Prečo majú muži milenky?
Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?
preco? lebo aj ked doma vsetko klape ,je to pre nich stale o tom istom a namiesto toho aby invsetovali viac do vztahu ktory uz maju roky ,je ovela lahsie ohurovat nejaku inu,tam to ide ovela lahsie 😉
@dablik82 presne v takom hneve som aj ja a zaroven neverim, ze tak blizka osoba mi to mohla urobit, spoznali sme sa par dni pred narodenim prveho dietata, byvala u rodicov o dva domy vedla nas - slodobna matka s jedný dietatom, kt partner sa k nerpj raz vratil potom odisiel a ja som ju lutovalla podporovalla, chodili sme nasa rodinu spoli s nou a jej synom na vylety, jej syna som brala skoro ako moje tretie, vzdy na vylet som balila dzusik ci keksik aj pre neho ci nieco pre nu a toto som dostalla za dobrobu:( chce sa mi z toho vsetkeho grcat:(((( 🙄 🙄
@kvakynka vieš ja som sa presvedčila že platí "pre dobrotu, na žobrotu". Ale že to bude na mne aplikovať tak blízky človek... ☹ To veľmi bolí. A teraz to neberte že som zatrpknutá na všetky ženy sveta, ale podľa mňa neexistuje kamarátstvo medzi mužom a ženou. Pretože "kamarád taky rád".
no tak neviem, ked nechce byt doma drzat ho nebudem, nech si uteka... dnes uz nefungujeme tak ako pred sto rokmi, ze zena bola na rodenie deti, varenie a este prezentaciu manzela pred znamymi, cize aj do postele si lihala v snurovackach a s makeupom.. teraz si sex vyskusa pred svadbou, ked sa nepaci nema sa zenit. Taktiez ked sa mu nepaci manzelka so 100kg v teplakoch doma s JEHO dietatom, nech sa da vypchat., alebo nech zacne doma pomahat.. mozno ta zena robi vsetko za neho, popri dietati nestiha ani existovat a nie to este behat mu za gulami a hladkat ego. Deti budu vzdy v zivote matky najdolezitejsie, neviem preco by to malo byt inak, to je priroda... aj v prirode je pre rodicov prvorade dieta.... do takejto roviny by som to vobec nehnala, rodicia na seba mozu mat cas aj bez toho aby mala mama radsej manzela ako dieta. Chlapi maju milenky aj vo vztahoch bez deti a dokonca co ja vidim okolo seba a z vlastnej skusenosti viem aj ovela castejsie. Prave to dieta, ak si k nemu otec vybuduje vztah bude ocka drzat doma a tahat domov... Na druhej strane ak ma otec pracu, ktora vyzaduje cestovanie, neviem preco by sa kvoli tomu mala rodina hned rozpadat, otec je v prvom rade vzdy zodpovedny za financnu istotu rodiny. Niekedy si chlap potrebuje iba pokecat s niekym inym, dokazat ze je este cooool a co ja viem co... 🙂 a fakt je keby niektore zeny co sa trepu chlapom do postele mali trosku svedomia, nevery by bolo ovela menej...
@luciana157 no,uz to nikdy nebude take ako bolo! pri najmensej zmene ho uz podozrievam.Ak nieje sex len raz za mesiac,tak uz ho tiez podozrievam!.Je to tazke ,lebo stale len myslim na to,ci ma niekoho alebo nie 😒 .
@michelle232 aj to nejak riesis alebo to chces riesit do buducna ?, vidim, ze mas malu babulku ...
...sme ludske zvieratá....len v sofistikovanejsiej podobe....... zena chce mat hniezdo, odchovat mladatá a muž ma dane neustale sa naplnajuce semenniky, ktore musi, ci chce, ci nie vyprazdnovat, proste je otrokom vlastneho testosteronu.
Premyslam, ci manzelstvo a dozivotny verny zvazok muza a zeny je daný prírodou alebo je to vymysel ludí, pre lepsiu organizaciu vztahov a spolocnosti. Zena po narodeni dietat a vybudovanie akeho takeho hniezda splnila svoju ulohu. Muz plni svoju ulohu- darcu semena neustale, az do konca plodnych dni. Ked nemoze "darovat semeno" vlastnej zene z nejakych dovodov (choroba, frigidita manzelky...), jeho vyprazdnovaci pud sa nezastavi....a moznosti su- robit si to sam aj dlhodobo, mat milenku sporadicku alebo jednu dlhodobo. Nakolko predsa len sme na vyssej urovni ako zvierata, a mame vyssie city, emocie a podobne, tak aj muži čím je ich ludske povedomie silnejsie, tým menej podliehaju zvieratku v sebe. Preto jeden muž je verny, aj ked nie je doma sex na zelatelnej urovni, ale ma vysoke moralne povedomie, a vazi si manzelku ci nechce nijako nastrbovat inak dobre vztahy v manzelstve. A iny chlap, choci ma sexu v manzelstve dost ma velmi nizku "ludskost" v sebe a podlieha volaniu pudov vzdy a vsade kde je na to moznost. Nezamienajte si to ale s intelektom......intelekt je chladná kalkulácia a práca mozgu... ja hovorim o niecom ovela jemnejsom, duchovnejsom....Toto bolo ciste o sexe, ale treba k tomu pridat aj to, ze chlap je ako male dieta, potrebuje byt zaopatreny, obriadeny a chvaleny...... a manzelka niekedy na to nema cas... milenka sa sustreduje len na to. A muž rad podlahne tej iluzii dokonalosti v podobe správania sa milenky.....a netusi, že milenka ked vtacka lapá, pekne spieva....
a preco podvadzaju zeny?
my zeny ako pohlavie nie sme v tejto dobe na tom o nic "horsie" s podvadzanim... a dovody? je ich mnozstvo...
vzdy je to o cloveku, je jedno ci chlap alebo zena, niekto je proste zasadovy a iny nie je...
u jedneho to moze byt proste vrodene, nedokaze nezasunut, ked vidi co i len naznak prilezitosti, nech ma doma akukolvek kost... dalsi ma doma zenu, ktora sa uplne opustila, nestara sa o seba a jeho prestala sexualne pritahovat a napriek jeho namietkam s tym nic nerobi a zrazu do toho spadne... u dalsieho sa zena upne na deti, je jedno ci je krasna, alebo nie, zrazu chlap nema v jej zivote take miesto ake by mal mat (nie raz som tu citala vyjadrenie mamicky, ze muz musi ty par rokov vydrzat, lebo teraz su tu deti... omyl, nemusi, chlap nema materinsky cit, on potrebuje tu partnerku ako partnerku, nie len ako matku svojich deti)... no a potom su taki, co su proste verni, lebo maju silne zakorenene zasady...
toto vsetko sa da aplikovat na pohlavia aj obratene, aj zeny podvadzaju, lebo partneri uz nie su atraktivni, lebo sa prilis venuju praci, lebo lebo lebo...
cely problem je vzdy v dvoch ludoch (ked si odmyslime chronickych samcov a chronicke samice, co sa proste nedaju nazvat ludmi, lebo su len zvierata ovladane pudmi, dufajme, ze ich je co najmenej, aj ked su), vzdy to niekde musi zacat skripat a my zeny mame tendenciu obcas zabudat, ze vzhat treba budovat stale... az do smrti a nikdy na to nezabudnut, pretoze zivot ide, deti musime vychovat, ale nesmieme zabudnut jeden na druheho... no a ak mame to stastie a nenarazili sme na charakterovo uplne skazeneho cloveka (co mam pocit, ze autorka temy, co sa tyka jej kamarata, tak prave to je ten bezcharakterny typ), tak to hadam aj moze pekne klapat, kludne aj bez nevery...
drzim palce kazdemu, nech ho to nestretne vobec, alebo minimalne...
@kvakynka on si je vedomi,ze este jedna chyba a konci..preverujem ucty,kontrolujem mobil,oblecenie atd.on vie,ze si vsimnem aj najmensiu zmenu.Aj to si je vedomy,ze ostane sam,jeho rodicia drzia mne stranku,bratia ho odvrhli,tak naozaj ostane sam.Uvidim,ako dalej,ale momentalne je klud u nas...dokonca mi napisal na valentina sms,co on nikdy ten sviatok neuznaval,vraj to je americky gyc.Len netusi,ze mne sa ukaze na vypise ,ci este niekomu poslal sms a tam sa ukaze,ci je verny.
@michelle232 teraz som to cele docitala... uprimne, teba bavi ho takto kontrolovat? nevycerpava ta to? viem, ze su vo vztahu deti, ze je to tazke obdobie, ale neverit partnerovi musi byt strasne vycerpavajuce pre psychiku, neviem si predstavit byt v takomto stave a normalne zit a byt stastna 😒
@michelle232 Uplne ta chapem robim presne to iste ale to je v tom že je narušena dôvera a nikdy už nebude taka ako predtym ale pokial toho človeka lubiš si s nim aj napriek všetkemu 😉
@isabella_fly ver že nas to nebavi a vyčerpava nas to ale teraz si to nevieš predstavit ale keby si prežila vedela by si 😉
@ma77 praveze som take prezila, sice som s tym clovekom nemala deti, ale prezila som to a zo sucasneho pohladu viem, ze to nestoji za to... z mojho pohladu ani kvoli detom... je to sebatryznenie
Niektori muzi maju uz taku povahu,nedokazu byt verni,ich rajcuje to ze potajomky sa stykaju v roznych zakazanych zvazkoch,mimo manzelstva,mimo priatelky,vacsinou so zenami pochybnej povesti alebo rovno s prostitutkami,v tom nachadzaju vzrusenie ze to robia poza chrbat,taky chlap sa nezmeni iba ze by a z neho stal impotent,kaslat na takeho
.
@ma77 takto, aby som ta neodbila len dvoma riadkami, ked to tak teraz po sebe citam, ja vidim v takej situacii s mojou skusenostou len dve moznosti, bud s tym clovekom zostanem naozaj kvoli detom, ale musim sa absolutne odosobnit a nie ho kontrolovat, lebo tym neublizujem jemu, ale v prvom rade sebe a z zeny sa tym stava psychicka troska, ktora nema pohodu a citia to aj deti, cize bud si naozaj poviem, ze s nim kvoli detom zostanem a kym to nebude robit tak okato, ze by som sa hanbila chodit po ulici, tak riesit nebudem a iba ho upozornim, ze ked uz, nech to aspon robi tajne... alebo ked sa odosobnit nijako neviem, tak z toho vztahu musim prec, pretoze ma to znici a jedine kym tomu ublizim budu jedine moje deti, ktore za to nemozu...
presla som si takym stihackovym obdobim, ked som tusila, ze priatel ma milenky, hralo tam rolu viacej veci (aj som s nim cakala dieta, ale nedonosila), to obdobie ma dostalo na totalne dno mojej osobnosti, nakoniec som sa s nim rozisla, prisla obrovitanska ulava, aj ked psychika bola na tom tak, ze som stale len upadala vdaka vsetkym tym udalostiam okolo toho vztahu... potom som stretla sucasneho manzela a ten ma nejako vytiahol z toho najhorsieho, dala som sa doporiadku a zocelilo ma to... vdaka tomu peklu ale viem, ze takto sa sama znicit za to nestoji... po tom co som prezila by som mohla byt chorobny ziarlivec na manzela, ale nie som, manzel odchadza pracovne do zahranicia aj na niekolko mesiacov a ja mu jednoducho doverujem, pretoze viem, ze to, ze by som mu nedoverovala by ublizovalo v prvom rade mne, preto aj ked obcas pride myslienka, ze ked tam ide s kamaratmi na pivo, ci si tam nejaku nenadabi, tak si len poviem, co ma byt bude, ja tomu nijako nezabranim a keby ma to trapilo az do takej miery, ze mu to potrebujem dat najavo, tak jedine co mu poviem je, ze mu verim, tak nech sa podla toho aj sprava... samozrejme mm nie je ten typ u ktoreho by som taketo preslapy automaticky cakala (niektori chlapi bohuzial taki proste su), ale viem, ze stat sa moze, no jedine cim ho mozem vytrestat je lahostajnost ak take nieco spravi, lebo vsetko ostatne ublizi mne a nasim detom, nie jemu ak nema chrbtovu kost...
@luciana157 ano sme spolu a normalne fungujeme.on sa snazi a ja tuto temy zbytocne nevytahujem 🙂
Vsak aj dost vela zien ma milencov. Z toho ci onoho dovodu. Ibaze zena do toho takmer vzdy zacne davat city, namotavat sa, je tak od prirody naprogramovana. Zacne sa teda preorentovvat na novy vztah a stary ma tendenciu ukoncit uplne.
Chlap ma milenku no neopusti hned rodinu. Zena ma milenca a ma tendenciu palit mosty.
Len preto ze zena vacsinou s milencom uzavrie novy zvazok a otehotnie ( alebo naopak, uzavrie ten zvazok z dovodu tehotenstva) to cele vyzera na prvy pohlad inak ale je to o rovnakej promiskuite ako u chlapov. Este aj tie dovody maju na milenecke vztahy rovnake. 99% su to neriesene vztahove problemy.

@irriss čerstvá... nepredýchala ☹