icon

Prečo moja dcéra stále strieda partnerov?

Dnes o 15:52

Dcéra je každý týždeň s iným. Ja sa už strácam v tých menách. Paľo, Andrej, Julo... Bojím sa jej spýtať, že či so všetkými z nich má niečo viac. Dcéra je už dospelá, ale toto mi príde za hranicou. Neviem, čo zlé som spravila v jej výchove, že potrebuje takú pozornosť opačného pohlavia. Keby mala maximálne dvoch, tak to prekúsnem, lenže toto je priveľa. Už ich bolo najmenej 6...

anonym_df18bb
Dnes o 16:40
@anonym_e916b8

To je príšerné aká je tu nízka morálka. Vraj nech si užíva, že úplne v pohode?
Máte vôbec šajnu o pH, candide, hpv viruse a iných vážnejších pohlavných chorobách? Bodaj by potom nemali neskôr problém s plodnosťou keď tu každý šuká od bohvie kedy s kýmkoľvek.
Už len z tohto hľadiska by som netrtkala každý týždeň s iným.

@anonym_e916b8 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_026247
Dnes o 16:42

Nuž, ako si sa k nej ty správala a správaš a ako sa správal zvyšok rodiny k nej? :D Tam hľadaj odpoveď, že ako sa ti darilo vo výchove 😖

minenkaa
Dnes o 16:44
@anonym_e916b8

To je príšerné aká je tu nízka morálka. Vraj nech si užíva, že úplne v pohode?
Máte vôbec šajnu o pH, candide, hpv viruse a iných vážnejších pohlavných chorobách? Bodaj by potom nemali neskôr problém s plodnosťou keď tu každý šuká od bohvie kedy s kýmkoľvek.
Už len z tohto hľadiska by som netrtkala každý týždeň s iným.

@anonym_e916b8 a prečo ty myslis hneď na sex s každým,keď si tak proti tomu

minenkaa
Dnes o 16:45

Ako pekne tu vidno čo ma kto v hlave

amazonka13
Dnes o 16:48

🐘 Mamina, nebuď na ňu taká prísna. Učí sa žiť. Hľadá to pravé, orechové. Je dospelá a jej mama ju určite poučila i všetkému rozumnému naučila. Čo ak by tiež rada zakotvila v jednom prístave, ale výber, na ktorý zatiaľ mala šťastie nepriniesol toho pravého? Možno túži po obdive jedného, ale amorov šíp ju ešte nezasiahol tak, aby zakotvila. Nestrácaj nervy, ostaň pokojná, buduj si s ňou dôverný, priateľský vzťah a keď sa zverí - nezahŕňaj ju len výčitkami. Veď je dospelá.
Máme to tak aj u nás. Nemám pocit, že by šlo o nezodpovednosť, promiskuitu, nevedomosť. Máme dobrý vzťah, ja sa snažím dôverovať, poradiť (aj keď sa ma občas nikto nepýta na názor 🙂) a vieme si veci vydiskutovať. Vidím ako hľadá a nie a nie nájsť . Nevadí, učí sa. Snáď nič nevyvedú, ...šak dajako vychováme 😅 .
Ale vážne. Vieš koľko krát som sa zoznámila s nádejnou pani nevestou a..., po čase..., hmm zase nič. Ako píšeš, mená sa mi pletú, fandím mu, veď je môj, no čo môžem robiť? Len mu veriť a dúfať, že všetko dobre dopadne.

Veselého Silvestra a šťastný nový rok 😇.

rozculena
Dnes o 16:59
@eeffka

@minenkaa my to volame "dama veselej povahy" 🤣

@eeffka u nás sa hovorí,ž má bielu pečeň,to som nepochopila,aký to má súvis

sissy27
Dnes o 17:01

@anonym_autor takze ty nevies ci s nimi nieco ma, alebo su to proste kamosi, ale uz ju sudis a spolu s tebou cudzie zeny. To bude asi podla hesla “podla seba sudim teba” - vy ste asi roztiahli nohy kazdemu kto isiel okolo, inak si neviem vysvetlit tento vas postoj.
Ja som mala tiez odjakziva viac kamaratov ako kamaratok, a prekvapenie - nemali sme sex. To je, co?
Fakt ste nechutne a najma ty ako matka by si mala porozmyslat nad tym, preco sa nemozes dcery opytat, aky je medzi nimi vztah.

anonym_e2cd62

@anonym_autor a to si má zavesiť na krk prvého , ktorého stretne? Ved nemusí s každým hned sexovať.

anonym_949512

U nás sa taká nazýva Lacná Jajka.

anonym_8a49e5
Dnes o 17:03

Povedala by som, že preháňaš alebo to je iba provokačná diskusia...nejak sa mi nezdá, že by ti o každom všetko vešala na nos a predstavovala, keď ich strieda jak ponožky, vtedy chlapa domov nevodíš, iba si užívaš... to že spomenie mužské meno, neznamená, že je to jej chlap...

pr85
Dnes o 17:04

@anonym_autor Asi veriaca nie je, však?

zmrzlinka8
Dnes o 17:10

nechce sa mi veriť, ze jedna matka takto zmýšľa o svojej dcére a ohovára ju na MK

ivik4
Dnes o 17:13

Ani si nenapisala kolko ma rokov .
Boze komenty jak keby ich mala 25 a 18rokov 😆. Hlavne ze sa tu uz niekolko krat pretekalo kto mal viac partnerov v posteli a to bolo v poradecku.
Ze radodajka 😃. Mimochodom.. nie, naozaj nemusela s kazdym mat aj sex

anonym_4c2cfd
Dnes o 17:18
@cyneric

Je dospelá. Môže si so životom nakladať ako uzná za vhodné. Keby to bol chlap tak sa to nerieši, pretože ten tehotný nezostane, že…

@cyneric a potom príde vyplakavat k mame,že? To bude potom v poriadku? Je normálne, že sa matka o mu boji.

moonlight1210
Dnes o 17:21
@eeffka

@minenkaa my to volame "dama veselej povahy" 🤣

@eeffka my zas, ze “je to taka skvela zenska, len (censored) ma nezbednu”

xckaretxxx
Dnes o 17:22

@anonym_autor napíš konkrétnejšie, čo znamená, že streda partnerov? Reálne s nimi chodí, či sú to iba kamaráti? Koľko má rokov?

viestta
Dnes o 17:31

@anonym_autor 6 za 6 tyzdnov, mesiacov alebo rokov?

prasiatko30
Dnes o 17:33

Toto je iny trol🧌🧌🧌🧌🧌

viestta
Dnes o 17:35

Paci sa mi ako ste vsetci zo slecny spravili radodajku, ked ani neviete za aky casovy usek ich vystriedala a aky dlhy vztah s nimi mala. Ale urcite lepsie ak vyskusa viac, kym najde toho praveho a neostane vo vztahu s debilom, len preto aby sa o nej nehovorilo, ze je rozhodnozka...
A to plati aj pre zakladatelku debaty. Skor by si sa mala zamyslat nad tym, ze je dobre ked to ukonci, ked zisti, ze je to nepouzitelny jedinec. Preco opakovane narazi len na takych, to uz je druha vec.

kristina2412
Dnes o 17:40

Opýtala by som sa skôr, ako si začnem predstavovať bohvie čo...možno sa dozvieš, že jeden je jej frajer, ďalší bývalý spolužiak a ďalší je gay. To že sa obklopuje mužmi zatiaľ nič neznamená....

terezka1947
Dnes o 17:49

@anonym_autor a prečo svojej dcére,ako dospelej osobe nemôžeš povedať,čo si myslíš....to akože kto jej má povedať?
Veď povedať názor treba,čo s tým urobi už je jej vec,je dospelá.
To kde sme došli...že svojmu dieťaťu nemôžem nič povedať😳

ria_sprout
Dnes o 17:58

Som myslela že napíšeš číslo 30 a nie 6. To je radodajka? Moralistky sa tu zišli. Tiež som mala viac priateľov pred mojím mužom, vďaka tomu som v sebe nastavila to, čo u muža uprednostnujem a vôbec sa necítim ako radodajka. A 6mien si snáď každý dokáže zapamätať. 😏

anonym_b1a222
Dnes o 18:07

Mozno potrebuje pozornost, lebo od vas jej nedostala dost, pripadne dost lasky, porozumenia. Rodicovstvo nie je len o nakrmeni a osateni.

anonym_e7af0b
Dnes o 18:14

Nezabudnite na ochranu proti tehu a hiv a ostatných pohlavných chorôb

barborab1411
Dnes o 19:31
@sissy27

@anonym_autor takze ty nevies ci s nimi nieco ma, alebo su to proste kamosi, ale uz ju sudis a spolu s tebou cudzie zeny. To bude asi podla hesla “podla seba sudim teba” - vy ste asi roztiahli nohy kazdemu kto isiel okolo, inak si neviem vysvetlit tento vas postoj.
Ja som mala tiez odjakziva viac kamaratov ako kamaratok, a prekvapenie - nemali sme sex. To je, co?
Fakt ste nechutne a najma ty ako matka by si mala porozmyslat nad tym, preco sa nemozes dcery opytat, aky je medzi nimi vztah.

@sissy27 tiež ma to nepríjemné prekvapilo ako rýchlo sa ženy vrátane matky tuná rozhodli,že slečna s každým mala sex....a veľmi rýchlo odsúdili niekoho o kom nevedia absolútne nič.zeny môžete sa hanbit

anonym_0d64f6
Dnes o 19:37
@minenkaa

@anonym_autor dobre robi,len nech si užíva

@minenkaa podľa seba....?

minenkaa
Dnes o 19:39
@anonym_0d64f6

@minenkaa podľa seba....?

@anonym_0d64f6 neviem čo tým myslis,podľa toho čo máš v hlave

anonym_708ca2
Dnes o 19:43

@anonym_autor h
Napis vek dcery
Napis na zaklade coho si prisla na to ze su to jej sexualni partneri
Moze byt len ze spomina kamosov, ze bola s hentym, s tamtym
Aj moja mama ma paranoje a dozvedela som sa ze ma dojem ze striedam chlapov - ona si autonaticky vysvetlila ze s kazdym koho spomeniam aj spim (spominala som kolegov, znamych, atd atd v beznej konunikacii). Zistila som zr sa stazovala kade tade ze ja vela striedam chlapov 😳

anonym_ed60d1
Dnes o 20:59

Neviem, ako ty, či si spravila chybu vo výchove, ale moja svokra hej, aj si to priznala. Švagrina je tiež ,,biela pečienka" teda slečna, co dá každému. Síce užíva antiku, ale na gynde je častejšie, ako moje deti v škôlke. Nepoučila sa ani z konizácie a HPV, už len čakáme, s čím ďalším príde. Do zbierky jej chýba už asi len HIV. My už k nej ani nechodíme. Bojím sa sadnúť si po nej na WC. Premňa zamňa keď chce, nech denne pretiahne aj 3, ale nech aspoň kondomy použije.
Ja si napríklad tiež viac rozumiem s mužským kolektivom, ako ženskym. Je rozdiel kamarat a rozdiel spávat každý týždeň s inym.

zuzana76
Dnes o 21:11
@anonym_ed60d1

Neviem, ako ty, či si spravila chybu vo výchove, ale moja svokra hej, aj si to priznala. Švagrina je tiež ,,biela pečienka" teda slečna, co dá každému. Síce užíva antiku, ale na gynde je častejšie, ako moje deti v škôlke. Nepoučila sa ani z konizácie a HPV, už len čakáme, s čím ďalším príde. Do zbierky jej chýba už asi len HIV. My už k nej ani nechodíme. Bojím sa sadnúť si po nej na WC. Premňa zamňa keď chce, nech denne pretiahne aj 3, ale nech aspoň kondomy použije.
Ja si napríklad tiež viac rozumiem s mužským kolektivom, ako ženskym. Je rozdiel kamarat a rozdiel spávat každý týždeň s inym.

@anonym_ed60d1 a co svokra povedala, co zanedbala? preco sa tak sprava?