icon

Povrchnejšia téma na zamyslenie

5. sep 2021

Zdravím, 😄
toto bude asi trochu povrchnejsia téma, ale zaujíma ma či sa nad tým ženy na Slovensku zamýšľajú. Dávnejšie som bola v zahraničí. Vôbec nie ďaleko od Slovenska. Ostala som šokovaná koľko pekných chalanov aj mužov tam je. Tvárou, telom aj obliekaním. Dovtedy som si myslela, že takí sú len na internete alebo sa najdu len výnimočne. 😄 Nemusela som sa za nimi ani otáčať a rovno šli oproti ďalší. Povedala by som, že jak baby tu na Slovensku. No a odvtedy ma sere, že tu na Slovensku to tak vôbec nie je. Príde mi, že len ženy sa tu snažia vyzerať dobre. 😄 Akože sem tam sa nájde aj fešák, ale oproti peknym ženám je to bieda. Dokonca moja pekná dobrá kamoška si našla škaredého, ktorí s nou zaobchaza akokeby mal nad ňou navrch a dokonca ju aj podviedol. No proste.. ona mu má veľa, čo ponúknuť a na ňom nevidím zatiaľ nič skvelé a ešte k tomu sa k nej sprava zle a neváži si ju. Jak je to vôbec možné. Mne to nejde do hlavy, že takéto situácie vôbec môžu vzniknúť.

number19
5. sep 2021

@21oktober Ja som v cechach zila cca 5 rokov. Su to podla mna dobri chlapy. Ale musis uznat (ak mas skusenost) ze ten popis na nich dost pasuje...🙂
Ale tak zase chlap sa da vzdy prezliect 🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mareka49
5. sep 2021

Tvárou, telom obliekanim?
Tak asi bohatšie mesto alebo krajina vôbec?
Viac tlak byť *TRENDY*?
No ak sa ti páčia udržiavané brady/strniska, zaujímavé moderné zostrihy a len moderné oblečenie a štíhle tela..
Predpokladám ze to bola oblasť s vyššou životnou úrovňou.
Keď sú uspokojenie potreby, práca, bývanie, strava, oddych..
Ostáva čas aj chuť na vlastný stajling aj starostlivosť o telo.
Keď mi príde chlap z nočnej 12 za pásom, som rada ze živí mňa a deti a ešte medzi tým dýcha a to aj bez spánku.
Pupok mu rastie zo stresu o robotu a biorytmu na sracky.
Áno pan podnikateľ ma čas a chut riešiť outfity a barbera.
Prosím, nech sa páči.
Istá spojitosť so životnou úrovňou tam je.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mareka49
5. sep 2021

@evamarek77 je to mozne😉

21oktober
5. sep 2021

@number19 áno plne uznávam . je to proste v nich zakorenené a oni na nejaké oblečenie dlabú zvysoka. Do Čiech chodím veľmi rada , aj do kempov s deťmi , my si tam s manželom vždy oddýchneme lepšie ako v 5 hviezdičkovom hotely. Ich kempy sú plné do prasknutia ( naše zívajú prázdnotou alebo sú poloplné ) , tie ich ohníčky, vatry , gitara a trampské pesničky ja mám veľmi rada. Nikde inde som nezažila toľko slobody ako tam . Ráno vyjdeš pred stan alebo mobilhaus alebo chatku a oproti tebe sa Čech drbká na zadku v trenkách , deti behajú v teplákoch s dierami na kolenách a šlapky na nohách , vonku sa chystajú raňajky. Kúpu sa v rybníku , pijú pivo ....za ten ich štýl života ich mám veľmi rada. Nikto nič nerieši . Proste sloboda. Tohoto Slováci nie sú moc schopní .

basska_b
5. sep 2021

Môj muž hovorí, že ženám sa vždy viac páčia cudzinci, vraj taký inštinkt, aby sa premiešala krv. A tým teraz nemyslím cudzincov z iného kontinentu, ale fakt hoc aj Maďarsko, Česko, Poľsko... akože je fakt, že ja som síce mala len 2 vzťahy, ale oba s "cudzincami" (Čech, Litovec). Slováci mi prídu takí okukani. Akože podľa mňa sú pekní, ale vnímam ich ako bratov... taká skrátená úvaha, no 😁

kristiii
5. sep 2021

@mareka49 prepáč, ale ja s tebou vôbec nesúhlasím. Tiež makám za pásom, ale nájdem si čas si zacvičiť, aj zrelaxovať...lebo chcem...a zároveň poznám veľa podnikateľov (aj v rodine ich mám hneď niekoľko), pupkatých, na ich vek vcelku zanedbaných, zato na ženy pekne náročných...ale zároveň uznávam, že aj so ženami, aj veľmi mladými, to tu ide pomaly ale isto dolu vodou

21oktober
5. sep 2021

@mareka49 p. podnikateľ nemá niekedy čas sa ani najesť , veľmi úzky pohľad na svet. U niektorých to vyžaduje aj povolanie, napríklad aj u mňa aj u môjho manžela , obaja sme právnici a máme predpísaný k súdu oblek a kostým. Moj prvý manžel bol geodet, takmer stále práca vonku , či pršalo , či snežilo vonku ale teda o seba dbal , musel lebo domov prišiel často ako prasiatko špinavý .

nikyball
5. sep 2021

@number19 áno česi sú aj podľa mňa úplne úplne najhorší

mareka49
5. sep 2021

@21oktober áno, podnikateľa som použila zle.
Uznávam.
Beriem späť.
Myslím človeka s istými príjmami, pracovnou dobou ktorá mu nerujnuje život, pripadne sám sebe pánom do istej miery..
Nie pod sustavnym tlakom a stresom.

wayway
5. sep 2021

@mareka49 je to nespravodlive, ale je to tak, ako pises... a cim je clovek starsi, tym je ten rozdiel viac badat. V krajinach, kde je vyssia zivotna uroven, su starsi ludia pestovanejsi, nemaju tolko vrasok, maju zdravsiu farbu v tvari, lepsie zuby... Jednoducho lepsia strava, drahsi zubar, moznost zaplatit si dobreho lekara, ci trenera, dopriat si wellness, konicky, menej stresu,zrobenosti spravi svoje. A tiez oblecenie. Ako mladi sa bohatsi ludia mozno vysvihnu vdaka vysoko stresovym jobom, to je vsak neskor kompenzovane skusenostami v odbore a nadobudnutim $$... kdezto taky murar ma v mladosti dost sil, ale vekom to ide dole vodou... O slovanskych zenach sa hovori, ze su sice krasne, ale hrozne zle starnu. Ja si myslim, ze je to prave kvoli nekvalitnej strave, stresu a zrobenosti. Lebo vidim, ze tie z ekonomicky vyhodnejsich pomerov lepsie starnu, a to aj tie, ktore nemaju vyplne, botox, apod., to viem vcelku rozoznat...

leuchtturm
5. sep 2021

tak si nejakeho fesaka importuj na Slovensko a problem vyrieseny. Donesies sem novu krv a par Slovakov vdaka tebe opeknie 😉 Aj ked vzhlad nie je vsetko, mne skor ako to vadi ta slovenska mentalita. Preto ziadneho chlapa Slovaka nemam a ani nechcem.

wayway
5. sep 2021

@basska_b toto ja zas vravim muzovi ;). Nie o sebe, ale celkovo o ludoch. Ze cisro zz genetickeho hladiska treba aby sa obcas geny premiesali 🙂.

number19
5. sep 2021

@leuchtturm Pod mentalitou mas na mysli tu Janosikovsku? 🙂

jana_eyre_2
5. sep 2021

Keď už je taká povrchna téma, tak by ma len zaujímalo ako vyzerá podľa teba taký dobre vyzerajúci chlap.. lebo ja teda neviem, ale fešákov vidavam dosť, avšak sa mi fakt nepáčia metrosexuali s vytrhanym obočím, s vlnkovym účesom a prehnane bielymi zubami.. takže si myslím, že to je vážne len subjektívny pocit..

21oktober
5. sep 2021

Napr. Mňa priťahujú muži typ Jasion Statham.

elizabet173
5. sep 2021

@21oktober neviem, ja sa pohybujem medzi športovcami, to sú takmer všetci naši priatelia - cyklistika, futbal, nohejbal, volejbal, lyže, korčule...takže žiadne pupky, ale s ostatným súhlasím. Mladým ženám niekedy ako keby bolo všetko úplne fuk, alebo iný extrém - líčenie ako na ples, aj keď idú na najbližších potravín, sandáliky a sukienka na pieskovisko - pôsobí to komicky.

oli18
5. sep 2021

Ja si dovolím tvrdiť, že každý ženatý muž je vizitkou manželky. Ak manželka nemá vkus ani samu seba pekne zladiť, nemôžme sa diviť, ako má upraveného a oblečeného manžela.

ankare
5. sep 2021

@oli18 tak my sme výnimka. Ja som taka šedá myš, športovo oblečena, nenamalovana a môj manžel štýlový a upravený. On keby bol žena, ani smeti by nešiel "nenamalovany" vyniesť. Ale pritom nie je zženstily alebo co. 😉

vilma7
5. sep 2021

Aj vo Švajčiarsku sú veľmi sympatický páni, príďte na dovolenku 🤪🤪🤪

leuchtturm
5. sep 2021

@vilma7 aj zeny tam maju pekne 😂

leuchtturm
5. sep 2021

@number19 nemyslim, ze by kazdy kradol ako Janosik. Mne skor vadi ten negativizmus a sustavne dzubanie ohladom vzhladu, spravania. Mala som jedneho Slovaka a kolko takych parov som videla, kde zena vyzerala velmi dobre, posobila aj celkom socialne a ked si jej chlap myslel, ze ich nikto nepocuje, dzubal do nej kvoli nezmyslom.

eva112014
5. sep 2021

@vilma7 A sú to Švajčiari? 😁

vilma7
5. sep 2021

@eva112014 áno, prevažne áno.

@leuchtturm zas nejaké fešandy nepoznám. Skôr časti vidieť párik fešák a nič moc žena s ešte slušnou rezervou.

autor
5. sep 2021

@mareka49 Ano bolo to väčšie mesto. Presne jak ty hovoríš. Pekne upravené vystrihane aj brady. 🙂

eva112014
5. sep 2021

@vilma7 Tak ty máš šťastie. Ja ich tu nevidím. Prípadne sú to cudzinci. 🤷 No a tých je tu fakt veľa.

eva112014
5. sep 2021

Prečo nenapíšeš, že kde ?

autor
5. sep 2021

@jana_eyre_2 Mne sa páčia hlavne pekne oblečení. Nemusí byť nič extra, ale tak napr. topánky čisté, hodinky na ruke alebo nejaký doplnok. Pekný usmev a lícne kosti.

autor
5. sep 2021

@eva112014 Nepíšem kde, lebo viem, že aj moji známi pozerajú toto fórum a možno by si to spojili. 😄 Nič viac v tom nie je. Ak chceš napíšem DM.