icon

Požička

pipimonterova
3. sep 2025

Požičali by ste 1500e svojej roky nezamestnanej sestre?Vztah nie je dobry,vola iba ak niečo potrebuje.
Povahu ma taku ležérnu ze"šak neak bude"a že "nestresuj"
No zrazu sme aj rodina ked sa ozve,že nieco chce,vraj ved som jej sestra a sestry si pomahaju.
Mam hypo a dve deti,nemam život ako ona že ruka hore a v praci musim poriadne švihat.
Nerobi roky,vraj ma depresie.Osobne som ju ešte v depresii nevidela.
Ked som povedala,ze jej nepožiciam odvsadial si ma vymazala a blokla.
Tak už clovek nema pravo ani povedat nie,nemam🫢Zato ona mi nepomohla nikdy ani s maličkostou..

Strana
z3
pipimonterova
autor
4. sep 2025
@sova7

@pipimonterova citový upiri a vysavaci. Mne raz niekto radil či fakt to funguje neviem neskúšala som že pri takých ľudoch si dať červené nohavičky naopak 🤣🤣🤣🤣alebo ponožky

@sova7 to je dobreeee🤣

cacianka
5. sep 2025
@sova7

@pipimonterova citový upiri a vysavaci. Mne raz niekto radil či fakt to funguje neviem neskúšala som že pri takých ľudoch si dať červené nohavičky naopak 🤣🤣🤣🤣alebo ponožky

@sova7 😀 aspoň sa zasmeje, ked si bude obliekať červené gaťky naopak a odplaší smiechom smutné myšlienky

sova7
5. sep 2025
@cacianka

@sova7 😀 aspoň sa zasmeje, ked si bude obliekať červené gaťky naopak a odplaší smiechom smutné myšlienky

@cacianka 👍

michal711
7. sep 2025

@pipimonterova všetko je to o vzťahoch. Po výške som si kúpil auto požičali mi súrodenci. Do roka som im to vrátil. Kupoval som štvrtý byt brat mi pozicial 6000€ ešte som mu nevrátil ani euro. Ďalšia situácia brat požičal švagrovi 20 000. Už mu ich vrátil

pieksamaki
7. sep 2025

@pipimonterova. Kedysi sme pozicali svagrinej....väčšiu sumu......nikdy nam nevratili s jej ex...zivot sa otočil tak....ze sa k veciam stavam inak a niekedy nepomôcť je väčšia pomoc. ...mam na to svoje dôvody...aj rodina ma svoje záväzky......ale kazdy musi skakat do tej výšky ako vládne....pokiaľ nieco vlastní, nech preda.

michal711
7. sep 2025

@pipimonterova ale raz som pozicial kamarátovi 500eur že na dva týždne a pol roka som ich nevidel. Už nie sme kamaráti.

Strana
z3