Ako pozvať na svadbu rodinu z ďaleka?
Prosím Vás ako ste pozývali na svadbu rodinu z ďaleka? Chcem pozvať strýka s jeho manželkou a synom no bývajú 500km od nás. Mám najprv zavolať pozvať ich a následne poslať poštou pozvánku? Alebo iba proste poslať pozvánku a potom si zavolať a dohodnúť sa ?
ja som zavolala a potom poslala pozvánku a povedala nech mi dajú vedieť či prídu
Ja by som najprv zavolala a spýtala sa, či by prišli. Až potom im poslala pozvánku (aby si vedela, či poslať len oznámenie o svadbe alebo aj pozvánku k stolu)
zavolala - pozvala, poslalala pozvánku a potom ich sa opýtala či ozaj prídu.
Ja by som najprv zavolala a spýtala sa, či by prišli. Až potom im poslala pozvánku (aby si vedela, či poslať len oznámenie o svadbe alebo aj pozvánku k stolu)
@unicornlady jezis, jak keby to stalo majland poslat jednu pozvanku 🤣
@unicornlady jezis, jak keby to stalo majland poslat jednu pozvanku 🤣
@anonym_208065 nepodpichuj a ak má 300 hostí? Jasne nestojí poštovné majland podľa ks.
@anonym_208065 nepodpichuj a ak má 300 hostí? Jasne nestojí poštovné majland podľa ks.
@elenka.k nie nie, málinko nás bude 25 ľudí
Určite zavolať a dohodnúť sa či by prišli a vybaviť um ubytko
@sisska96 mám voľny byt ubytujem ich tam
@anonym_autor tak ak nemajú zdravotné problémy, nie je problém
@sisska96 nerozumiem aké zdravotné problémy by mali mať aby som ich nemohla ubytovať v byte? 😀
@anonym_autor My sme to tak spravili, ze tym co sme ich chceli pozvat aj k svadobnemu stolu, sme najprv zavolali, ze mame taku radostnu spravu, ze bude svadba a ze by sme sa velmi potesili keby boli jej sucastou. Ze ich pozyvame na svadbu aj k svadobnemu stolu. Povedali sme termin kedy to bude, aj to ze ubytovanie bude zabezpecene a dali sme hostom termin dokedy maju potvrdit svoju ucast. Potom cca mesiac pred svadbou sme posielali pozvanky. Ja si myslim, ze osobny alebo telefonicky kontakt je najprv je lepsi. Jedni rovno povedali ze maju zaplatenu v tom case dovolenku takze nemozu prist.

@anonym_autor poslat pozvanku a potom sa ozvat, ci planuju prist