icon

Prečo majú muži milenky?

trish31
15. dec 2012

Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?

loxa
18. feb 2013

@dodkap...pri jednej (z mnohých) hadok zo svokrou , ked mi povedala, akeho uzasneho chlapca mi ona , mne sedlacke, vychovala...jej moj muz povedal, ..Az odkedy som zenaty vidim , ze doteraz som si este sral do plienok mila mamicka, a to len kvoli tebe 😀DDDDDDDDDDDDDDDDD

ajca123
18. feb 2013

@dodkap ja vychovavam troch chlapcov a snažím sa co najlepšie... Aby ked dospeju,bola pre nich žena dôležitá a miloval ju taku ako ju boh obdaroval.. Dúfam ze si nájdu dobre ženy a dajú mi aspon oni vnučky 🙂

80472
18. feb 2013

@stardust nemáš pravdu 😎 chlapi chcú zámezie, istotu a pohodlie doma a inde vzrušenie nenormálnych rozmerov a to, čo je doma, môže robiť aj stojky na ušoch, je to nuda 😎 vôbec sa chlapom nečudujem, chápem ich 😀

80472
18. feb 2013

@mima4 s týmto sa dá súhlasiť, ale veľmi závisí od pováh a charakterov daných ľudí, lebo mnojhí chlapi majú aj toto, len stále sa dívajú na istú ženu a to ich nebaví...a verte, že chlapi majú tendenciu mať nie milenku, ale viac žien...tu nejde o to, že doma manželka a niekde milenka, ide o to, že doma manželka a inde ženy podľa chuti a okukanosti...aj tie milenky striedajú zväčša po 5 "sedeniach". 😀

80472
18. feb 2013

@stardust chlapi mimo domu nehľadajú lásku, ale veci, ktoré sa tu ani nedajú popísať....neverili by ste, koľké z vás nemajú ani v päte, akých úchylákov máte doma 😎 (nepochopte tých úchylákov zle, ja im celkom rozumiem, ale vy ako manželky možno nikdy v živote neodhalíte túto ich stránku, čo je pre vás len dobre, ani neviete, ako by ste sa s týmto zistením trápili 😀

dorekapa
18. feb 2013

@80472 nie kazdy chlap ma potrebu mat milenku...moj prvy manzel si nasiel inu a ja som mu zato vdacna..s odstupom casu vidim,ze mi urobil sluzbu...a myyslim si,ze ak ma manzel s manzelkou v manzelstve vasnivy sex,vedia sa spolu smiat,maju rovnake plany,hodnoty,priority...nemyslim si ze muz si najde milenku

80472
18. feb 2013

@jahodka35 absolút súhlas!!!!! kiež by všetky ženy, ktoré niečo podobné riešia, už toto raz a navždy pochopili! až potom budú konečne šťastné a ...? ....ani sa vám teraz nesvíva o živote, ktorý vás čaká a že je sakra senzačný 😉

ivanakal
18. feb 2013

@loxa No ja odpadnem!!! chcela by som vidiet jej vyraz!!! :DDDDD toto keby povedal moj muz jeho mame, tak si to zaznamenam na kameru, a pretacam si to dookola, bola by som pysna na neho :D

sorciera24
18. feb 2013

@80472 hmm...nuda, hlavne, ze ty si strasne zabavna...len skoda, ze stale pre ineho 😉

atka3
18. feb 2013

lenže prečo potom tí,ktorí podvádzajú neberú ohľad na city svojej ženy a detí? ja som svojho muža neskutočne ľúbila,prežila s ním 20r.,aj ked sa začal meniť a psychicky ma ničil dávala mu šance. lenže očakávala nejaký zodpovedný prístup od muža aj od kamaratky,že povedia,na rovinu,, vieš stalo sa,máme sa radi,pomôžeme sa ti s tým vyrovnať" viem som možno naivná,ale vlastné deti ho znenávideli,že zo mna spravil debila,chuderu ,psychicky nevyrovnanú a ešte neviem čo.ja som sa starala o deti a on si užíval a peniaze pchal jej na rôzne chaty,kaviarne apd. mal si splniť povinnosť doma a potom k nej.ale viem,že neľutujem.som šťastná bez neho.je pokoj v rodine,mám úspešné deti. a ked pripínali dcére maturitnú stužku,on to nevidel.ked jeho syn strelil prvý gol za Slovensko zas to nevidel.pretože bol s nou.svoje deti vychovávam čestne,aby sa vedeli pozrieť pravde do očí a povedať svojmu partnerovi pravdu.a časom všetci zostarneme. aj milenky prestanú byť atraktívne,prídu choroby.v mojom okolí všetci muži čo opustili svoje ženy pre milenky sa v satrobe vrátili k svojim ženám. a deti? viem že ja mám oporu v nich,lebo stála pri nich,ked ich otec si užíval s inou.a na starobu? ked sme preberali tému s deťmi,odpovedali len stroho. ,,mami my ťa máme za čo opatriť a otca nech opatrí milenka a ako sa zachoval on k nám,tak sa zachováme my k nemu"a verím že raz sa každému všetko vráti.ja neodsudzujem vás milenky,láska je krásna,lenže treba jednať ferovo.ukončiť jeden vzťah a začať od znova.a aj ja dúfam,že dostanem dobrého zaťa a dobré nevesty. a nakoniec len dodám,že môj skvelý exmanžel mi zanechal po svojich milenkách HPV vírus.prekonala operáciu a keby mi bol verný,tak sa to enstane,mohol súložiť až po rozvode .ale bojujem,lebo mám 3 deti,ktoré nadovšetko milujem .

loxa
18. feb 2013

@ivankal sak som aj bola...a ako 🙂

jahodka35
18. feb 2013

@80472 ja som si tym vsetkym presla....dala som druhu sancu...fakt z celych sil bojovala, aby to uz nikdy neurobil...nechcem hadzat vsetkych chlapov do jedneho vreca, lebo momentalne mam pri sebe cloveka, ktory je fajn, ale ja uz poucena druhu sancu nedam....zbytocne zabitych 5 rokov....na druhej strane ma to velmi posilnilo...no jedno viem, ze za ziadneho chlapa by som uz ruku do ohna nedala...presne ako pises, pocas mojho po rozchodoveho obdobia, ked som po dlhych smutnych veceroch hladala aspon maly socialny kontakt v podobe pokecu, ma oslovovali na 90% zadani chlapi, ktori vyhladavali DLHODOBE milenky, nie jednorazovky....po dvoch troch vymenenych sprav sa uchylovali k takym otvorenym veciam ohladom sexu, ze som kolkokrat sa nestacila divit...ked som slusne napisala, ze nie dakujem, so zadanymi nic nechcem mat, tak sa este urazali, ze aka som fajnovka.....a ked som im vysvetlovala, ze cas straveny so mnou na pokeci by mohli radsej venovat svojej manzelke alebo priatelke, tak som este pomaly ja bolo oznacena za uchylnu 🙂 lenze chlapi by sa sami od seba takto nezacali spravat, keby sme im my zeny tieto "veci" nedovolili 🙂

balli
18. feb 2013

@atka3 to bol krasny prispevok a vsetko je velka pravda. Ja tiez verim ze sa to raz kazdemu vrati ako sa sprava k svojmu okoliu a svojim najblizsim. Z toho co si napisala citit vyrovnanost, verim ze si nasla svoje stastia aj ked nie s nim a potom co ti spravil 🙂 drzim paste! aj vsetkym kockam co sa takto musia trapit len preto ze chlapi verni byt nevedia.

sonickaka
18. feb 2013

80472 @stardust TO BOL FAKT ZAUJIMAVY DOTAZ. ved chlapci, ktorí nepotrebujú lásku nech zostanú pri mamičkách a môžu behať kade tade a môžu si dobíjať ego, ked im manželstvo nevyhovuje. načo sa ženia, aby nevyzerali ako slobodní zakomplexovaní blbci?? manželstvo je štít?? a ešte si aj narobia deti takýto úchylaci. Muži si akože myslia, že my ženy nie sme gebravé, akože mi nemáme chuť na iných mužov?? máme a poriadnu a o to väčšiu ked zistíme, ako hovädo máme doma, lenže nebudeme klin klinom vyrážať v tomto prípade, lebo nie sme zvieratá v sukni. asi by sa mali robiť testy pred manželstvom ako pred vodičákom. a mimochodom, keby sa zajtra zaplnili stránky časopisov, televizne obrazovky, bilbordy sporo odetými mužmi, proste keby všetky tie vyretušované krásavice zamenili za vyretušovaných juncov, aby sme mali my ženy na každom rohu čo obdivovať, ešte len potom by niekorí muži chodili jak zakomplexované chudatenka, čo potrebujú pozornosť. toto je fakt chorá doba.

stardust
18. feb 2013

@80472 zaujimava reakcia, ze ty pracujes ako "maserka" v nejakom intim salone 😀 😀 😀

paris3
18. feb 2013

@stardust vies co, ja mam rovnaky nazor ako 80472 a nepracujem ako 'maserka' 😀
len mi uz padli ruzove okuliare... vdaka urcitym problemom som sa dostala k informaciam o chlapoch, co by ste nechceli vediet. mam to z viacerych zdrojov, od odbornikov, laikov, kamaratov, kamaratiek.... a poznam vela pripadov, kedy by ste to v zivote na tych chlapov nepovedali. a verte mi, ze velmi casto nemaju zabrany co sa tyka sexu mimo manzelstva... je to vsehochut typov, od top managerov, cez 'obycajnych' chlapov co maju vysku a slusnu pracu, az cez podnikatelov, zivnostnikov.... nie su to skrachovanci ci luzri, ako by ste si mohli mysliet.... maju rodiny, navonok sa tvaria ako vzorni manzelia a otcovia.... a zle by vam doslo z toho, keby ste vedeli co bezne robia 😒
a co si myslite, kolko manzeliek o tom co i len tusi? a keby to tym manzelkam aj niekto povedal, nikdy by tomu neuverili!!! myslia si, ze ved moj taky nie je 😝
mam to za sebou, chapem ich.... ale nastastie uz mam urcite poznanie... nikdy nebudem verit, ak mi nejaka zena povie, ze jej muz ju stopercentne nepodvadza... akurat sa trpko zasmejem 😒

sonickaka
18. feb 2013

@paris3 ako ste to napísala? je to vsehochut typov, od top managerov, cez 'obycajnych' chlapov co maju vysku a slusnu pracu, az cez podnikatelov, zivnostnikov.... nie su to skrachovanci ci luzri. To si zrejme vymenovala kategoriu slušne zarábajúcich a mužov, ktorí veľmi dobre aj zabezpečia svoje rodiny. a či to ich manželky tušia?? no vedia to, ale čo oko nevidí srdce nebolí a napokon to oko ani vidieť nemôže, lebo je prekryté slušnou kreditkou. niaka nevera hore - dole. niektoré ženy to aj takto berú. a napokon aj muži majú veľmi dobrý nos na to, ako žene zalepiť oči a hlavne ked si ich chce dať zalepiť.

sorciera24
18. feb 2013

@paris3 tak to ta celkom lutujem....a dufam teda, ze s nikym nezijes ani zit nebudes s takymto nazorom....

sirinka
18. feb 2013

@paris3 tak vseobecne napisane...

paris3
18. feb 2013

@sonickaka no hej, u nas to nebolo tou kreditkou, ale mojou slepou laskou... nevidela som, nepocula...aka naivita...
@sorciera24 preco? ja praveze teraz uz poznam nepriatela a preto sa mi s mojim nazorom bude zit triezvejsie... a hlavne nepadnem na hubu, ako som uz raz padla 😉
@sirinka sorry, ale z urcitych, urcite znamych dovodov, tu nebudem popisovat podrobnosti vo verejnej diskusii... normalni ludia, kludne IP

80472
19. feb 2013

@paris3 presne tak!!! súhlas 100%!!! a pre ukľudnenie, sklamem vás, nie nepracujem, ani v maserkom salóne, nie som ani š.tetka. 😎 jednoducho škola života ma naučila správať sa v istých ohľadoch ako chlap a brať si! a pekne s nimi točím, samozrejme s mužmi, vždy ich v bežnom živote dostanem tam, kde chcem...hádajte prečo?.....90% z nich sa doma nudí a už len vidieť inú ženskú tvár seriózne niekde na káve, je pre nich ako balzam na dušu. 😎

ženy, sorry, ste strašne, ale strašne naivné. 😀

80472
19. feb 2013

@paris3 presne tak, cez IP by ste sa, milé dámy, možno dozvedeli aj meno dotyčného, možno práve váš manžel. 😉

malinkaaninka
19. feb 2013

@paris3 hej hej,posledná veta je pravda.nevera sa môže diať aj bez toho aby to žena tušila/vedela.
a tiež poznám chlapov a ani nie dobre zarábajúcich,sex totiž chutí aj chudobným.

malinkaaninka
19. feb 2013

@80472 príliš ponižuješ ženy tu.načo to je dobre?máš všetkých chlapov prečítaných,ked vieš akých manželov doma majú?nerieš ich,nehádž ich do jedneho vreca.neotvaraj im nasilu oči.ak majú doma ha j zla,tak na to skôr či neskôr prídu samé.

didi44
19. feb 2013

@dodkap ..este ze si neuviedla, ze ich vychovavali ocinkovia...to by bola hotova sodoma.... 😀

sirinka
19. feb 2013

@80472 byt s exom si uz vyriesila? Ci stale byvate spolu? A co tvoja mala na tvojich pokecovych zenatych milencov? Ci vtedy ju strazi otec so svojou milenkou?

dodkap
19. feb 2013

@didi44 otec je urcite velkym prikladom a to, ako zvlada svoju rolu v rodine, sa na synovi urcite podpise, ale povedzeme si pravdu, chlapcov kazia casto hlavne ich maminky 😉

80472
19. feb 2013

@sirinka jasnééé, poriešené 🙂 nie, nebývame spolu...konečneeeeeeee 🙂 a milenci??? majú svoje byty, o ktorých ich manželky netušia, ku mne domov by sa nedostal nikto 😎 otec mojej dcéry už milenku nemá, keby to niekoho zaujímalo 🙂 a áno, ked mám dľa súdneho rozsudku voľný víkend, som s milencami 🙂 teda s jedným teraz, ostatní sú ako záložný plán 🙂 resp. ked budú prosíkať na kolenách, pouvažujem 🙂 ešte niečo ťa zaujímalo??? aha, áno a stolicu som dnes mala tiež...jedenkrát, formovanú, bez patologických prímesí 🙂))

sorciera24
19. feb 2013

@80472 cize si stet.a 😎 ved teraz si to priznala (akurat, ze za to nepytas asi prachy, ale nieco ine).....ty si z tych, kt. si jedneho chlapa nevie udrzat, preto ich strieda ako ponozky....len su chlapi, kt. by si o teba ani bicykel neopreli 😎 ale s takymi sa isto nestretavas, lebo nemaju take hodnoty ako ty (vrana k vrane sada....) 😎

sirinka
19. feb 2013

@80472 a to tvojim milencom nevadi mat sex tak sporadicky?