Prečo ma svokor ignoruje?
Bol u nás dneska svokor bola som sama s dietatom len vylozil veci vonku a ani ma nepozdravil. Doteraz sme spo´u vychadzali dobre v ramci moznosti. Davnejsie sa on urazil ze sme ho neprisli pozdravit ked bol o dva domy dalej a nevedeli sme o tom a on teraz spravi nieco horsie no nechapem…
Veď si to sním vysvetli
Možno sa cíti nedoceneny,tak preto také obštrukcie za pozdrav
Tak ho ujistite, že ho máte radi a hotovo
Aspoň to skús 🙂
A ty si ho isla pozdravit ci si cakala kym on pride?
@anonym_autor videl ta alebo vedel o Tebe? A mozno si len prave vtedy potreboval prdnut tak zduchol
Vieš, čo? Neviem. Ale keď ho najbližšie stretnem, opýtam sa ho, aby si sa ty nemusela pýtať.
@anonym_autor my to máme odkiaľ vedieť prečo ta ne pozdravil? Opýtaj sa jeho. A kde vonku vyložil veci, na chodbe, na dvore,na ulici, či kde?
Panebože tieto témy🙏🙄 odkiaľ máme vedieť prečo ťa odignorval, odkiaľ máme vedieť aké máte vzťahy? 🙄

@anonym_autor no buď si ťa naozaj nevšimol (čo je podľa mňa málo pravdepodobné), alebo je urazený. Jeho to prejde asi. Možno čaká na ospravedlnenie. Nepoznám ho, či je to urážlivý človek. Ja mám tetu a tá sa urážala skoro stále, až nakoniec sa so mnou úplne rozvadila. Možno, že toto je podobný prípad.