Poučuje vás svokra o tom, ako máte vychovávať dieťa?
10. dec 2021
Je to normalne, ze svokra vkuse poucuje ako mame vychovavat dcerku? Mne je to uz neprijemne. Lebo navsteva u nich prebieha tak, ze vkuse len poucuje, a naschval robi zle. Pocas navstevy 5 krat ukazuje malej 7 mesacnej kolac. 5 krat jej poviem, nedavajte jej kolac. Potom jej zacne ukazovat mobil, a fotky na mobile. Hned ju zrusim, neukazujte jej mobil, mi jej neukazujeme mobil (ano som ta matka, ktora nechce aby sa jej male dieta hralo na mobile). Zacne ju volat inym menom ako ma, zhoduje sa len prve pismenko. Zase jej slusne poviem, ze mala sa vola...A potom tie rady, ako ju mam prebalovat
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor Tak viem Ťa úplne pochopiť. Moja svokra docielila aby mi vzali dieťa. Zohnala si šiestich svedkov, spísali proti mne čestné prehlásenia a spravili zo mňa alkoholičku a psychicky narušenú osobu.
Už keď som bola tehotná skákala kolo mňa jak kolo malovaného vajca. Po pôrode si dieťa stále brala, nosila mi ju len na kojenie. Keď som NÁHODOU ostala s dieťaťom sama v izbe a začalo plakať, hneď tam nabehla že čo sa deje že dieťatko nemôže dlho plakať.
Kvôli stresu som prišla o mlieko, nahlásila ma na sociálke a rozbehol sa kolotoč.
Tak ma psychicky už zničili všetci, že moje správanie už bolo apatické a len som ako duša bez tela súhlasila na súde nech si ju teda otec nechá, pretože ja už nevládzem.
Mala som ešte aj popôrodnú depresiu.
Dieťatko bude mať už tri roky a ja ani len netuším ako vyzerá, alebo ako sa má a či niečo nepotrebuje.
Svokra mi totižto zakázala sa priblížiť k dieťaťu, pomenili si telefónne čísla, zablokovali ma kde sa dalo len aby sa ma zbavili.
No a ja? Mám ďalšie dieťa aby som si vykompenzovala to stratené.
Ale za tým prvým si veľa krát poplačem a verím, že Pán Boh jej to všetko vráti aj s úrokmi 🙏🙏🙏
Takže svokru si NIKDY NIKDY NIKDY nepripúšťajte k telu....