Pozýva vás váš partner na nákupy?
Navrhne to sám že vám chce urobiť radosť s tým ze to samozrejme aj platí. Robia to vaši priatelia/partneri ? Nie je to divné ? Sme spolu tretí mesiac a nechcem aby mal pocit že som nejaká zlatokopka alebo čosi
No veruže nie.... Manžel (voľakedy priateľ) ma pozýval na večeru, do kina, do divadla, na koncert, ale na nákupy - že poď moja kúp si niečo na seba, to nie. Dnes keď sme manželia už zopár rokov, máme dve deti, spoločnú domácnosť, tak to už neriešime, že kto čo zaplatí, ale keď sme boli spolu pár mesiacov, by som si už z princípu nenechala platiť za oblečenie. Na to som až príliš hrdá.
Moj muz chyta v nakupnych centrach triasku.Zacne sa potit,stahuje mu hrdlo,slzia oci.Vseobecne nenavidi nakupovanie,skusanie veci ani sam na sebe.Nikdy som ho nemucila,aby so mnou liezol po obchodoch,ked vidim,co to s nim robi.Asi raz za rok vsak dostane "nakupnu horucku",ale zasadne ide do malych obchodov mimo nakupnych centier,kupi co treba a zase ma rok pokoj.Oblecenie mi tusim zaplatil iba raz,inak si kupujem sama.Neznamena to,ze je drzgros,radsej mi ale zaplati napriklad listok na koncert.
Ako kedy, no v poslednom čase to nie je až tak moc časté, ale na druhú stranu nikdy nemal problém s tým, že by som si niečo kúpila. Zakaždým sa tváril tak povediac rád
Nie, ja si na sado-maso nepotrpim. A z nakupovania čohokoľvek mam presne taký "pôžitok". Rada sa nechám pozvať na večeru, koncert, dovolenku, party, neviem kam, ale celkom isto nie na nákupy.
Nie,načo ťahať drevo do lesa
nie nikdy ma nepozval cielene na nakupy ze mi chce nieco kupit. Ale ked sme uz boli spolu v obchodoch tak mi sem tam nieco kupil co som si vybrala. Proste zaplatil ked som si to chcela zaplatit sama. Raz mi kupil nausnice co sa mu pacili vo vyklade ale tiez to nebolo planovane.
V začiatkoch vzťahu určite nie a ani by som to neprijala.Davali sme si obaja pozor čo sa z nás vykľuje.😉keďže sme už mali každý svoje deti,skôr to išlo tým smerom,bral nás na výlety,obedy atď.To je pri 3 deťoch tiež dosť finančná záťaž..ale nikdy neprijal ani polovicu ani sa striedať apod.Ak sme isli sami dvaja,tiež síce išlo všetko naňho,ale nikdy to neboli handry,topánky a podobne kraviny.A chlap v obchode mne za chrbtom to neznášam.Celkovo nemám čas na nákupy,riešim veci cez e-shopy a keď tak samej sa mi najlepšie nakupuje,bez kamošky,bez mamy,bez detí,bez chlapa.Vyhradim si 2-3hodinky,mam pokoj,skúšam čo chcem kde chcem.Len samozrejme je rozdiel pokiaľ spolu iba chodíte a pokiaľ už spolu zijete dlhodobo.3 mesiace sa poznáte,nevieš čo tým chalan sleduje a nevieš dňa kedy ti to vyhodí na oči pri nejakej mini výmene názorov.Jedine ak to s ním nemyslíš vážne a máš ho na háku aj do budúcna,niečo si občas vyber😉😃
Tak asi si si našla taký typ chlapa čo toto robí. Mne to príde totálne absurdné aby mi frajer kupoval oblečenie. Pozvať na kávičku, to áno, nech ukáže že je gentleman. Ale shopping za jeho peniaze? To nie

To fakt existujú chlapi, ktorí dobrovoľne a ešte aj sami od seba chcú ísť nakupovať? Oblečenie, alebo iné podobné veci pre ženu?