icon

Práca ďaleko od rodiny

jaja1239
28. jan 2016

Mamičky, prosím o radu mám (7t) synčeka,priateľa ľúbim ich nadovšetko naskytla sa mi príležitosť ísť pracovať dosť ďaleko od nich myslíte že je to dobrý nápad ďakujem

Strana
z3
mihula
29. jan 2016

@fidorka7 ja s tymto chlapom zijem 14 rokov,vela malo?

fidorka7
29. jan 2016

@mihula no urážať sa nemusíš, hoci si predtým urazila ty 90% pracujúcich v zahraničí - sama si zhodnotila, čo tam tých 90% ľudí robí, ako žijú.. a za čo ich považuješ. napriek tomu, ja som sa neurazila a len diskutujem. A protirečíš si, znova si to zopakovala, ty by si svojho NEPUSTILA, napriek tomu, že ty si odišla, aj keď on nesúhlasil.
To že by si ho nepustila svedčí o tom, že mu nedôveruješ a obávaš sa, či by to zvládol,. odolať tým devám ako utrhnutým z reťaze.
Je na mojej reakcii niečo "nasraté"? Myslím, že nie, len nechceš vidieť môj uhol pohľadu a mne pritom vnucuješ ten svoj. Súhlasím s tebou, ako si povedala, niekomu nezáleží na tom, kde, s kým a kedy ... a preto je irelevantné, či je momentálne v zahraničí, alebo doma , je to o tom konkrétnom človeku, jeho morálke a zásadách. Naposledy hovorím, neznášam ZOVŠEOBECŇOVANIE.

jaja1239
autor
29. jan 2016

Veru záleží na jedincovi ako sa postaví k tomu ci to bude robiť a ci ma na to charakter ja po svojich povinostiach budem rada keď si zavolám s tými mojimi chlapcami

cawes
30. jan 2016

@mihula ale tak nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca. Isla som do zahranicia sama dlhe roky som tu zila sama a teda to co popisujes som urcite nerobila.

evittam
30. jan 2016

@mihula Nebudem tu písať, čo je tu už napísane - ale maximálne súhlasím s @fidorka7.
A inak to vedieš štatistiku - 90%-10%?! 😀 😀 😀
A predstav si mne na mojom chlapovi záleží, milujem ho , a maximálne mu verím - ak niekomu neveríš nemôžeš ho milovať to je všetko. A za to, že ty stretávaš samé k...y a sprostých chlapov, ktorí si nevážia svoju rodinu, tak to neznamená, že všetci sú takí.

mihula
30. jan 2016

@evittam ziadnu statistiku nevediem,ale za 13 rokov som sa v zamestanani stretla so 150 ludmi,podotknem slovakmi,slovenkami,niekto pobudol rok,niekto dva,niekto 9 ale to je jedno,a preto si dovolim tvrdit to co som napisala.Nepochopili ste to spravne,ale nevadi.Je dolezita otazka v tomto fore.Odisla by som od 7rocneho dietata?Ja za seba urcite nie.A to,kde a ako s kym slovaci travia cas mino rodiny je na inu temu

6mia6
30. jan 2016

@jaja1239 my mame prec tatina a keby to malo byt naopak tak idem s cistym svedomim. Mam doma 7 rocneho chlapca. Chlap sa tiez vie postarat o dieťa. A prazdniny su kazdu chvilu. 😉

jaja1239
autor
30. jan 2016

@6mia6 ďakujem za podporu vyskúšam a sama uvidím priateľ mi veri a podporuje ak nie tak budeme všetci spolu aj na SK radšej vyskúšať ako banovať ze som aspoň neskusila

6mia6
30. jan 2016

Presne za vyskúšanie nič nedáš... čo bude ďalej budete riešiť potom

nelinka2009
31. jan 2016

Chuda zakladatelka... Ja som si vsimla, ze tu miesto podpory a dodania odvahy vzdy stretnem len zavist... Ako som uz napisala... NAJHORSI SU NEPRAJNICI A NAJMUDREJSIE SU TIE, KTORE TO NIKDY NEZAZILI...

jaja1239
autor
31. jan 2016

@nelinka2009 tak TO máš pravdu ale co uz ako povedal priateľ závisť slovaca

nelina1
31. jan 2016

@jaja1239 Začala som pred časom pracovať v zahraničí. Mám dve deti a keď mám odísť do práce je to pre mňa preťažké. Najhorší je vždy prvý deň, dva, potom to už nejako ide. Mám skúsenosť, že keď sa okolie dozvie, že pracuješ v zahraničí začne na tebe hľadať chyby, zádrapky -ohovárať a pod., proste závisť...V zahraničí som mala najhoršie skúsenosti zo Slovákmi. Držím Ti palce, dá sa to zvládnuť, však by si to robila pre svoje deti.

jaja1239
autor
31. jan 2016

@nelina1 ano máte pravdu ďakujem za podporu ste zlatá nechám voľný priebeh všetkému a vždy sa môžem vrátiť ku svojej rodine

margaretkamirka
24. feb 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@jaja1239 tak v tom pripade ste jedny z tych stastnejsich.. co poznam rodiny co sa takto vzdialili tak miesto toho aby to ich vztah upevnilo tak sa vsetko pokaslalo

vlastulina1
24. feb 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@jaja1239 to je dobre ze viete ze sa k nej vzdy mozete vratit

nelina1
12. mar 2016

@jaja1239 Tak ako sa ti darí? Ako bolo vonku?

jaja1239
autor
12. mar 2016

@nelina1 ahoj moja vonku bolo super ďakujem ze si si spomenula

6mia6
12. mar 2016

@jaja1239 tak teda pracujes vonku?

jaja1239
autor
12. mar 2016

@6mia6 idem tam po veľkej noci niekedy v apríli tak sa uvidí chovali sa milo a dobre vecerali sme za jedným stolom

nelina1
12. mar 2016

@jaja1239 Tak ja odchádzam zajtra večer. Už teraz mám depku. Idem sa snažiť nájsť si niečo doma.

veronika426
12. mar 2016

@jaja1239 ahoj. Ja chodim do AT. Mam dve male deti 6r. a 3r. Prvykrat som sla, ked mal maly 1 a pol roka. Bohuzial na SR to uz tak teraz chodí, je ina doba. Mam 2 tyzdnove turnusy, s deckami su manzel a starka. Skypujeme kazdy vecer. Potom sa tesia na darceky od maminy. Ostanem tu uz len do augusta, kedze dcerka pojde do skoly, chcem byt pri nej. V kazdom pripade, som rada, ze sa ti darilo a prajem aj nadalej vela uspechov v praci a hlavne doma s rodinkou. Vsetko sa da, ked je to dobre zorganizovane 😉

jaja1239
autor
12. mar 2016

@veronika426 ďakujem ti Veronika dúfam,ze bude a vždy sa môžem vrátiť

Strana
z3