icon

Poznáte charitu, ktorá pomáha ľuďom?

selbiii
4. aug 2022

Dobrý deň z manželom a našou 3,5 ročnou dcérkou sme sa museli presťahovať za nájom sme dali aj obličku a nič nám neostalo sme slušný pracujúci ľudia dcérka chodí do škôlky nemáme nikoho kto by nám bol pomohol všetko čo sa dalo sme predali ale to všetko šlo na nájom nikdy by som neverila že sa ocitneme v takej bizarnej situácii že nebudeme mať ani čo jesť síce do výplaty je to dva týždne ale neviem si to predstaviť v práci nám pomôcť z niakou zálohou nevedia však kto by sa vedel vcítiť do druhých keď im je fajn však ... Ide mi srdce roztrhnúť dcérka bola aj je skromná a keď sa pozerá v obchode na bežné veci a nemôžem jej to kúpiť ..ostalo nám 10 euro a snažím sa ich niak rozdeliť ale nejde to už som zúfalá som zo Zvolena ale veľmi sa hanbím nepoznáte tu niaku charitu alebo niečo podobné prosím kde by vedeli pomôcť nám obyčajným ľuďom ? Fakt takéto veci nemám v oku lebo nikdy sme to nepotrebovali za každé info budem vďačná 🙏🙏🙏

Strana
z2
selbiii
autor
4. aug 2022

@deti95060810 ďakujem ja tieto vôbec veci nepoznám občas vidím spoluobčanov chodiť z vrecami oblečenia preto ma zaujíma či niekde darujú aj jedlo neviem čo su tí niektoré protivne peniaze určite nechcem ani nič nepýtam len či je vo zvolene niečo kde sa dá zohnať jedlo 😒

ukulela
4. aug 2022

@selbiii aha, ok, problem bol depozit a je to jednorazove. Ok. Vyhladaj si tie kridla pomoci, so stravou a oblecenim ircite pomozu. Potom uz buduci mesiac bude lepsie....

selbiii
autor
4. aug 2022

@ukulela áno ..ale ja neriešim to ja riešim či sa niekde nachádza niečo kde by nám niekto pomohol potom keď nám 15 nabehnú peniaze bude všetko ok zas len zatiaľ nemáme čo jesť takže to sa pýtam

selbiii
autor
4. aug 2022

@ukulela áno

ukulela
4. aug 2022

@selbiii tie kridla pomoci,katolicka charita, potravinova banka.... ak mas drobne, kup si muku a zemiaky aspon,urobis halusky, nejake cestoviny snad mas doma. Len taketo jedla .... 2 tyzdne prezijete v nudzivom rezime.

selbiii
autor
4. aug 2022

@ukulela ďakujem

missviolet
4. aug 2022

lidl ma taky box kam ludia vedia kupit a darovat potraviny pre tych v nudzi....

dagmarovita
4. aug 2022

Chod na faru katolicku neviem ci to zvyknu mat aj ine cirkvi ale katolici mavaju charity sa na to opytaj presne, vincentíni inak majú.

ljzozv
5. aug 2022

@missviolet ja som v tom, že do toho boxu za pokladňami dávaš pre nejakú charitu cez lidl, ale nemôžeš si z toho zobrať nič len tak.

selbiii
autor
5. aug 2022

@dagmarovita
@missviolet áno ale s toho si nemôžem zobrať nič to odovzdávajú ľuďom v núdzi musím sa pochváliť našla som si mini brigádu síce má vyplatia neskôr ale teším sa lebo je to v obchode a niake potraviny si môžem zobrať čo sú akože po záruke alebo tak 🙏

missviolet
6. aug 2022

@selbiii drzim ti palce, je super, ze sa ti podarilo najst brigadu 😊

jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
dagmarovita
25. sep 2023

@jakubkanci to nerozumiem preco neschvalili invalidny ked je nepocujuca mamicka och nespravodlivost

jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
lolitha
1. sep 2024

@liljana Vies co je na tom majvacsie svinstvo!?Na Ukrajinu denne Bohoslavci balia 3-4 denne kamiony s jedlom ktore po pobaleni odidu!!!Co robia Ukrajinci s tolkym jedlom ked im stale nestaci!!! A my Slovaci nemame nic to iste len inak sa robi s liekmi Dokedy este!?!

catherinah
1. sep 2024

@lolitha ktorí bohoslovci? Lebo BB, NR, BA a TT určite nič nebalia.

Strana
z2