icon

Prečo ma po 10 rokoch nechce za ženu?

rona122
25. jan 2025

Ahojte , som s priatelom uz takmer 10 rokov byvame v spolocnom byvani uz zhruba 5 rokov , on by chcel uz aj zo 3 roky dieta no ja mam nato pohlad ze az po svadbe k comu sa on nema.Samozrejme sme sa o tom vela krat rozpravali no vzdy ma idu odpoved raz ze ano v buducnosti by chcel svadbu ,potom nie lebo financie ,potom vsetci jeho kamarati a ludia ktorych pozna su rozvedeni ..potom sa pohadame kvoli blbosti a vykrici mi ze no a ty by si chcela prsten ...nema problem v spolocnosti ludi a pred mojou rodinou povedat ze pre neho je svadba len papier ,ked sa o tom rozpravame a ja mu davam argumenty a dovody preco je to pre mna dolezite zrazu ma nazor ze no sak sa mozme po prvom dietati zobrat dovtedy netreba .....nenecham sa na tieto reci nachytat lebo cim dalej tym vidim ako meni nazory a neda sa mu verit v tomto , a tak ja odmietam dieta od svadbu kazdy tvrdohlavy.v poslednej dobe nad tym intenzivnejsie premyslam ale furt sa tocim s jednom kruhu ze neviem co dalej ....mame dobry vztah a nechcem to zahodit ale z tejto situacie mi je smutno

Strana
z4
dextersk
1. feb 2025

Tiez by som sa nezenil, to nezmenis asi.. je to fakt len papier

Nechapem co na tom vidite, vyhodit peniaze von oknom doslova, co z toho budes mat?

Strana
z4