Poznám ho?
Ahojte.Skôr sa potrebujem trochu vyrozprávať.Pracujem popri MD.V práci nám pribudol nový kolega.Je šikovný a čo ma zarazilo je fakt,že mám akýsi ,,vnútorný pocit,, že ho už poznám,že viem kto je.Stačilo sa mi na neho raz pozrieť a hned som vedela,že si sadneme.Je to taký zvláštny pocit,ktorý som pri nikom inom nemala a nezažila.Spomeniem si na neho a v tom sa objaví vo dverách...rozumiem si s ním a čo je veľmi zvláštne,lebo ho poznám len veľmi krátko.Jeho pocity sú totožné s mojími.Obaja sme zadaný,ale vieme sa ,,medzi riadkami,, nenápadne podpichovať.Cením si na ňom jednu vec a to je jeho úprimnosť,jednoducho povie mi aj to,čo nepovie priateľke s ktorou je vo vzťahu vyše roka, čo ma najviac dostalo.Tiež som k nemu úprimná,vážim si ho ako človeka,pomáha mi a tiež som ochotná mu pomôcť.Verí mi, ja jemu a to čo si povieme,je medzi nami dvoma.Ja viem,že to,či po mne ide,alebo nie ukáže čas,ale ja cítim,že sa na mňa pozerá trochu inak,jednoducho toto žena vycíti.Mala som ponuku lepšej pozície a on sa bál,že ju príjmem a odídem z firmy.Ostala som,ale zohľadňovala som iné dôvody,nie jeho.Máme rovnaké záľuby a zaujímame sa o skoro totožné oblasti.Často príde za mnou,len tak,aby ma videl.Niekedy doslova,,vyhľadávame,, pohľadmi jeden druhého cez poradu.Cítim,že sa mám pozrieť vpravo a on sa objaví vpravo.Už ste niečo takéto zažili,že poznáte niekoho veľmi krátko ale zdá sa vám,že sa už ,,musíte poznať,, ?
@marytesss je rozdiel kamarát, s ktorým sa stretnes obcas, a taký s ktorým sa vidíš každý deň a vymienate si dôvernosti. To už je tenká hranica 😏
Vyzerá to tak, že ti z neho podskakuje srdiečko, no ak máš muža, s ktorým si spokojná a dieťa, ktoré predpokladám ľúbiš najviac na svete, malo by sa ukľudniť.
@papricka33 som len povedala svoju skúsenosť 🙂 samozrejme, tá hranica tam proste musí byť. či sa to autorke páči alebo nie, mala by si držať odstup 🙂 lebo aj mne sa už stalo, že som spoznala x chlapov, s ktorými som chcela byť iba kamarátka, ale chlapcom to akosi nestačilo. tak som to proste ukončila s tým, že nič viac ani nechcem, a ked s tým majú problém, vídať sa nebudeme. tak sme sa už nevideli 🙂 asi tak 🙂 na druhej strane, mám kamarátov, iba kamarátov, s ktorými som denne v kontakte, vídame sa z času na čas a všetko je tak ako má byť. a to mám ešte priateľa... ale nikdy by som si nedovolila dávať ich na rovnakú úroveň ako svojho frajera, ktorého nadovšetko ľúbim 🙂 takže odtiaľ-potiaľ.

Tristopercentný súhlas s @valy
Priateľstvo medzi mužom a ženou existuje, sama mám takých niekoľko, koniec-koncov, ani so ženou hlboké kamarátstvo spravidla nezachádza do homovzťahu a nie všetci jedinci opačného pohlavia nás priťahujú, len to obidve strany musia myslieť rovnako. Ale príspevok zakladateľky už nadobúda atribúty niečoho iného, hm, a inak, ja by som nikdy nebola hrdá na to, že mi kamarát povie viac ako svojej partnerke, to už som vlastne akoby treťou osobou, ktorá do ich partnerského vzťahu zasahuje a to sa mi nezdá férové.