icon

Praskli mi nervy, vrieskala som a teraz sú mi trápne pohľady susedov

3. aug 2021

Ahojte. Včera sme sa s priateľom hrozne pohádali (paradox na totálnej hovadine!). Praskli mi nervy, vrieskala som z plného hrdla, prevrátila som konferenčný stolík. Mám akurát aj PMS, plus hypotyreózu, takže niekedy ma ovládajú extrémne hormóny, no ale včera som vyvádzala neskutočne (pozor, nie je to u nás na dennom poriadku, hádame sa tak raz za pol roka, aj to nie v takejto intenzite, ako včera). Udobrení sme boli do 15 minút, ale tá hanba dnes ráno pred pohľadmi susedov... Ako sa cez to preniesť? Možno sa tu potrebujem len vyžalovať... Ako by ste to vy vnímali, keby počujete od susedov taký rev a treskot? Cítim sa ako prízemná primitívka teraz pred celým vchodom. Myslíte, že to berú tak, že "každému raz prasknú nervy" alebo ma majú za totálnu chuderu? Áno viem, musím sa ovládať, áno viem, na ženu sa to nehodí, áno viem, mala som na to myslieť skôr, áno viem, už je neskoro to riesiť... Všetko si uvedomujem. Nepotrebujem poučiť, len sa vyžalovať...

Strana
z2
liusa82
3. aug 2021

Ty si to aspoň uvedomuješ.Ale u nás bývala suseda ešte v byte takéto eldorádo stvárala skoro každý deň,vrešťala po mužovi a deckách ale nebolo vidno že by ju to nejako trápilo😀 Takže ty si ešte ok🙂Ani do divadla sme nemuseli chodiť čo tá stvárala😀

tykat
3. aug 2021

Moj otec zvykol hovorit "kazde cudo 3 dni trva"... o par dni si na to ani nespomenu. PS: Len teraz chvilu nenos slnecne okuliare aby videli ze muz ta nebije 😀

ckocka
3. aug 2021

Aspoň si susedia dobre rozmyslia robiť ti niečo napriek.

karpina
3. aug 2021

Máš sa tváriť pred susedmi pohoršene, že kto to robil taký randál preboha 😝😨😀

a_adamcova
3. aug 2021

Každej jednej tej susede určite minimálne raz praskli nervy :D Takže sa s tým absolútne nezaťažuj - nie je to nič nezvyčajné. Ak by si naháňala muža s nožíkom tak by to bolo niečo úplne iné :D :D :D

kittykat22
3. aug 2021

Prosim ta, ze sa trapis. U nas na 1 poschodi byvali dve partnerky - homosexualny par. A na silvestra sa tam dohrabala tretia - exka jednej z nich, a vytiahla zbran a zacala tam s nou sibrinkovat. Ci postrelila jednu z nich? 😅 zacali neskutocne jacat, do toho sanitka, policia - no manevre ake dom nevidel. Vsetci hlavy z okien 😅 myslis ze to niekto riesil? Nikoho to do druheho dna nezaujimalo. Dalsia suseda doniesla domov plostice - museli sme dezinfikovat vsetky byty okolo nej. Do par dni vsetci zabudli. Zbytocne sa trapis. To je ta krasa mat susedov. Cakas kto co vyvedie a potom o tom klebetis. Aspon sa nenudime 😀😅

travel_mommy
3. aug 2021

Preco ti tak velmi zalezi na tom, co si o tebe myslia cudzi?mna by skor trapilo, co na to partner.

zuzubb007
3. aug 2021

@luccija tiez si myslim, ze kazdy v zivote chyti nervy ale prehadzovat stol tak to je uz dost zachvat, a este dovod ak to bola len daka hovadina? susedia si spravia nazor a co uz ti neostava len to predychat spat sa hamba nevrati, ale zase niesi prva ani posledna stane sa

simca06022011
3. aug 2021

No a inak susedia urcite nevedia ze si prehodila stol :D

jaghvali
3. aug 2021

Myslim si ze autorka nepotrebuje pocuvat, ze prehadzovat stolik je uz cez. Evidentne si to uvedomuje velmi dobre. Ja keby som na dalsi den isla okolo susedov a videla tie pohlady ako ty, normalne by som sa pristavila: "vcera ma asi bolo pocut vsak? Je mi tak trapne z toho, fakt som nemala dobry den, prepacte." Uprimnost je niekedy velmi oslobudzujuca. Netrap sa. Bola to jednorazova vec, aj susedia su len ludia.

srnkaknm1
3. aug 2021

Netráp sa nad susedmi nech sa kukaju jak chcú. Je to tvoj život a potrebovala si to zo seba dostať. píšu tu že sa to bude opakovať. Samozrejme že bude je to v nás aj ja mám také chvíle dokonca dní kedy idem prasknúť od zlosti a nemám prečo. Dá sa na niečom pracovať ale povedzme si trvá to dlllho a aj priateľ nech vie čo a ako a naučí sa s tým žiť. Tak ako ten môj. Nehovorím že sa mu to páči ale rešpektuje to a už vie ako sa vtedy chovať.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
euka210
3. aug 2021

My sme mali susedov co sa casto hadali a chudatko dieta tam plakalo.
Pokial sa tak nehadate casto, tak to neries, stalo sa a co?! Kazdy moze vybuchnut, ked bude ok, susedia casom zabudnu, neboj.

dominikak4
7. aug 2021

V dnešnej dobe má každý toľko svojich starostí, že na tvoj krik si o pár dní nikto ani nespomenie.

Strana
z2