icon

Pozvanie na dvojdňový výlet - lyžovačku od muža, ktorého poznám mesiac

16. mar 2022

Ahojte ženy. Prijali by ste od muža pozvanie na 2 dňový výlet - lyžovačku. Poznáme sa mesiac, komunikujeme denne avšak stretnúť sme sa kvôli diaľke vedeli len 1x. Ubytovanie by sme mali riešené zvlášť = dve izby, a inak by sme celé 2 dni lyžovali.

Je strašne skazená doba, a ja mám dramatické scenáre pred sebou alo ma možno chce uniesť, predať, zabiť.. 🙈😂

Strana
z2
zero_hero
17. mar 2022

Keď máte zvlášť izby, tak by som išla. Asi by som si poriesila aj vlastný odvoz, keď by som sa bála, že ma chce uniesť😀 popripade navrhni, nech vezme nejakého kamosa a ty zas kamosku

liljana
17. mar 2022

Ak ta vola na lyzovacku na par dni, ma v hlave dej, pri ktorom sa plodi, nie vrazdi. 😂

petricka22
17. mar 2022

Moju kamosku vzal kedysi jej frajer na prve rande do Pariza… pre mna gesto ako z filmu, chcela by som zazit. Ja by som nevahala, ved si vies zistit, kam idete. A ked sa tak bojis, mozes pocas cesty napisat kamoske, kde si…

viky7
17. mar 2022

ja som isla takto na vikend lyzovat do alp v karavane ... videli sme sa pred tym 2 krat, z toho raz bol so mnou kupovat lyze ... on hladal niekoho naozaj len na lyze a ja som po 20 rokoch to chcela znova skusit 😂 bol to najuzasnejsi vikend aky sme spolu zazili 😂 a o rok sa z nas stali manzelia....

Strana
z2