzte téma aktuálna,už máš pravdepodoben bábätko.Zmenl sa manžel? ak nie,zober dieťa a choď preč!!!!!!!! teraz sa neuraz ale je proti zdravemu rozumu ako mozu byt niektore zeny take hlupe ze sa nechaju tyrat-je jedno či psychickz alebo fyzicky.KAždý človwek má právo na život bez týrania.A ak ťa chlap raz udrel,udrie ťa znova.A č o keď udrie neskôr aj dieťa??? budeš dovtedy čakať kým sa rozhodneš odísť???? údelom matky je žiť pre svoje deti a plnohodnotne sa im venovať.ALe keď ty budeš z nervami na konci kôli tvojmu mužovi,tak to prenesieš aj na dieťa a nevychutnáš si tie najkrajšie okamihy.Čas letí rýchlo,a dieťa za chvílu už nebude bábatkom.... ☹

iwa7
5. feb 2013

Súhlasím s odchodom od neho. Buď k rodičom ak sa dá, alebo sa obráť na nejakú dôverzhodnú osobu, napr. pszchologička, kňaz- oni ti poradia, kam...
dnes udrel teba, zajtra to môže byť tvoje dieťa-a to nemyslím na najhoršie...
ak je ti ťažko od neho odísť- vždy si vyber možnosť on alebo dieťa...
uvidíš, keď ti dieťažko podrastie, že si si vybrala správne- a stonásobne ti to tvoj človiečik vráti- a možno nakoniec si uvedomí svoju chybu aj on...
budem na teba myslieť . prajem veľa sily- ty to zvládneš.

sendy27
6. feb 2013

@zufalka123 Život nestoi zato aby si si dačo spravila už kvoli malemu alebo malej mysli nato ze ta bude velmi potrebovat po porode si všetko v hlave premysli a radsej s nim skonci lebo sa budes trapit kvoli dietatu že na teba ziape a pod. mala som niečo podobne ale nie až v takom rozsahu deti su najdoležitejsie hlavu hore bude dobre 🙂

wikinap
20. dec 2013

@zufalka123 len jednu radu ti dam chod od takeho chlapa prec to ani neni chlap ktory udrie zenu a povie z tej hnusnej papule este ze ju nezaveze do nemocnice,,,prepac ale musim aj ja uz nadavat ale takychto chlapov co udru zenu by som sal vykastrovat...chod od neho kade lahsie lebo uz to bude len a len horsie

silvinuska6
20. dec 2013

Ako tak čítam vela zien tu píše že by hned odišlo len ci by to tak bolo aj v skutocnosti ci by naozaj nabrali odvahu odist od niekoho koho lubia aj ked sa k nim správa tak ako sa správa... sama sebe poloz otázku ci je normalne ze sa k tebe takto sprava a ci chces s takym clovekom vychovavat svoje dieta....

jatamido
20. dec 2013

...rada by som vedela,čo sa s ňou stalo,ako sa jej darí.....dúfam,že je o.k..

juliana77
21. dec 2013

@zufalka123 Nedočítala som to celé, ale toto čítam neustále, problémy, ktoré nastávajú pri otehotnení partnerky.

Je v ovzduší niaky vírus a muži majú alergiu na tehotné ženy?????

kiki68
21. dec 2013

mna vydesilo to,ze nechce zaviest zenu ani do porodnice..co chce to dieta pomoct odrodit doma sam? alebo co? keby je nejako zle a necitis sa dobre,tak volaj zachranku,ti pridu..a odvezu Ta tam,ked je chlap taky dement.
A urcite by som od neho zdvihla kotvy, taky muz ani nema pravo byt otcom...ked ani nema zaujem na tom,aby pomohol zene len zaviezt tam,kde jej mozu pomoct. Takmu by som odfikla tam to dole,aby dalsie deti nikdy nikomu nerobil!
Odist do neho, zavolat rodicom,kamosom, hocikomu,ked tak aj na linku pre zeny v nudzi. hlavne zacat novy zivot...ja len nechapem ako mozu byt ludia takto bezohladni,ako sa mozu tak zmenit... 😒

pavlinka2003
26. dec 2013

@zufalka123 nezažila som to iste ale ver mi že ti rozumiem, ja čakam 2 dieta a som s mužom už 5 či 6 rokov, za ten čas sa z veselej peknej baby stala unavena zena, . mysli hlavne na seba a na babo, ved to je to naj naj😀 to chovanie nie je normálne, nenechaj si to, lebo ta to postupne znici ani babu to neprospeje. skus sa este poriadne ss nim porozpravat a hlavne uplne otvorene, lebo inak bude asi ako nechapavy... skuste sa nejako dohodnut nech so sebou nieco spravi, ak nie kasli na neho lebo on na teba kasle, je dospeli postara sa o seba. ako pisem mysli len a len na seba, viem ze je to tažke ale skus sa sustredit hlavne na babo - všetky myšlienky hlavne lasku taky chrapun co ta necha v den porodu zhanat auto za to NESTOJI ABY SI SI NIECO UROBILA!!!!!!! on je v podstate chudak lebo nevie o co prichadza, ocividne o zenu ktora ho lubi/la a o moznost vychovavat najvacsi zazrak zivota. drzimpalceky, nech je babo zdrave a nech sa ti to podari vyriesit tak aby ste s miminom boli stastny

katkavan
3. nov 2016

Pozdravujem vsetky nestastne mamicky...Pracujem v zariadeni,kde poskytujeme docasne ubytovanie hlavne pre tyrane matky s detmi.V pripade potreby,zaujmu ma kontaktujte.

roxyah1981
22. mar 2018

Dobrý deň je to dlhá doba čo je s touto mamičkou neviete?

lenulka111
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3