Práca ďaleko od rodiny
Mamičky, prosím o radu mám (7t) synčeka,priateľa ľúbim ich nadovšetko naskytla sa mi príležitosť ísť pracovať dosť ďaleko od nich myslíte že je to dobrý nápad ďakujem
@mihula no urážať sa nemusíš, hoci si predtým urazila ty 90% pracujúcich v zahraničí - sama si zhodnotila, čo tam tých 90% ľudí robí, ako žijú.. a za čo ich považuješ. napriek tomu, ja som sa neurazila a len diskutujem. A protirečíš si, znova si to zopakovala, ty by si svojho NEPUSTILA, napriek tomu, že ty si odišla, aj keď on nesúhlasil.
To že by si ho nepustila svedčí o tom, že mu nedôveruješ a obávaš sa, či by to zvládol,. odolať tým devám ako utrhnutým z reťaze.
Je na mojej reakcii niečo "nasraté"? Myslím, že nie, len nechceš vidieť môj uhol pohľadu a mne pritom vnucuješ ten svoj. Súhlasím s tebou, ako si povedala, niekomu nezáleží na tom, kde, s kým a kedy ... a preto je irelevantné, či je momentálne v zahraničí, alebo doma , je to o tom konkrétnom človeku, jeho morálke a zásadách. Naposledy hovorím, neznášam ZOVŠEOBECŇOVANIE.
Veru záleží na jedincovi ako sa postaví k tomu ci to bude robiť a ci ma na to charakter ja po svojich povinostiach budem rada keď si zavolám s tými mojimi chlapcami
@mihula Nebudem tu písať, čo je tu už napísane - ale maximálne súhlasím s @fidorka7.
A inak to vedieš štatistiku - 90%-10%?! 😀 😀 😀
A predstav si mne na mojom chlapovi záleží, milujem ho , a maximálne mu verím - ak niekomu neveríš nemôžeš ho milovať to je všetko. A za to, že ty stretávaš samé k...y a sprostých chlapov, ktorí si nevážia svoju rodinu, tak to neznamená, že všetci sú takí.
@evittam ziadnu statistiku nevediem,ale za 13 rokov som sa v zamestanani stretla so 150 ludmi,podotknem slovakmi,slovenkami,niekto pobudol rok,niekto dva,niekto 9 ale to je jedno,a preto si dovolim tvrdit to co som napisala.Nepochopili ste to spravne,ale nevadi.Je dolezita otazka v tomto fore.Odisla by som od 7rocneho dietata?Ja za seba urcite nie.A to,kde a ako s kym slovaci travia cas mino rodiny je na inu temu
Chuda zakladatelka... Ja som si vsimla, ze tu miesto podpory a dodania odvahy vzdy stretnem len zavist... Ako som uz napisala... NAJHORSI SU NEPRAJNICI A NAJMUDREJSIE SU TIE, KTORE TO NIKDY NEZAZILI...
@jaja1239 Začala som pred časom pracovať v zahraničí. Mám dve deti a keď mám odísť do práce je to pre mňa preťažké. Najhorší je vždy prvý deň, dva, potom to už nejako ide. Mám skúsenosť, že keď sa okolie dozvie, že pracuješ v zahraničí začne na tebe hľadať chyby, zádrapky -ohovárať a pod., proste závisť...V zahraničí som mala najhoršie skúsenosti zo Slovákmi. Držím Ti palce, dá sa to zvládnuť, však by si to robila pre svoje deti.
@jaja1239 tak v tom pripade ste jedny z tych stastnejsich.. co poznam rodiny co sa takto vzdialili tak miesto toho aby to ich vztah upevnilo tak sa vsetko pokaslalo
@jaja1239 to je dobre ze viete ze sa k nej vzdy mozete vratit
@jaja1239 ahoj. Ja chodim do AT. Mam dve male deti 6r. a 3r. Prvykrat som sla, ked mal maly 1 a pol roka. Bohuzial na SR to uz tak teraz chodí, je ina doba. Mam 2 tyzdnove turnusy, s deckami su manzel a starka. Skypujeme kazdy vecer. Potom sa tesia na darceky od maminy. Ostanem tu uz len do augusta, kedze dcerka pojde do skoly, chcem byt pri nej. V kazdom pripade, som rada, ze sa ti darilo a prajem aj nadalej vela uspechov v praci a hlavne doma s rodinkou. Vsetko sa da, ked je to dobre zorganizovane 😉

@fidorka7 ja s tymto chlapom zijem 14 rokov,vela malo?