icon

Ako pozvať na svadbu rodinu z ďaleka?

22. jún 2026

Prosím Vás ako ste pozývali na svadbu rodinu z ďaleka? Chcem pozvať strýka s jeho manželkou a synom no bývajú 500km od nás. Mám najprv zavolať pozvať ich a následne poslať poštou pozvánku? Alebo iba proste poslať pozvánku a potom si zavolať a dohodnúť sa ?

anonym_208065
22. jún 2026

@anonym_autor poslat pozvanku a potom sa ozvat, ci planuju prist

anonym_8c91bb
22. jún 2026

ja som zavolala a potom poslala pozvánku a povedala nech mi dajú vedieť či prídu

unicornlady
22. jún 2026

Ja by som najprv zavolala a spýtala sa, či by prišli. Až potom im poslala pozvánku (aby si vedela, či poslať len oznámenie o svadbe alebo aj pozvánku k stolu)

anonym_f2006c
22. jún 2026

zavolala - pozvala, poslalala pozvánku a potom ich sa opýtala či ozaj prídu.

anonym_208065
22. jún 2026
@unicornlady

Ja by som najprv zavolala a spýtala sa, či by prišli. Až potom im poslala pozvánku (aby si vedela, či poslať len oznámenie o svadbe alebo aj pozvánku k stolu)

@unicornlady jezis, jak keby to stalo majland poslat jednu pozvanku 🤣

elenka.k
22. jún 2026
@anonym_208065

@unicornlady jezis, jak keby to stalo majland poslat jednu pozvanku 🤣

@anonym_208065 nepodpichuj a ak má 300 hostí? Jasne nestojí poštovné majland podľa ks.

sisska96
22. jún 2026

Určite zavolať a dohodnúť sa či by prišli a vybaviť um ubytko

autor
22. jún 2026
@elenka.k

@anonym_208065 nepodpichuj a ak má 300 hostí? Jasne nestojí poštovné majland podľa ks.

@elenka.k nie nie, málinko nás bude 25 ľudí

autor
22. jún 2026
@sisska96

Určite zavolať a dohodnúť sa či by prišli a vybaviť um ubytko

@sisska96 mám voľny byt ubytujem ich tam

sisska96
22. jún 2026
@anonym_autor

@sisska96 mám voľny byt ubytujem ich tam

@anonym_autor tak ak nemajú zdravotné problémy, nie je problém

autor
22. jún 2026
@sisska96

@anonym_autor tak ak nemajú zdravotné problémy, nie je problém

@sisska96 nerozumiem aké zdravotné problémy by mali mať aby som ich nemohla ubytovať v byte? 😀

elenka.k
22. jún 2026
@anonym_autor

@elenka.k nie nie, málinko nás bude 25 ľudí

@anonym_autor rozumiem, ja som iba uviedla príklad babe, čo napísala o cene poštovného .... že ak má niekto veľa hostí a zasielať hoci polovine z 300 to už cez 200 €

biba_18
22. jún 2026
@anonym_autor

@sisska96 nerozumiem aké zdravotné problémy by mali mať aby som ich nemohla ubytovať v byte? 😀

@anonym_autor aby nemohli prísť

sisska96
22. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Napríklad že by nezvladli dlhú cestu ?

anonym_ba4924
22. jún 2026

@anonym_autor My sme to tak spravili, ze tym co sme ich chceli pozvat aj k svadobnemu stolu, sme najprv zavolali, ze mame taku radostnu spravu, ze bude svadba a ze by sme sa velmi potesili keby boli jej sucastou. Ze ich pozyvame na svadbu aj k svadobnemu stolu. Povedali sme termin kedy to bude, aj to ze ubytovanie bude zabezpecene a dali sme hostom termin dokedy maju potvrdit svoju ucast. Potom cca mesiac pred svadbou sme posielali pozvanky. Ja si myslim, ze osobny alebo telefonicky kontakt je najprv je lepsi. Jedni rovno povedali ze maju zaplatenu v tom case dovolenku takze nemozu prist.