icon

Prečo majú muži milenky?

trish31
15. dec 2012

Zaujima ma Vas nazor,co si myslite,preco maju muzi milenky?Nemyslim teraz pripady,ked to doma nefunguje(aj ked podla chlapa to nefunguje a doma je vsetko v poriadku)...Preco muzi tvrdia,ze miluju svoje zeny a priatelky,a predsa maju milenky?A ako by ste sa zachovali Vy,ak by Vas partner mal milenku?

Strana
z9
sirinka
24. apr 2013

@gici super chlap od prirodzenia... A vies ty, ze monogamiu ste si vymysleli sami, lebo ste natolko jesitny a zamerany na seba, ze ste nechceli nechavat vami nadobudnute majetky len tak napospas, ale chceli ste aby ostavali vasim vlastnym potomkom... A ako inac si zaistit, ze vase dieta bude skutocne vase, ako monogamný vztahom, aj ked 😝 .... A ked si v dnesnej dobe nedokazete udrzat tatosov na uzde, tak zrazu je to vasa prirodzenost.... 😉 ach jaj a ako sme si mohli pekne zit xixi
http://www.recesia.sk/index.php?session=0&actio...

80472
24. apr 2013

@gici 😎

gici
24. apr 2013

No sirinka mozno sme si vymysleli sami a bola to chyba ... ved to dnes vidno zo statistik ... proste prírora sa obalamutiť nedá .. aj vy ženy ste od prirody rodine založené , preto hladáte toho samca čo sa dokaže o všetko postarať. V prírode to tak tiež funguje dominuje silnejši samec, schopnejší.. tak isto fungujete aj vy ženy. Hladáte toho schopného mudreho zodpovedného a my zas hladáme, dobru matku pre naše deti ale zároveň chceme vkuse viac a viac od života, preto sa s jednou neuspokojíme, preto aj sme uspešnejsí ako ženy v kariernom žvote... atd atd...

sirinka
24. apr 2013

@gici no ved... Akurat ze my zeny sme take blbe, ze aj ked kazdy mesiac nedonesiete domov viac ako 500 euri a vozite nas na starej skode 105 tak vas neopustime, lebo vas vraj lubime.... Asi by mali dievcatka v skole dostavat nejake hodiny o tom, ako ma vyzerat ten ich alfasamec, co stoji za to, aby sme sa mu oddali 😉 ostatni nech ukoja svoje chutky ako vedia sami....

ella555
25. apr 2013

@sirinka 🙂 Presne ti bez majetku si nevrznu. Budeme zit podla prirodnych zakonov a par schopnych a majetnych alfasamcov bude oplodnovat vsetky samice.

alenkaorava
25. apr 2013

Silni a inteligenti muzi maju manzelku a milenku v jednej osobe.

bets
25. apr 2013

@gici aby raz tvoja partnerka nenarazila na silnejsieho samca... 🙂 muzi vzhladom na svoju jesitnost znasaju neveru ovela horsie ako zeny.... ludia nie su zvierata a dokazu respektovat urcite spolocenske konvencie. ak ti nevyhovuju, najdi si komunitu, kde vsetci budete ok s tym, ze kazdy s kazdym a deti vychovavat spolocne, len matka znama 🙂
ja zijem v prostredi, kde nevera nie je, ludia si buduju svoje vztahy aj v sirsom kontexte a ked pride nova rodina, tak sa s radostou prisposobi, lebo vidia a ocenuju vztahy, ktore su vytvorene a ktore sa stale buduju....

krasneleto
25. apr 2013

@gici no aby si sa raz nepreratal a zmestil si sa do dveri

krasneleto
25. apr 2013

@gici mfas dost obmedzene myslenie, ked seba a svoje chovanie prirovnavas k zvieratam.. asi preto sme na vrchole potravinoveho retazca,ze sa predsa len mnohymi vecami od zvieratiek lisime... teda ako ktori, ze? ale tvoja sebareflexia sa mi velmi pozdava, dufam ze aj manzelka si uvedomila ze si vzala zvieratko a nie cloveka..

krasneleto
25. apr 2013

@dasiacik ??? ked si tvoj chlap najde milenku, tak ona je stetka? lebo da zenatmu chlapovi? no v prvom rade je ona slobodna a on ten co si ma "hlidat" vtaka

livocka21
25. apr 2013

su chlapi a chlapi.... jedni maju milenky, lebo im nieco chyba ci v sexe alebo pochopenie alebo cosi a su chlapa, ktori to proste maju v povahe a hoci svoje zeny miluju, nedokazu byt verni...a neklamme si.... zeny su rovnake...

stano4000
25. apr 2013

@bets

tvoj nazor vyzaduje urcitu inteligenciu a nadhlad nad veci, vychadza z inteligencie a vychovy.

nanestastie tu na mk sa stretnes s uplne inym nahladom na svet. v tom svete je podvod manzelky/manzela:
1. "riesenim" problemov
2. vec evolucie
3. ludia su zvierata - najma chlapi
4. a najma "je to moja vec"

seraa
25. apr 2013

lebo vedia ze im to prejde, lebo vidia na spolocnosti ze mozu
vzdy ich to urcita lakalo len nie vzdy si to mohli tka lahko dovolit ako dnes
maju milenky lebo chcu nieco vzrusujuce a tak idu po tom lebo dnes je to pre nich ako mat auto lebo je to vzrusujuce
riadia sa "zvieracim" pudom a tak to aj vyzera, no a ak je to ze sa "zalubia" tak zase je to o tom ze dnes chcem mercedes zajtra ferari lebo mozem....
keby bolo za neveru odsudenie spolocnostou tak by si to dvakrat rozmysleli, ale dnes je to ok nezenit sa alebo ani nie, mat deti s kazdou a potom ich nechat a ist zase za inou .. lebo jednoducho mozu

seraa
25. apr 2013

@gici

gici vies aky je rozdiel medzi zvieratkami a ludmi?
inteligencia, sebakontrola a vediet rozlisit dobre od zla
NIEKTO MUSI ZAPASIT VIAC A NIEKTO MENEJ ALE da sa to
pokial neviem oddolat cokolade este to nie je tragedia ak som neni na nu alergicka ale ak neviem oddolat ukradnutiu ci nevere je niekde problem a mala by som na sebe pracovat lebo prave toto ma zaraduje do spolocnosti a nie mimo

nazorotca
25. apr 2013

chcem vidieť gici, ako mu tá jeho jedného dňa zavesí: mám iného samca, ciao... 😀 , neprajem mu to, no, koleduje si o to

atinag
26. apr 2013

@80472 tvoje prispevky su tvrde,no maju logiku...to je dnesna realita...bohuzial..

danuska4883
26. apr 2013

@mima4 správny názor!!! 🙂

petula8
7. júl 2013

no nie nadarmo sa hovorí zrelý chlap si založí rodinu, slaboch si zakladá na milenke. Chvalabohu som v takejto situácii nikdy nebola a ani nechcem byť. Ale keby som sa náhodou ocitla, určite by som chlapovi milenku netolerovala, vyhodila by som ho, nech si užíva. Veď keď toto vie chlap urobiť žene, tak to urobí aj milenke postupom času ho prestane aj tá baviť.

alena7070
7. júl 2013

No ja keď som zistila bývalemu manželovy milenku ,poriadne som sa pohalala najskor s nou ,aby mu dala pokoj že on je ženatý a ma tri deti .Na to ona povedala ze on uz je davno rozvedeny co nebola pravda .Nakoniec nas koli nej opustil nastahoval sa ku nej. Ona zistila ze je tehotna poslal ju na potrat a do 4 mesiacou sa ozenil z dalsou. Je tomu uz viac ako tri roky a z toho som uz dva stastne rozvedena a mam uzasneho priatela, ktory zboznuje nielen mna ale aj moje tri deti.

aneri66
12. júl 2013

@11nika11 ....ahoj ... ako sa vôbec dokážeš cez to preniesť ???? má vôbec taký vzťah zmysel ????

bejami
Autor odpoveď zmazal
fino
5. mar 2021

Prečo majú ženy milencov?

huginko
13. apr 2023

@dasiacik no pardon, takže nie je to v chlapoch? Zadaný chlap niekomu sľúbil vernosť, má partnera, takže predovšetkým sa oň ma držať na uzde... Tieto názory milujem

lentakyterapeut
31. okt 2025
@stardust

Zena, ktora si nevie udrzat chlapa v posteli, si chlapa ani nezasluzi a nema sa co cudovat, ze ide inde.

@stardust vacsiu hlupost som dnes necital

lentakyterapeut
31. okt 2025

Vernost sa slubuje v kostole a kto veri na kostol asi malo chape zivot. Ludia su ako zvietatka maju pudy a idu si za nimi.

Strana
z9