icon

Prečo ma svokor ignoruje?

4. apr 2026

Bol u nás dneska svokor bola som sama s dietatom len vylozil veci vonku a ani ma nepozdravil. Doteraz sme spo´u vychadzali dobre v ramci moznosti. Davnejsie sa on urazil ze sme ho neprisli pozdravit ked bol o dva domy dalej a nevedeli sme o tom a on teraz spravi nieco horsie no nechapem…

anonym_bc5dbf
4. apr 2026

@anonym_autor no buď si ťa naozaj nevšimol (čo je podľa mňa málo pravdepodobné), alebo je urazený. Jeho to prejde asi. Možno čaká na ospravedlnenie. Nepoznám ho, či je to urážlivý človek. Ja mám tetu a tá sa urážala skoro stále, až nakoniec sa so mnou úplne rozvadila. Možno, že toto je podobný prípad.

anonym_668e4c
4. apr 2026

Veď si to sním vysvetli
Možno sa cíti nedoceneny,tak preto také obštrukcie za pozdrav
Tak ho ujistite, že ho máte radi a hotovo
Aspoň to skús 🙂

anonym_86798f
4. apr 2026

A ty si ho isla pozdravit ci si cakala kym on pride?

anonym_29f436
4. apr 2026

@anonym_autor videl ta alebo vedel o Tebe? A mozno si len prave vtedy potreboval prdnut tak zduchol

abbey1
4. apr 2026

Vieš, čo? Neviem. Ale keď ho najbližšie stretnem, opýtam sa ho, aby si sa ty nemusela pýtať.

domkakvet
5. apr 2026

@anonym_autor ked ste boli blizko seba mala si ho ty pozdravit.

bielasovicka
5. apr 2026

@anonym_autor my to máme odkiaľ vedieť prečo ta ne pozdravil? Opýtaj sa jeho. A kde vonku vyložil veci, na chodbe, na dvore,na ulici, či kde?

1sally12
5. apr 2026

Panebože tieto témy🙏🙄 odkiaľ máme vedieť prečo ťa odignorval, odkiaľ máme vedieť aké máte vzťahy? 🙄

anonym_af7654
5. apr 2026

@anonym_autor Ignorovanie je často len tichá forma urazenosti. Ak sa kedysi nahneval, že ste ho neprišli pozdraviť, môže to teraz „vracať“ chladným správaním namiesto toho, aby to normálne povedal. Niektorí ľudia majú pocit, že takto ukážu nespokojnosť alebo si vynútia väčšiu pozornosť.

Treba si však uvedomiť, že základná slušnosť je pozdraviť, aj keď som urazený, takže jeho správanie hovorí VIAC O ŇOM, než o tebe. Môže byť aj to, že mal zlý deň, ale je dosť možné, že je stále dotknutý a reaguje pasívne. NEZNAMENÁ TO, že si urobila niečo zlé, skôr že on nevie otvorene komunikovať a rieši to mlčaním.

anonym_5af406
5. apr 2026

Spýtaj sa ho otvorene a priamo. Načo sa doma trápiť a rozmýšľať nad ním. Ja som sa to tiež až po rokoch naučila, že sa vždy treba priamo na všetko a hneď v danej situácii spýtať. Dostaneš odpoveď a podľa toho sa zariadiš. Lebo takto doma sa len zožieraš myšlienkami a premýšľaš nad zdutým svokrom a trápiš sa ty. Priamo sa presne treba spýtať, aký ma problém s tebou.