Prečo majú muži milenky?
Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?
@karamel s tymto si dovolim nesuhlasit, ak sa partneri o ten vztah staraju neupadne, my mame male dieta ale si odtrhneme raz za cas priestor na randenie a je to skvele, taktiez ja som neostala 3 roky doma, co bolo aj z hladiska vztahu super vec
@mima4 uplna pravda, len skoda, ze si to tak malo zien neuvedomuje
@mima4 ja vyžadujem už teraz 😀 adeptov na vzťah týram tým, že sa vypytujem, prečo nepomáhajú mame v kuchyni, trebárs umyť riad po obede, či večeri, čii sami od seba vymiesť smeti .. a 30ročný chlap mi na to, že som vadná, ked toto riešim už teraz, bo vo vzťahu bude samozrejmé, že bude pomáhať a nechápe, prečo by teraz mal 😀 😀 😀
a preco maju zeny milencov???
No ja tu poviem na rovinu,ze ten moj ma podviedol..My spolu uz viac ako rok nespavame(cuduj sa svet,prave on je ten,ktory ma odmieta).A to ani nemam mastne vlasy a 100kg ako tu uz bolo spominane..nieje to o vyzore..moj mal na to odpoved,chcel to skusit...takze tak..
@mima4 vieš čooo ja ti mám dojem, že sa to naťahuje tak zhruba do 35tky, vtedy bude žena šťastná prešťastná, že o ňu vôbec niekto zakopol, tak vezme, čo príde 😀 veľké sorry tým, u ktorých sa to nestalo, no všímam si to u starších novomanželov, pre ktorých to je prvé manželstvo .. chlap je lenivý ako voš a ona ho všemožne ospravedlňuje
Podla mna mate vsetky pravdu.... Kazda odpved je jeden z dovodu na milenku.
Tiez by som chcela dodat 2 veci: Muz ma jednu krasnu vyhodu, ze sex vobec nemusi spajat s citom. U zien je to tazke...
Preto moj osobny nazor je, ze skutnoce muz moze milovat svoju zenu a nahodne sa vyspat s nejakou sekretarkou na sluzobnej ceste a potom sa jej ani neozve...zato sekretarka sa prave zamilovala do uspesneho muza a uz sa nechce vzdat koristi... Stava sa... 😒
Druha vec: Clovek je od prirody polygamny....monogamia bola vytvorena civilizovanou spolocnostou.... Predsa je len jednoduchsie a so zdravotnych dovodov bezpecnejsie mat pri sebe jedneho sexualneho partnera...a ked k tomu dame este rodinu, tak aj financne zvladnutelnejsie pre muza starat sa o jednu zenu a deti, ktore splodil s nou.
moj nazor je, ze nie muz, ale deti maju byt pre zenu najdolezitejsie... s nimi je pokrvne zviazana a nic na svete to nezmeni. chlapi kolko krat pridu a odidu. je to smutne, ale je to tak 😒
chlap ma byt zene na srandu 😉 muz potrebuje mat pocit, ze o zenu musi stale akosi bojovat... a ked maju doma zenusku, ktorou su si isti a vedia, ze ked pridu domov ju tam najdu a nikam neutecie, tak co by si nehladali sebarealizaciu niekde inde, ze hej? 😉
Damy dakujem za vyjadrenia,ste sa rozbehli 😉 Ja som sa vcera zarazila,bola som na kave s kamaratom riesit nejake pracovne veci a neviem akym sposobom sme sa dopracovali k tomu,ze 28 rocny fesak ma milenku.Pritom sa ide o dva mesiace zenit.Ked som sa ho spytala preco to robi a ci sa neciti sprosto, povedal mi:Ale ved to je normalne,nie?Preco by som sa mal ctit sprosto?
A ja som skoro onemela 😀
Nazor ze ta,ktora si nevie udrzat chlapa v posteli,taka si ho nezasluzi,je bez urazky ako z inej galaxie....kazdy chlap je iny a kazda zena takisto....niektory je neverny lebo mu to doma chyba,iny pre neupravenu a nepritahujucu manzelku,dalsi zas len tak z nudy,lebo chce vyskusat alebo nedokaze odolat,..tych faktorov je xy, a niekedy moze byt doma uplne idealne bezchybne prostredie a muz je aj tak neverny....poznam pripad, kedy zena chodi oblecena v tesilakoch a pre tuto dobu mozno nemodernych veciach a pre svojho manzela je top a nikdy by ju nepodviedol a taktiez damu nastajlovanu,vyvonanu ktoru muz podvadza...dovod muzskej nevery poznaju len muzi,zakladom je to,ze ju musia v tej chvili chciet!a je taka doba,ze aj tie damy ktore su presvdcene ze si treba vediet udrzat muza v posteli,raz mozu byt nemilo prekvapnene 😕
pretože muži maju rozum v rozkroku....
@11nika11 ja som na tom podobne...Moj muz ma odmieta 7 mesiac...vraj je "chory" 😠 .Uz ma tiez podviedol,myslela som si,ze si zobral ponaucenie,ale zda sa ze nie...Tiez nemam 100kg a ani mastne vlasy..je pravda ze este mam par kg navyse z tehotenstva,ale ked muz ma rad svoju zenu,pochopi,ze len nedavno mu porodila zdrave dieta...Ved este on bude plakat,pretoze aj ta milenka ho raz posle do p...lebo takeho muza ako je on len maloktora chce...skor ziadna...takze 1:0 pre mna 😀
@michelle232 mozem sa spytat aka bola tvoja reakcia,ked si zistila,ze ta podviedol?
No,bol to sok...neudrzala som emocie na uzde,len som vedela jedno...co najskor od neho odist.Prosikal ma,aby som nam dala sancu a blablabla.Ale uz nikdy to nebolo ani nebude take ako predtym a zanechalo to vo mne velku ranu.A najhorsie bolo ked som si "vypatrala" tu osobu...ta skaredsiu zenu som nevidela..tucna,mala sedlana ktoru stretaval v krcme...a to som o 12 rokov mladsia od neho!
@michelle232 toto snad nie je mozne tito chlapi....
su odpad..a je mi z nich zle,hlavne z toho mojho 🙄
@trish31
@michelle232 ked ti je zle z vlastneho muza,preco si s nim potom zostala?
kvoli dcere ale samozrejme aj z lasky...ale teraz sa vlastne na neho istym sposobom hnevam,lebo zda sa,ze zase urobil tu istu chybu...nemam este dokaz,len tusenie...a mozno je fakt chory...ale na hlavu 😉
@michelle232 a myslis, ze aj on teba miluje, ked vyhladava spolocnost inych zien?
@michelle232 to je to,keby nebolo deti,vela zien by uz bolo davno prec....Mrzi ma to.Snad sa ti nepotvrdi tvoje podozrenie
@stardust ked som to spomenula tak z toho vyplyva ze asi nie...a je vela muzov ktori miluju svoje zeny a maju aj milenky.
preto iste, preco maju zeny milencov. nieco im vo vztahu chyba - a moze to byt cokolvek - rozhovor, sex, klud a pohoda, vacsia sloboda....
tak ja v tom mam jasno.. moja teoria je taka ze kazda nevera vyplyva z nedostatku lasky.. proste chlap ma pocit ze je nepotrebny, zna ho uz nemiluje, alebo ho miluje len tak ze ked ju potrebuje... tak vtedy pride ten pocit vyhladat nieco nove... nech aj dobrodruzstvo... mozno just a naschval.. a ja to viem najst aj inde.. alebo sak tak ti treba , tu mas na... lebo tak ako som citala vyssie.. ked niekoho skutocne milujete tak ho nepodvediete.. lenze to musite citit aj vy... pretoze tak ako platia zakonitosti vsade, platia aj v laske... ani banka nepozicia peniaze hockomu... len pre pekne oci... teda pokial jej nepreukazete ze jej dokazete vratit pozicane, tak vam na ten vas vysneny dom peniazteky nepozicia... a potom nastupuju nebankovky.. ktore pozicaju malo a za vela... 🙂 tak radsej zamakat a presvedcit ze na ten uver mam a nie som len dlznik neplatic. 🙂
Niekedy sa nestačím ako si doporučujete ako si udržať muža. Prečo sa tak o to snažíte ?
Ako súhasím
@paris3 , žena má byt predovšetkým sebavedomá , starať sa predovšetkým o seba a deti a muž by mal byt ten kto si ju chce udržať. Občas a hlavne včas ho aj " vypráskať ".
Pretože ak je žena istá , tak si ten samec môže dovolit odbiehat inam , však manželka mu vždy odpustí ak by sa to náhodou prevalilo.

@lili_mia moj manzel by ti na to povedal, ze nech si deti a domacnost manzelia podelia a mozu sexovat 😉