Poznáte charitu, ktorá pomáha ľuďom?
Dobrý deň z manželom a našou 3,5 ročnou dcérkou sme sa museli presťahovať za nájom sme dali aj obličku a nič nám neostalo sme slušný pracujúci ľudia dcérka chodí do škôlky nemáme nikoho kto by nám bol pomohol všetko čo sa dalo sme predali ale to všetko šlo na nájom nikdy by som neverila že sa ocitneme v takej bizarnej situácii že nebudeme mať ani čo jesť síce do výplaty je to dva týždne ale neviem si to predstaviť v práci nám pomôcť z niakou zálohou nevedia však kto by sa vedel vcítiť do druhých keď im je fajn však ... Ide mi srdce roztrhnúť dcérka bola aj je skromná a keď sa pozerá v obchode na bežné veci a nemôžem jej to kúpiť ..ostalo nám 10 euro a snažím sa ich niak rozdeliť ale nejde to už som zúfalá som zo Zvolena ale veľmi sa hanbím nepoznáte tu niaku charitu alebo niečo podobné prosím kde by vedeli pomôcť nám obyčajným ľuďom ? Fakt takéto veci nemám v oku lebo nikdy sme to nepotrebovali za každé info budem vďačná 🙏🙏🙏
lidl ma taky box kam ludia vedia kupit a darovat potraviny pre tych v nudzi....
Chod na faru katolicku neviem ci to zvyknu mat aj ine cirkvi ale katolici mavaju charity sa na to opytaj presne, vincentíni inak majú.
@missviolet ja som v tom, že do toho boxu za pokladňami dávaš pre nejakú charitu cez lidl, ale nemôžeš si z toho zobrať nič len tak.
@dagmarovita
@missviolet áno ale s toho si nemôžem zobrať nič to odovzdávajú ľuďom v núdzi musím sa pochváliť našla som si mini brigádu síce má vyplatia neskôr ale teším sa lebo je to v obchode a niake potraviny si môžem zobrať čo sú akože po záruke alebo tak 🙏
@selbiii drzim ti palce, je super, ze sa ti podarilo najst brigadu 😊
@jakubkanci to nerozumiem preco neschvalili invalidny ked je nepocujuca mamicka och nespravodlivost
@lolitha ktorí bohoslovci? Lebo BB, NR, BA a TT určite nič nebalia.

@deti95060810 ďakujem ja tieto vôbec veci nepoznám občas vidím spoluobčanov chodiť z vrecami oblečenia preto ma zaujíma či niekde darujú aj jedlo neviem čo su tí niektoré protivne peniaze určite nechcem ani nič nepýtam len či je vo zvolene niečo kde sa dá zohnať jedlo 😒