Prečo majú muži milenky?
Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?
@michelle232 ale ja myslim, ze keby si sa odosobnila ako pisem, tak by ti bolo lepsie, plus si myslim, ze chlap ked zaciti od teba lahostajnost, tak estelen dostane strach a zacne sa snazit... je to moj pohlad, nemusis sa nim riadit samozrejme, ale nemyslim, ze takymto ublizovanim si robis pre seba to najlepsie
baby, napisem aj ja svoj nazor.... kedysi som si myslela, ze muzi su ti, co su zodpovedni za nevery. nie, ze by som si to teraz nemyslela, iste ze maju na tom svoj podiel, ALE...
preco je teraz tolko nevery a podvadzania? problem je podla mna v zenach!!!! sorrry, ze to tak napisem, ale je to tak, ze 'ked suka da, pes berie' 😒 a v dnesnej spolocnosti sa uvolnili mravy natolko, ze zeny maju velku slobodu v sexe... takze casto daju.... a kolko percent chlapov odola? kedysi spolocenske mravy nepustili, zena - nevernica bola oznacena za lahku a odsudena spolocnostou, ci ukamenovana.... preco sa zeny kedysi ovela viac zahalovali? tiez to malo svoj vyznam... teraz je to cele inak, existuje akasi moralna sloboda, co ma casto neblahe nasledky...
skoda, ze si to tie zeny neuvedomia, ze ked raz zvediem zenateho, tak sa mi to moze raz sto krat vratit aj s nepeknymi bonusmi... a zase su to vacsinou zeny, co tym trpia... a zial aj deti a rodiny 😒 fakt nepekny kolotoc ☹
mozno je to sposobene vacsim poctom slobodnych zien! Zeny okolo 30tky, same, nie su ziadna vynimka! A za hlasneho tikotu svojich biologickych hodin sa vrhaju na vsetko okolo seba.... ak im chyba moralka, nemaju zabrany rozbit rodinu! a kludne zbalia aj zenateho!
Aj ten vyssi pocet slobodnych zien ako pise aurorag, je ciastocne na vine, ale aj vydate zeny maju milencov.Ako Radim Uzel povedal :"Nevera tu bude porad, museme se s tim smirit."Takze vela nevier by nebolo, keby aj tie zeny, co su zadane, neboli neverne. Tie slobodne by tomu zabranili, keby zapracoval viac rozum, ktory chlap obvykle vo faze pokusenia straca.Ale ani to nieje az tak jednoduche, chce to silnu volu, ktora ajtak casto zlyha. Keby nebolo keby. . .
no môžem prispieť aj ja,podla vlastnej skúsennosti. môj teraz už ex mal tiež všetko doma,aj pravidelný sex. lenže ked začal chodiť na týždnovky začal viac četovať,sms-ovať. vtedy mi tvrdil,že je to len kamaratstvo a ja som si tak povedala,že si asi hce dokázať svoju mužnosť,začala viac o seba dbať apd.lenže potom som mala kamaratku,ktorá mala priateľa,veľa som sa jej zdôverovala,ona sama bola nešťastná,lebo jej manželstvo rozbila nejaká žena,mala dve malé deti a povedala mi,že ona by nikdy nerozbila rodinu.verila jej,lenže ked som sa dozvedela,že podvádza svojho priateľa a spí s mojím mužom.ukončila všetko. jej to pán Boh vráti,môj ex stratil nielen lásku,domov,ale aj vlastné deti,ktoré ho za to nenávidia.ak mu je dobre etraz,nech je.už je pri štvrtej žene,ktorú tiež podvádza,len ona o tom nevie,tiež sa mu to časom vráti. a moje ponaučenie: teraz ked som sama a napíše mi na nete nejaký muž a je ženatý,či zadaný,rázne mu odpoviem,že nie.síce som pre nich divná,lenže je to tak ako píše
@paris3 že keby sme my ženy rázne povedali nie,tak chlapi by neboli neverný. po čase sa dozvedela,že môj muž svojim milenkám klamal o mne,že aká som.že som mu rok nedala,že ho týram. a pravda bola úplne iná. preto,ja teraz žaidnemu mužovi neverím.ked ma osloví,aj tak o pár sms,či rp zistím či je ženatý,alebo zadaný. je veľmi smutné,že naozaj množstvo mužov má falošné nicy,aby získali nejaké virtuálne priateľstvá a dokazovali si že sú ešte in.a takí sú prefíkaní,že dokážu si platiť aj novú sim kartu apd.
ahoj, neviem aké vekové kategorie tu prispeli, mám 4 krížiky, a aj som sa zamyslela, aj zabavila nad dotazmi. nevera je najhorší podraz a hlavne ak sú v rodine deti. to nie je podraz voči partnerovi, ale aj voči deťom. proste niekto kto si nevedel udržať vtáka v klietke, pripravil žene aj deťom pekný progra do budúcna. žena ako dospelý tvor, zbalí minulosť a hodí ju niekam na dno a možno stretne potom muža, s ktorým šťastne dožije, proste partnera si nájde, ale aj deťom je také jednoduché nájsť nového otca?? mám na mysli, ked sa tvária muži , že doma všetko klape, žiadne hádky, manželka na úrovni a chruno má potrebu si niečo dokazovať. nezdielam názor, že im venujeme málo pozornosti, lebo sa stráme o deti, ved preto sa ľudia berú aby mali rodinu, deti, ktoré potrebujú pozornosť, istotu lebo sú malé, ved my dospelí to už máme za sebou a aj ten chlap,a miesto toho aby zabral a ppomohol žene s výchovou, žobre o pozornosť. chcú to čo sami nerobia. žena má v noci vstávať pri deti, cez den fungovať a fičať, večer to všetko utíšiť a behom desiatich minút sa premeniť na zvádzajúcu samicu, až sa chlapec zapotí. a ked tu samicu nemá a len to ostatné perfektne funguje, tak ide za druhou, lebo na vine je manželka?? Pravda je že je veľa slobodných žien, čo už majú rozum a idú na istotu a ked skúsili slobodných chlapcov, zistili že ženatý, vychovaný muž je lepšia partia. morálka - nula bodov. smútne ale na tom je, že práve tieto ženy a dievčatá vychovávame mi ženy, väčšinou. treba sa občas mrknúť na facebook ako sa tam naša dvanásťročná pubertáčka pretrča napríklad, spomenúť si čo sme občas svojej dcére ako dobrú radu do budúcna poradili,, ž e aká partia by bola pre nu dobrá. mám slúšnú dvadsaťročnú dcéru a viem že nie je zlatokopka a určite by neliazla druhému do kapusty, mám dospelého syna ktorého zlatokopky nerajcujú. po sedemnástich rokoch manželstva sa so mnou môj muž rozviedol, lebo som išla do práce, počas rozvodu ma podviedol dva krát, s chuderami, ktoré sa potrebovali upratať, celý čas sme žili pod jednou strechou, netušila som to. dokonca som s ním otehotnela lebo sa chcel ku mne vrátiť. znovu sme sa vzali, porodila som syna a potom som sa dozvedela od veštici, čo urobil. priznal sa a veľmi trpý, lenže môže ma mať rád teraz. len dvadsať rokov spoločného života ma s ním drží, len veta že ak budem chcieť tak skočí aj do studne, ale keby sa mi toto stalo skôr , po roku, piatich, desiATICH, nemám zľutovanie, taký chlap si nezaslúži dýchať spolu s vami a patrí do hnoja a nie pri ženu ktorá rodí a plodí nový život. ked si vedia manželky držať nohy spolu, nech si ovládajú svojich vtákov a žiadne trápne reči, že za to nemôžu. žijem s tým každý den, ponížil ma i ked sme boli rozvedení, ale netváril sa tak, proste to zneužil. neodídem už od neho, poučil sa, ale raz sa mu to vráti. ja si počkám na dôchodok spolu s ním, aj na prechádzku ho v zime zoberiem a možno ho senilného somára zabudnem niekde na lavičke, proste zlyhá mi mozog, tak ako zlyhal jemu. TO BOL ZART. veľa šťastia prajem.
ako tu aj pisete, dnesni chlapi naozaj nie su 'chlapmi'.... su to len nevyzrete decka, ktore si potrebuju nieco dokazovat. ak si muz zaklada rodinu, mal by to byt ozajstny chlap s prioritami.... ked chcem mat deti, nemal by som byt decko a pozadovat od zeny, ktora sa stara o moje deti, aby este sa aj ku mne spravala ako k decku... chlap by mal byt pilierom rodiny, vedomy si svojej zodpovednosti, ale zial to tak nie je 😒
Precitala som si par prispevkou a stacilo mi. Nemyslim si ze vzdy musi byt problem v muzovi a ze tie co mu daju su k...ako sa tu niektore vyhadrili. Myslim zenproblem je inde my zeny sa tesime sme tehotne porodime kojime,a potom sa venujeme dietatku rozhodujeme o jeho obleceni, kociku, satniku, vybavicke no uprimne snad aj o tom ako si ma babätko prdnut. Chlap chudak nidky neporodi nikdy neuciti kopnutie a ani nic ine. Dostane hotove dieta a ma pochopit ze zrazu sa ma delit o nas este s niekym. Aj chlap lubi svoje dieta ale urcite inak ako matka. Ja si myslim ze chlapi maju milenky lebo my zeny ich zanedbavame ved co by ste robili keby zrazu si muz vsima male stvorenie a vy idete bokom, zrazu je unaveny, ma bolesti hlavy, alebo musi ist kojit no ja by som si v takom pripade tiez nasla milenca a uzivala si ten pocit byt zase dolezita
príroda to tak zariadila, že ženy rodia a muži sú fyzicky zdatnejší. no preto, že chlap nerodí ešte nie je chudák., môžu sa len tešiť.. my rozhodujeme o oblečení, kočíku a pod., my kojíme a sme pri ich prdkaní, lebo naši muži chodia do práce, aby sme sa my ženy a deti mali dobre, takže nemôžu v manželstve obidvaja robiť to isté. to je určitý prejav lásky mužov k nám a k deťom, že sa o nás takto starajú a my im varíme, žehlíme, upratujeme, vychovávame deti a udržujeme teplo domova a pod., to je náš prejav. a je zaujímavé, že pri tomto delení sa muži cítia ukrivdenejší?! ked človek knihu prečíta, tak ju môže posúdiť ale určite nie hned ako ju otvorí, to je reakcia na dotaz od pani cawes, myslím že ste na začiatku. manželstvo má určité fázy a ked sú deti male potrebujú viac pozornosti, rastú a potrebujú menejj pozornosti, až sa osamostatnia a tí manželia opäť zostávajú sami a žijú opäť jeden pre druhého. je to mravenčia práca a zodpovednosť a keby sa k tomu ženy stavali tak ako muži, ktorí nie sú doma spokojní, lebo sa im manželky práve menej venujú tak sa môžeme vrátiť opäť do džungle.
Idem radšej s novym nickom na to...
A čo keď je medzi mužom a jeho milenkou skutočná láska? Poznáme sa roky, poznáme dobre svojich stálych partnerov a aj tak sme sa neubránili. Zvozte ma teraz pod čiernu zem...Napriek tomu sa necítim ako k*rva, suka alebo cundra. Nešlo len o sex. ten sme mali až dlho po tom, ako sme zistili čo vlastne medzi nami vzniká...
Tak som sa pobavila co si myslite o chlapoch a milenkach ☹... Sorry ale aj my ženy nie sme svete... A vieme si nájsť milenca a mame doma rodinu...
Všetci chlapi nie su rovnaký.. A česť vyjimkam,no,no... Záleží aj ako si chcete udržať vzťah s mužom az do hrobu... Je to chémia našich tel... Napr. s mojou polovicou sme si sudeni.. Áno sem tam si vymenime svoje názory,ale v sexe si totálne vyhovujeme a to sme spolu co skoro 9rokov a stále sa milujeme ako pubertaci...
Mame troch chlapcov 🙂....
Tak môžem povedat ze treba si aj muža vážiť a nie hned ze nas podvadzaju....
@7lentilka7 ja ta nezvozim... Každý mame svoj názor..
Moj muz mal tiez priateľku s ktorou žil 10rokov,a zamiloval sa do mna a časom aj ja... A milujem jo aj teraz a to budeme spolu 9rokov
@ajca123 ďakujem. V živote by ma nenapadlo, že sa mi niečo také stane...
@7lentilka7 sama si povedala, ze ste sa tomu neubranili... takze ste zlyhali... je to podla mna zivotne zlyhanie, podlahnut tomu 'okuzleniu' je lahke, tazsie je nepodlahnut.
podla mna ma byt na prvom mieste ZODPOVEDNOST, ktoru beriem na seba, ked si niekoho vezmem za muza/zenu. nehovorim teraz o tom, ked nie su ludia zosobaseni, alebo ked nemaju deti... a ked su v tom deti, je to este omnoho horsie. trpia tym vsetci celnovia rodiny. teda sa pytam, naco je to dobre? ze si vy uzivate svoju sebecku lasku?
najhorsi je podla mna efekt rozbijania zakladneho kamena nasej spolocnosti - rodiny... prepacte, pre mna zeny a muzi, co rozbijaju rodiny su totalna citova a fyzicka zobrac...
...keby nebolo promiskuitnych zien, nebolo by nevernych muzov.. 😀
@7lentilka7 ked stetak dlho vedeli, co medzi vami vznika a je to prava laska, preco ste najprv cestne neukoncili vaseexistujuce vztahy a az potom nezacali spolu?
@paris3 sorry,ale takých párov je viac a viac co sa podvadzaju...
@7lentilka7 nezlyhali ste,možno skôr ste našli pravú lásku.. Ako ja a moj drahy.. Moj muz tiez mal priateľku a časom prišlo dieťa... Ale časom v nich utichla láska a nebolo to co bolo na začiatku..
A my co skoro budeme spolu 9rokov a je to stále láska a vášeň...
Ser na ine ženy co ti tu hovoria,najdôležitejšie je to ze vy dvaja sa lubime a chcete spolu zostarnut... Tu ta veľa žien odsúdi ☹
Pretože zo začiatku sme sa stránili, skoro dva roky nič medzi nami nebolo, ani len pusa... Len sme vedeli, že sa proste ľúbime, aj sme si to povedali. Myslela som, že však ma to časom prejde, nie som žiadna pubertiačka... A nie je práve najľahšie ukončiť existujúci vzťah (7r) s mužom, ktorý sa o teba stará, ľúbi ťa... Ver tomu, že to bolo ťažké a som si vedomá toho, že som mu hrozne ublížila... Ale mala som radšej celý život byť po jeho boku - mať ho rada, ale nelúbiť ho a myslieť na to, ako som mohla byť šťastná s iným????
@sirinka
@7lentilka7 nie je to najlahsie ukoncit existujuci vztah... Lahsie je podvadzat partnera... Nie, netvrdim, ze mas ostat v nefunkcnom vztahu, ale tvrdim, ze najprv ho treba ukoncit, az potom zacinat nieco nove.....
...necitam prispevky,len reagujem 🙂 🙂 Lebo si putrebuju nieco dokazovat 🙂 🙂
paris3 to pekne napísala, je to o zodpovednosti a sirinka tiež bodovala, najprv to treba ukončiť a potom sa vrnúť do náručia inde. ajca123 píšeš, že tvoj žil s niakou desať rokov, a potom sa zaľúbil, ty si s ním ako dlho? píšeš že vám to klape, sex tip top, ale ten zvyknú mať muži tip top aj s milenkami a držia s v rodine jak parazity, a ked sa niekto zaľubi srdcu neporučíš, no niektorí sa zvknú zaľubiť, ked majú potrebu zopakovať si matematiku hop na druhú. proste ak mužovi manželka nesedí a už k nej nič necítti nech je njprv chlap pred nou a ukáže tie veľké gule a ukončí to a potom nech si ich pretrča tam kde sa mu to viac páči. už ked su neni zodpovední voči vzťahu a deťom nech sú aspon seriozni.
@atka3 podoba tvojho ex s mojim uz teraz exmanzelom je neskutocna 🙂 ja len za seba mozem povedat, ze napriek vsetkej tej bolesti po prevaleni jeho vztahu s mojom uz byvalou "kamaratkou", som dnes neskutocne stastna, spadla zo mna vsetka ta neistota, nedovera, bezmocnost a ja nemusim neustale riesit, kde bol, s kym bol, ale zijem si plnohodnotny a SVOJ zivot....
@ajca123 @7lentilka7 a podobne....
nikdy neviete po kolkych rokoch vam urobia ti vasi muzi to iste.... som zvedava, ci budete mat taky tolerantny nazor aj ked budete mat deti a zostanete s nimi sami, lebo ti vasi uzasni muzi sa 'zamiluju' do nejakej dalsej....
potom, az ked budeme spolu na jednej strane barikady, tak az potom sa mozeme spolu o tom rozpravat.... inak neviete, o com tocite 😒
@paris3 neboj viem o com tocim... Ja a moj mame tri deti... Sme spokojeni
A viem ze ma nepodvede,som jeho vysnivana princezná...
Moj bývalý ma podviedol,a co išla som ďalej... A dôležité vo vzťahu je aj to ze si doverujeme... Každý den sa mame o com porozprávať.. A náš sexuálny zivot po skoro 9rokoch je stále vašnivučky... A svoje deti miluje a viem ze by ma neopustil kvôli inej...
...ja sa zabavam od sameho pociatku...a este som nestretol zenu, ktora by ro nerobila z "lasky"...samozrejme k mu 😀 zovi..len sa obcas zamyslam, co by sa stalo keby muzom namiesto cikacikov rastli dlhy...a mojou laskou su lentilky..a cboznujem na nich, ze po cumlani akejkolvek farebne odlisenej..zostane kazda rovnakej farby.... 😀

@isabella_fly nebavi,ale kvoli detom som mu dala druhu sancu.Ak este urobi chybu,tak to uz bude definitivny koniec.