Povolená nevera
Zdravím.... Chcem sa opýtať na vas názor....Doma si rozumieme žiadne problémy ale v posteli to začalo byť nudné... Skúšali sme iné polohy miesta pomôcky ale nič sa nezmenilo.... teraz padla téma povolenej nevery....Čo vy na to
@lojzo88 uz len nazov temy je blby....to akoze navzajom si dovolite Ty chod za tym,ja pojdem za tou....to akoze o com ma byt vas vztah??rozidte sa,budte si dobri kamarati,ak si spolu dobre rozumiete,no najdite si svojich partnerov.....inak mi to zmysel nedava,ved sex patri k vztahu milujuceho muza a milujucej zeny,nie???a ak mi to neklape v posteli s dotycnou alebo dotycnym o com to je??????
Začiatok konca......
Podľa mňa jeden z partnerov má potrebu striedať, preto nie je spokojný dlhšie s jednym a zrejme este nedozrel na dlhý a pevny vzťah. ...

@lojzo88
Poznám v okolí páry, ktoré tak fungujú alebo fungovali. Zvyčajne išlo o dobre zabezpečeného muža a ženu, ktorá vymenila vlastnú hodnotu za luxus, ktorý mohla využívať.
Spýtam sa Ťa trochu opačne: Naozaj Ťa predstava vlastnej manželky, ako sexuje s iným mužom, necháva chladným? Či tá "povolená nevera" má byť povolená len Tebe?
Pokiaľ je to obojstranné, tak ste si asi vzájomne ostali ľahostajní. Pokiaľ to má byť len Tvoja výsada, tak si sebecký a manželku si nevážiš.
Ja by som Ťa hnala kade ľahšie 🙂