Povrchnejšia téma na zamyslenie
Zdravím, 😄
toto bude asi trochu povrchnejsia téma, ale zaujíma ma či sa nad tým ženy na Slovensku zamýšľajú. Dávnejšie som bola v zahraničí. Vôbec nie ďaleko od Slovenska. Ostala som šokovaná koľko pekných chalanov aj mužov tam je. Tvárou, telom aj obliekaním. Dovtedy som si myslela, že takí sú len na internete alebo sa najdu len výnimočne. 😄 Nemusela som sa za nimi ani otáčať a rovno šli oproti ďalší. Povedala by som, že jak baby tu na Slovensku. No a odvtedy ma sere, že tu na Slovensku to tak vôbec nie je. Príde mi, že len ženy sa tu snažia vyzerať dobre. 😄 Akože sem tam sa nájde aj fešák, ale oproti peknym ženám je to bieda. Dokonca moja pekná dobrá kamoška si našla škaredého, ktorí s nou zaobchaza akokeby mal nad ňou navrch a dokonca ju aj podviedol. No proste.. ona mu má veľa, čo ponúknuť a na ňom nevidím zatiaľ nič skvelé a ešte k tomu sa k nej sprava zle a neváži si ju. Jak je to vôbec možné. Mne to nejde do hlavy, že takéto situácie vôbec môžu vzniknúť.
No, mozno ti tvoji fesaci by sa nam nepacili. Neviem kade chodis, ale ja vo svojom okoli vidim dost peknych muzov. Aj obleceni pekne, aj telo aj tvar moze byt. A toho naj mam doma 😉
No ja mam podobnú skusenost so ženami… uz davno neplatí, ze Slovenky su najkrajšie. Bez vkusu, bez nápadu, vsetky rovnaky uces (kaiserka na hlave) pripadne prebotoxovane pery, hrube obočie a vyžehlené vlasy. Práveže u nas mam pocit, ze muži predbehli zeny a zacali sa starat o seba viac.
K teme ako k celku sa vyjadrit neviem, len k casti, kde si tvoja pekna kamoska nasla o poznanie skaredsieho priatela, ktory s nou zaobchadza neuctivo. S tym sa stretavam, zial, velmi casto.
Inak je podla mna krasa relativny pojem a neda sa to takto vseobecne hodnotit. Taktiez aj statostlivost jedinca o svoj vzhlad.
@slecnalemonova kaiserka na hlave 😂, prosím môžeš bližšie napísať, čo je to za účes? Zatiaľ poznám len karfiol 😎
@cubo2 Taliansko nie. Bolo to bližšie. 😄 Inak sranda, že hneď sa usúdilo, že sú "s priškripnutymi vajcami"... Nikto o ničom takom nehovoril. Väčšina bola normálne pekne oblečená alebo v pracovnom. Ako trebárs čašníkov mali v každej reštaurácii pohladnych.
@elizabet173 😂som si ista, ze obe myslíme rovnaky uces😂taka špecifická bakuľa vycesana na samom vrchu hlavy, ktorá pri pohybe skáče a plieska az po čele.
@elizabet173 ja asi viem, ktory myslela.. tento? :D
Ja si myslím, že veľa záleží od jednotlivých miest, v takej v Ba sa iste nájde veľa krásnych, nahodených mužov 🙂 V našom meste je to hrôza, aj keď niektorí si o sebe veľa myslia.
No ak ti k zivotu staci vylucne vzhlad, tak si najdi niekoho tam a je to. Nakoniec bude travit viac casu v kupelni pred zrkadlom ako ty, ci ako v praci.
Krása je veľmi relatívny pojem. Čiže to, že tebe sa páčili určiti muži v zahraničí, ešte neznamená, ze sa páčia každej žene(priklad kamoška ma manžela, aký bol predtým nejaký príležitostny model, teda teoreticky je fešák, stará sa o seba a podobne). Keď mi ho predstavila, v duchu som si povedala ze teda nič moc, aspoň mňa vôbec neoslovil. A na oplátku možno môj manžel by sa vôbec nezdal pekný jej. Takže ťažko súdiť, kde ako pekní muži žiju,lebo je to hlboko individuálne
A kde to, prosim Ta, bolo? Scestovane tu mam vsetko po okoli a tento jav som si nikde nevsimla, tak ma zaujima, aku krajinu som vynechala😀, isla by som sa pozriet😁
Sestra žije v Nemecku a tvrdí to isté,čo Ty. 🤭 Že dievčatá tu máme krásne a chlapi škaredi. 🤷 Ja to mám naopak a žijem na Slovensku. Ja som škaredá a manžel fešák. 😁
Kolegyna nieco podobne hovorila o Nemcoch, ked tam bola na služobke, ze tam chodila s otvorenymi ustami.. A dalsia o Svedoch a ked ukázala fotky, tak asi na tom nieco bude..
Ja som si to nevsimla, mna na to upozornil moj zahranicny priatel, ze sa na slovensku citi ako model. Ze ti nasi chlapi su ako take chudatka osumtele vo vytahanych trickach nedefinovatelnej farby a v nepasovnych nohaviciach. S pupkom a plesinkou.
(Mne su nasi chlapi aj tak prijemnejsi a milejsi, ale naozaj mal pravdu, ten moj "model".)
No a na dovolenke sa tiez smial, ze ako lahko rozoznat par z vychodnej europy. Ze zeny ako modelky, vymalovane, nastajlovane, v satach, na opätkoch a vedla kraca muz v teplakoch alebo v sustakoch a vytahanom tricku😀
Z peknej misy sa nenaješ,ak je prázdna.Aj u nás sú pekní mladí muži,záleží kam na nich chodíš.Pozri v takých folklornych súboroch napr...
Podla mna si bola v Madarsku, lebo taky material ako v Budapesti som davno nikde nevidela (ani v Taliansku). Tam neviem kam sa skor pozerat ked idem po ulici 🤗
možno to bude tým, že pod pojmom pekný muž si každá z nás predstaví iného, jednej sa páči namakaný z posilky, inú odpudzuje, jedna je hotová z dlhovlasého muža v neformálnom oblečení s gitarou v ruke, inej sa páči uhľadený v obleku, jednej ukecaný, s ktorým je psina nonstop, inej tichý, nevýrazný. Muža, ktorý sa žene páči tvorí celok, nie len postava, vlasy, oči, pery, ale aj vystupovanie, gestá, spôsob vyjadrovania, názory na život.....
mne osobne sa naši slovenskí muži páčia, nevidím na nich nič odpudzujúce ani že by boli ošumtelí , platí to však pre mužov do 50 tky, potom to rapídne klesá , lebo dnešní 50 tnici stoja za milújarmilu .
@21oktober nehádzala by som všetkých do jedného vreca a nepíšem to preto, že ja mám partnera po 50. Zrovna včera som videla na kúpalisku jedného, už možno aj bližšie k 60. a že wau! Veľa z tých mužov totiž celý život športovalo, žili aktívnym životom, nevysedávali pred TV s mobilom v jednej a pivom v druhej ruke. Čo sa odrazilo na ich postave, majú už deti samostatné, takže majú kopu času starať sa o svoj zovňajšok, nelietajú z družiny, zo škôlky na krúžky a pod. Samozrejme že sú muži, ktorí o seba nedbajú a sú aj medzi 30. aj 40. ročnými, aj staršími. Mňa len zarážam koľko mladých presedí celé dni s mobilom v ruke, v teplákoch, ani hrebeň ani kefku nevideli celý deň
Niečo na tom bude 🤣 ja mám okolo seba pekných chlapov , vedia sa aj obliekať a stále sú to chlapi , ale všímam si to aj ja po meste, že buď sú zsentili a maminkine princezné alebo potom tepláky, reťaz a potom tretí typ pupky, vyťahané tričká, hrozne zuby. A taketo typy sú najpovrchnejsie
@elizabet173 nehádžem všetkých do jedného vreca, ale skôr vytahujem z vreca tých lepších a tých je úboho málo . Oveľa viac žien po 50 tke o seba dbá viac ako mužov. Dnešní 50 tnici , pupkatí ,smradľaví ale nároční na vzhľad ženy ako hrom a bude to rozprávať ako sa im páčia mladé ženy a oni by len takú s prsiami 3 jkami , postava modelky . Nemajú problém u mora vystaviť ten svoj pivný sval ale svoju ženu budú kritizovať za 5 kg navyše od normálnej váhy.
Ja si myslim, ze ceskych chlapov nic neprekona.
Sandale s ponozkami, bermudy s bocnymi vreckami plnymi klucov (akoze army style), ak je mozne dlhe vlasy v cope a neustale usmudlany ruksak.

Že si bola v Taliansku? 😁 Tam je takýchto soyboys s vajciami priškripnutými v obtiahnutých džínsach s holými členkami neúrekom, ale keď sa ti takí páčia, žiadny problém