Prečo majú muži milenky?
Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?
A prečo ženy majú milencov? Nezdá sa mi správne pranierovanie mužov, keď ženy sú rovnaké.
lebo muzi su lovci, a stale si potreubuju dokazovat ze na to maju aj mimo svojho reviru 🙂
@trish31 rozbiť hubu tomu tvojmu kamošovi .. ja som tiež mala takýto šok, slintala som za jedným chlapom a ako sme boli na jednej oslave, tak furt na mobile .. kamoška mu vraví, že ju ako hostiteľku to uráža .. on povedal pardon, ale musím to poriešiť , je to moja ex, jej muž na to prišiel a mám obavy, že si ublíži .. proste blesk do mňa .. s kľudom do kapusty s vydatou
@mima4 MYSLíM, žE SI TO NAPíSALA VEľMI PRESNE A TREFNE. sama za seba však hovorím, že nie som ochotná pestovať vzťah s mužom popri dieťaťu, domácnosti a celom tom každodennom kolotoči. táto predstava mńa, žiaľ, nikdy neuspokojovala a keď som sa o to v začiatkom vzťahu aj snažila, cítila som sa v tejto roli nepohodlne a nebolo to pre mňa ani spontánne a už vôbec nie uspokojujúce. dnes som rozvedená, nemá žiaden vzťah, som spokojná, šťastná a vyrovnaná. keď chcem, idem si sadnúť s priateľmi, kolegami niekam do mesta, keď chcem sex, mám ho, ale vzaťh nie. nebaví ma to.
laska v manzelstve je o rozhodnuti milovat cely zivot jednu osobu. pokial taketo rozhodnutie urobia obaja partneri, tak aj ked prejde zamilovanost, pride stereotyp, problemy bezneho zivota, tak partneri budu problemy riesit, cely zivot budovat vztah a posuvat ho do dalsich poloh. a dnes ludia taketo rozhodnutie nevedia spravit alebo boja sa spravit, alebo maju pocit, ze ked taketo rozhodnutie spravia, tak im moze nieco v buducnosti ujst. vztahy su povrchnejsie a preto aj nevera sa tak rychlo vkradne do vztahu.
stale su vsak vztahy, kde to takto funguje a vtedy je dobre ked sa taketo manzelstva stretavaju, kamaratia, neskor aj s detmi. aj ked pride nejaka kriza, tak aj vdaka takym priatelstvam a pozitivnym vzorom sa dari krizu skor prekonat a problemy vyriesit.
mne sa zda ze muzom chybaju tie zaciatky ktore z vami prezil ked ste sa nevedeli dockat jeden druheho a milovanie je tiez krasne na zaciatku,chcu mat stale dobrodruztvo.nam zenam sa tiez pacia tie zaciatky urcite kazdej.ale to by som nedokazala jedine iba v snoch.len im to zacne chybat.a chcu to zas.ja z manzelom mam velmi dobry vstah no este lepsi bol ked zacal chodit do zahranicia a prisiel po mesiaci tak sme zazili presne to co na zaciatku ze sme sa nevedeli dockat. jeden druheho.ale aj vo vstahu treba skusat stale nieco nove z partnerom nie len sex a konec.na pokeci mi furt vypisuju chlapi ale kazdy chce len milenku,som sa aj skusila ich pitat preco ale ani jeden sa o tom nedokazal porozpravat
Preco maju muzi milenky? Z tych istych dovodov, pre ktore si psi lizu gule- pretoze mozu.
..aby si vyzkouseli budouci zivot,ktery mozna nestihnou...zivot...az podle vesteni vyhraje islam..a tudiz bude povoleno nekolik manzelek..
tzv. zkouska prijmu..kolik jich zvladnou "najednou"..
@trish31 Tak dovod proc mat milenku sa vzdy najde. . .A je jich hodne.Je to hlavne touha chlapa byt obdivovany, rozmazlovany, pocuvat jak je uzasny, vtipny, skratka dokazovat si svoj sexappeal.Spestrit si vsedny bezny podla chlapa niekedy nudny stereotypny zivot, skusit nieco nove,udrzovat si tym sebevedomi, dokazat si, ze este je co k cemu atd.
zaujímavé názory 😉
@fidka79 jasne, ze muz nie je nevinna obet...ale slobodna zena pokial disponuje informaciou, ze muz je zenaty a ma ake take moralne zasady tak by si to mala vediet odpustit
@irriss musím súhlasiť s @amouramour
pokiaľ milenka vie že muž je ženatý, má dieťa, má hypotéku, vidí ho s manželkou a synom skoro každý deň, tak je to suka...proste "toto" sa ani nedá nazvať ženou, "to" nie je žena, je to jedna vypočítavá suka, ktorá nemá ani náznak chrbtovej kosti a charakteru...môžeme sa tu naťahovať na slovíčkach aj dva roky...ja píšem môj názor na takéto "ženy". To ako sa cíti práve podvádzaná manželka je druhá vec...ale kto nezažil nepochopí. Samozrejme to neber ako útočnú odpoveď, len momentálne som v neskutočnom hneve na práve takéto "osoby".
@11nika11 prosím ťa a zostali ste spolu?ako fungujete?
@michelle232 ahoj,prosím ťa ako s ním fungujes ďalej ked vies ze ťa podviedol?
Ja tiez neviem co robit, muz mal pomer s nejakou pred rokom a pol a rozhodla som sa mu odpustit kvoli nasim dvom detom, stale som sa s tym nezmierila ale uz som na to aspon nemyslela kazdy den, a vcera som zistila ze ta potvora co mi nici zivot je moja velmi blizka kamaratka, kt som sa v tom case tolko zalovala a vyrozpravala a zase som v tom - uplne som opat padla na dno a neviem co dalej, dovera v manzela sa neobnovila, uz mu proste neverim a teraz neviem co dalej :(
@kvakynka ako ste dokázali fungovať ďalej ?mozes aj do ip
neviem či sa to môže, ale dám sem jeden link...ak bude "vedeniu" vadiť, dajú ho preč
@dablik82
velmi pekne..myslim si, ze neni duvod, mazat..a nebo vyzadovat mazani.. 😉
Ja totiz zastavam nazor, ze zrozeni role milenky neni vzdy tak jednoznacne...nekdy se neubranis, nekdy ani nevis, ze milenkou jsi nebo, ze se ji stavas....😉
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/prochazka-nocnim-svetlem-nebo-li-sen-2/

@mima4 úplne s tebou súhlasím, vystihla si to veľmi presne 🙂