Prečo má môj muž milenku?

zuzana2205
30. sep 2019

Ahojte chcela by som sa opýtať aký má dôvod mať muž milenku keď doma mu všetko funguje bez hádok a má krásne deti, šťastnú rodinu . Nerozumiem tomu.

anna_maria1
30. sep 2019

@zuzana2205 tak ocividne asi nema uplne vsetko, asi nema poriadny sex, ked prave ten vyhladava u milenky.

sissy27
30. sep 2019

@zuzana2205 sú veci, ktorým nikdy nebudeš rozumieť 🙂 a asi ani žiadne uspokojivé vysvetlenie na to neexistuje. Prečo máš chuť na krémeš, keď môžeš mať rezeň? Asi tak.
A myslím, že ani ten konkrétny chlap by ti to nevedel nijako logicky vysvetliť - proste vyskytla sa príležitosť a neodolal.

iv007
30. sep 2019

Treba sa opýtať muzov a ich pohlad na vec,ale na 90% je to sexuálne neuspokojenie a nuda v posteli

tenerifka
30. sep 2019

Takisto aby si nieco dokazal, noektori sa tak citia byt viac chlapmi, kedze nemaju inu moznost ako si to dokazat

petkaaa
30. sep 2019

Vypočuj si: https://podcasts.apple.com/sk/podcast/epizóda-j...

Hovorí tam aj psychológ

zuzana2205
autor
30. sep 2019

Ale on tvrdí, že sa zalubil do nej .

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminuska
30. sep 2019

@zuzana2205 niektorým chlapom môžeš aj do zadku muckivy cukor fúkať , aj tak budú podvádzať.

sissy27
30. sep 2019

@zuzana2205 no tak to už ti to ani jasnejšie vysvetliť nemohol.
A ak sa pýtaš, ako sa niekto môže zaľúbiť, keď "má doma všetko" - aj najobľúbenejšie jedlo stratí svoje čaro, ak ho máš každý deň. Ono tá zaľúbenosť netrvá viac ako dva roky, ona je nová, neopozeraná, žiadne denné starosti typu čo nakúpiť, kedy odviezť deti na krúžky a podobne... Samozrejme aj s ňou to bude po čase rovnaké ako s pani manželkou, ale teraz je to iné.

osky
30. sep 2019

@zuzana2205
Pisem to vzdy a napisem znovu-ja nepoznam jediny ospravedlnitelny dovod na neveru!!!
Ludia su prilis sebecki,bezohladni...
A najmä,kde niet lasky,niet ani hodnotnych priorit.
Kde niet lasky,tam je dovolene vsetko.vsetko!
A za kustik chvilkoveho potesenia su ludia schopni zahodit aj cele roky vo fungujucom vztahu.

tasticka59
30. sep 2019

Niekedy je jednoducho dovod len to, ze ho prave nebavi ten pokojny zivot doma s rodinou alebo potrebuje nejake vzrusenie, adrenalin, skryvat nieco. Tazko povedat. Mozno mu aj nieco chyba ale ty to proste nevidis lebo to pre teba nie je dolezite. Treba sa na to spytat priamo jeho

ivana11155
30. sep 2019

@zuzana2205 Ked ma muz milenku, znamena to, ze doma vsetko nefunguje😉

selest
30. sep 2019

Vela ludi si tak posilnuje ego. Ze ho chce nejaka mlada. Robi mu dobre jej/ jeho zaujem. Jasne ze manzelka ho chce atd to uz nieje taky adrenalin. Proste niektori ludia potrebuju tie motyle. A niekedy je to o tom ze ten vztah s milenkou je bezstarostny. Ide len o travenie volneho casu a nic vazne spolu neriesia. Je to take odreagovanie. Kdezto doma sa vzdy nieco riesi.. asi neexistuje jeden univerzalny dovod. Ale urcite ak sa clovek citi vo vztahu uvolnene a ma co potrebuje nema taku potrebu hladat nieco inde.

h2
30. sep 2019

Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. 🐐⛸️

maciatkolulu
30. sep 2019

Ono ja neviem, keď vidím a čítam koľko ženských doslova uhana chlapa, snaží sa otehotnieť, aj keď chlap až tak presvedčený nie je atď a potom bum, chlap si nájde naozaj ženu, ktorú miluje.... A problém je na svete a väčšinou si to odnesú deti. Áno je pravda, že zaľúbenie opadne, ale pokiaľ sa dvaja úprimne ľúbia, tak je to ôk... Pokiaľ bol chlap doslova nahnany do sobáša, tak to môže dopadnúť aj takto, jasne, sz všelijaké dôvody, kretwni, ale aj ženské, bez rozumu.... Pokiaľ nie je obojstranná láska, tak sa vzťah môže rozoadnut veľmi ľahko, ale aj z druhej strany, ved aj ženy podvádza ju, len sa o tom tak nehovorí

77daniela77
30. sep 2019

@zuzana2205 Ak muz takto zil uz aj pred manzelstvom,ze pretiahol vsetko co neuslo,tak sa tazko zmeni.Su taki muzi co si s tym nevedia rady aj ked im nic nechyba.Od dobroty sa psi besneju....

francuzka17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hulica
30. sep 2019

to že my si myslíme, že je všetko OK neznamená, že to aj muž tak vníma, preto by sme sa mali často rozprávať, čo nám chýba, čo by sme chceli a podobné veci 🙂

xili99
30. sep 2019

@77daniela77 asi tak, niekedy je to všetko len skrz stereotyp, skrz to, že sa chlapi nudia, aj keď ja osobne to nechápem :/

77daniela77
30. sep 2019

@xili99 Ved to,ze to vacsina zien ani nepochopi,hoci uz aj zeny sa taketo dnes najdu....😕

lula313
30. sep 2019

Je to rôzne, z môjho okolia to boli prípady, že muž chcel ešte dieťa, lebo bol ako policajt odvelený v inom meste a tie svoje nevidel vyrastat, nuda vo vztahu, nepozornost/nepochopenie u svojej ženy, čo mu však dopriala milenka, zaľúbenosť a manipulatívna milenka a najnovší pripad, čo sa stal kamoske, že jej nechutný manzel(krpaty, tucny rysavec, o ktorého by som ani bicykel neoprela, keby bol posledný na svete, túžil po detoch a spával s kamoskou a milenkou a čakal, ktorá Skorej otehotnie a tu si vybral🤦🏽‍♀️).

maminuska
30. sep 2019

@osky ja zas stále budem tvrdiť že vernosť je otázkou rozhodnutia , nie príležitosti .
Ak sa raz rozhodnem byť vo vzťahu verný , tak verný budem aj keby okolo mňa muži s onými zlatými behali . Ale je pravda že dnes sa to moc nenosí , ja keď niekomu poviem že 12 rokov spávam s tým istým chlapom , tak aj množstvo mojich vydatých kolegýň sa ma pýta že či t nie je nuda. No občas je , ale fakt kvôli nejakému spestreniu ja nebudem ohrozovať rodinu s troma malými deťmi .

maciatkolulu
30. sep 2019

@lula313 tak niečo do seba ten tysavec musí mať, keď s ním dve naraz chrapavalli😂. A ktorá otehotnela skôr?

renab
30. sep 2019

Ja poznam jedneho, ktoreho nevera uspokojovala asi tak ako kleptomana kradez. Jednoducho to vzrusenie z niecoho, co je zakazane. Vobec tie milenky nemal rad, ani ten sex nebol tak uzasny, ako ten pocit z toho, ze robi nieco zakazane... Teda sam sa tak vyjadril.

eliska13
30. sep 2019

@renab Verím, že to tak je.To čaro nového, nepoznaného, flirtovanie... podľa mňa môže byť naozaj doma všetko v poriadku a príde nejaká zvodná voňavá kolegyňa, ktorá ho zavolá na kávu a už to je.ja som strašne prekvapená koľko ľudí okolo mňa 40plus teraz toto rieši.

cecilia68
30. sep 2019

@maciatkolulu Keby len do sobáša chlapa tlačili....ale keď začnú tlačiť do dieťaťa, to už je iná káva, lebo chlap zdupká pri prvej príležitosti a vymení frustrovanú, unavenú ženu a urevané dieťa za bezstarostnú milenku a sústavný sex 🙂

terezka1947
30. sep 2019

Ja si nemyslim,ze by nutne bol problem doma....mozno paradoxne,ze nie je problem,tak mnohi z nudy uz nevedia,co so sebou.
A je to aj v povahe,v cloveku,v jeho prioritach...a sucastnej dobe,kde laska,ucta,rodina...vernost,zaconaju byt povazovane za archaizmus.
Vsetko je dovolene,ziadne potesenie si predsa neodopriem....ziadne zavazky,zivot je o inom...uzivani,vychutnavani si...

kikaaa444
1. okt 2019

Nemyslím si že keď ma chlap milenku automaticky je to preto že mu doma niečo chyba . Môže mat na 100% všetko a aj tak si ju nájde . Bez príčiny . Proste len tak .Lebo sú taký a vačšina chlapov nie je monogamných ..

hope87
1. okt 2019

Uplne suhlasim s @maminuska. Vernost je otazkou rozhodnutia bez ohladu na to, ci cloveku doma nieco chyba alebo nie. Pretoze kazdy jeden clovek, ktory je vo vztahu a rozhodne sa podviezt, tak podvedie. Niekto spravi to rozhodnutie dopredu, ze si chce "uhnut" niekde inde a vyslovene to vyhlada a niekto zas spravi rozhodnutie, az vo chvili, ked je prilezitost. Ze napr.nikdy na to nejak nemyslel ani neplanoval podviezt ale proste vyskytla sa prilezitost, zacal byt "baleny" a podlahol. Ale stale je to jeho rozhodnutie, ci podlahne alebo nie. Takze vo velmi vela pripadov nemusi mat clovek ani nejaky extra dovod na to, aby podviedol. Je to o type cloveka, ake su jeho priority a hodnoty, jeho povaha a pudy. Hovori sa, ze "prilezitost robi zlodeja"...ja s tym nesuhlasim. To by potom malo platit na kazdeho cloveka ale stale je kopec ludi (trufam si povedat, ze vacsina), ktori z tej prilezitosti vykorculuju alebo sa jej vyhnu. Nevidim druhym ludom do hlavy, mozem hovorit len sama za seba...
Takze, co sa tyka toho dotycneho, je to len a len o nom, o tom aky je a o tom, co chcel. A ked uz sa to stalo, jasne, ze sa zalubil. Zalubit sa je predsa take lahke... a hlavne ak je krasna, mila a "sikovna" v posteli...nemusi s nou riesit denno-denne "starosti", ma motyle v bruchu, je to vzrusujuce a to sa mu paci. Ved kto by nechcel zit v tej zalubenosti stale? On si ale neuvedomuje, ze ta zalubenost casom vyprcha a bud tam ostane laska a respekt alebo tam neostane nic a az potom si uvedomi, co stratil/ ziskal...Je to ale strasne pre tu zenu, ktora si naozaj mysli, ze vsetko funguje a zrazu takato rana a nehovoriac o tom, ze su v tom vztahu uz aj deti ☹

ukulela
1. okt 2019

@zuzana2205 no ak sa zalubil, tak mal doma "nudu" a stereotyp a chybali mu nejake vzruchy v zivote.