Prasknú aj vám občas nervy?
14. mes. syn v poslednej dobe večer stále zle spáva a budí sa aj x krát za noc .. To je tými zúbkami :/ Vcera napr.kazdu hodinu .. Občas sa mi stane , ze mi prasknú nervy a keď sa tak stále večer budí a nechce spať .. Tak naňho trochu zjapem , co ma veľmi mrzí a potom mám cely deň výčitky 😒 .. Manžel robí do 23 :00 a ja som s mal.my cely deň sama .. Udrieť by som ho nikdy neudrela , radšej pokricim .. Čakáme druhé babo a neviem ci je to aj hormónmi ..Syn je inak príkladne dieta , ktoré sa dokaze aj cely deň hrať a ja medzitým stíham všetko .. Aj si kľudne posedieť .. Len tie noci sú posledné mesiace des a mna len veľmi mrzí , ze občas som takáto .. Stane sa to občas aj vam , alebo preháňam ?? 😒
@juhseverzapad ved aj ja som pochopila, len som mala potrebu to dodat 😀
Ja som vyrastala na dedine a aj som tam chodila do školy. My sme boli všetko beťári, ale učiteľ mal trstenicu. Nie raz sa stalo, že sme dostali po riti alebo prstoch. Kľačanie v kúte bolo tiež normálne a ešte vedieť aj odpovedať na učiteľove otázky z učiva. Mali sme rešpekt. Povedať doma,že som dostala, dostanem ďalšiu. Teraz, keď na to spomínam, ďakujem za to ako nás vychovávali.
ono myslim ze nie vzdy ide byt stale len mila a kludna 🙂 su veci ktore prekracuju hranice a tie ma ozaj dokazu vynervovat
@juhseverzapad he he... paradna prihoda... zivo si to viem predstaviy na sebe. Ja bych ich tiez stlkla jak hadov ale nestlciem. Uz sa ovladam. Ale ked ten strach polavi, srdce zlezie na svoje miesto tak im viem od srdca povedat
@juhseverzapad presne toto som vravela ja. Dnes dieta spravi nieco v skole a rodic ide dohukat ucitela. Po nas lietali v skole velke zvazky klucov a doma sme radsej ani necekli bo by sme este jednu schytali.
Prednedavnom dostala moja najstarsia poznamku v skole... ja som isla za ucitwlkou v inej veci a toto aom okrajovo spomenula. Tu az pot oblial a zacala sa obhajovat preco jej ju dala. Ja na nu kukam jak puk... vravim ze si poznamku zasluzila tak neni o com. A pani ucitelka mi vravi, ze rodicia jej dokazu prist tak vynadat... je to smutne toto...
@lucia20 Ja tiež väčšinou kričím, ale občas ruka potrestá.
@lucia20 Veď to, dnešné decká si tak strašne dovolujú , pozdraviť to nevie, iba to chodí jak telce na paši a robia zlobu. my sme schytali aj keď sme nepozdravili. Moje decká musia zdraviť, je to slušnosť, keď niekam prídu. Niektorí rodičia sa chovajú ako opičie matere a ich dieťa nič - domáci miláčik.
@juhseverzapad obcas 1. a 4. dceru capnem aj ja. Ale to je skor take hrubsie pohladenie. Bo v niektorych stavoch, kam ma dokazu tieto dve priviezt, by som ich asi zahlusila na fleku. 😀
@juhseverzapad ja v tomto trvam vzdy. Aj ked sme dosli do obchodu, ja som pozdravila a any nic...stali sme vo dverach kym nepozdravili. Mali hanbu, ale teraz vsetky zdravia jak na povel, len co vstupime. A prkne nahlas. 😂😂😂😂 ja inak obdivujem ucitelky... ja bych to nerobila.... to vidim v skole na chodbe ked cakam na deti. Drze to je, povies aby ti nebliakali za uchom a on ti povie, ze co sa staram a mam dat pokoj. No chapes? Aby si toto dovolil 7 rocny zasran dospelej osobe? Vzdy ked toto zazijem, tak babam hned prizvukujem, ze ked mi niekto raz povie, ze sa takto spravaju ony k dospelym, nech si ma nezelaju. Ucim ich, ze nazor musia povedat, aj dospelemu, ale vzdy slusne. Nechcem aby slepo kazdeho pocuvali, ale odporovat sa da aj slusne.
@lucia20 Presne tak. Naozaj aj ja obdivujem dnešných učiteľov, ja by som niektoré decká prihlušila.
@juhseverzapad presne. 😀 😀 😀 😀
@juhseverzapad to veru. Ja som teraz nedavno videla, no svokra je ucitelka byvala a este sem tam chodi zastupovat. Decka maju pred nou neskutocny respekt a kricia a zdravia ju len co ju uvidia 🙂 a co su v skole mladsie urcitelky tak tym decka tak papuluju, ani ich nepozdravia no katastrofa.. neviem cim to je ze tie deti sa tak menia
@agiagi rodicia nedaju dopustit na svoje deticky tym to je....mame to v rodine tiez...ved oni su len deti tak vsetko mozu,cisto namalovane steny uz pocmarane,nova podlaha v stadiu rozkladu a takto by som mohla pokracovat....a ak mozu vsetko doma,ciby nemohli aj inde....na navsteve,v skole....a hlavne ked vedia,ze bezohladu na to,co vyparatia ich rodic podrzi
@agiagi Výchovou!!!!!
Baby , určite nato niesom hrdá , ze takto niekedy na malého pokricim .. Dokonca aj v paneláku ľudia malého vychvaluju, ze aké to je dobre dieta a nerobí hluk . No po celom dni si človek chce aj pospať a vtedy to u nas začína 😕 Horšie je , ze maly mi zaspí len počas pitia mlieka a keď sa to nepodarí , tak musíme čakať ďalšie 2 hod. Aj keď zaspí napr. O 3 v noci tak o 6:00 je uz hore 😀 .. Pevne verím , ze keď uz budú všetky zúbky von , tak bude dobre . Maly chodí spať stále o 20:00 .. Mame režim s cez deň jeden 2.hod. spánok ..
@juhseverzapad vela im dovolime :/

@jana_eyre Veď ja som to pochopila, iba mi to pripomenulo babičkine a mamine rozprávanie.