icon

Prečo moja sestra vyčíta môjmu manželovi, že ma živí?

23. nov 2025

Rada by som počula názory. Boli sme na birmovke bratovej dcéry, sestra sa veľmi opila, cestovala s nami domov v aute a sedela vzadu za sedadlom šoféra. Chytala za hlavu môjho muža, a hučala mu do ucha, prečo sa o mňa stará a prečo ma živí. On jej na to povedal len to, nech nevyvádza a nech sa pripúta. Ja som bola zhrozená, a opýtala som sa ho, či niečo spolu majú, alebo prečo to ona rieši a prečo si ma nezastane. Nepovedal na to nič. Neustále vrieskala a obťažovala ho aj mňa ťahala za ruku, tak sme sa museli vrátiť a odviezť ju k bratovi, aby sme nenabúrali. Odvtedy mám čudný pocit, prečo takýto výstup, čo to malo znamenať. Niekoľko krát som sa manžela odvtedy opýtala, že či sa medzi nimi niečo stalo, a on reagoval tak,že nepovedal nič. Opýtala som sa aj sestry, keď vytriezvela, ale reagovala veľmi podráždene, priam zúrila. Skôr som čakala rozumné a kľudné vysvetlenie. Sestrin manžel bol preč 1,5 roka a v tom čase k nám veľa chodila a on jej prerábal jednu izbu v byte. Dovtedy sme mali pekný vzťah. Potom k nám prestala s deťmi.chodiť.
Mohlo sa medzi nimi niečo stať?
Čo si o tom myslíte?

really8
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_eddf1e dala som jej po papuli. Asi 4x

@anonym_autor a vy ste z ktorej osady?

autor
24. nov 2025
@anonym_576e1a

@anonym_autor Ste divná rodina. Alebo len typická slovenská, tradičná...?:(

@anonym_576e1a ja jediná do našej rodiny nezapadám, a som aj rada. Ale rodičia sú zo sestry sklamaní a tiež to nechápu, vždy bola prajná, nezávidela. Dokonca nám niekedy aj požičala na chvíľu peniaze, keď sme potrebovali väčšiu sumu. Mali sme skvelý vzťah. Preto mi to rozum neberie, čo robila v tom aute.

autor
24. nov 2025
@really8

@anonym_autor a vy ste z ktorej osady?

@really8 neuveríš, ale sme celkom slušne situovaná rodina. Žiadne socky. Bývam v dome pri Bratislave. Predtým sme bývali na Orave. Všetci chodíme do kostola pravidelne 🤦‍♀️ A ona má chatu pri Dunaji, a byt v Bratislave.

anonym_c67399
24. nov 2025

Vsak tam chod cez vikend a nacapaj ich. Vec vybavena.

pikachu999
24. nov 2025

Tam cez víkend nenapadne prísť a pozri sa čo robia

really8
24. nov 2025
@anonym_autor

@really8 neuveríš, ale sme celkom slušne situovaná rodina. Žiadne socky. Bývam v dome pri Bratislave. Predtým sme bývali na Orave. Všetci chodíme do kostola pravidelne 🤦‍♀️ A ona má chatu pri Dunaji, a byt v Bratislave.

@anonym_autor chodite do kostola pravidelne a potom sa fackate a ozierate ze sa valate po zemi. Peniaze mozno mate ale uroven nie a spravanie hodne jedine osady

autor
24. nov 2025
@pikachu999

Tam cez víkend nenapadne prísť a pozri sa čo robia

@pikachu999 to mi hovoria všetky kamošky. V sobotu poobede som s nim volala, keď tam bol, a že akurát švagra poslali do BA do obchodu. Tak som mu povedala, nech pre mňa príde, že tam chcem ísť. Že to, čo sa stalo v máji, sa mi nepáčilo. A dal ma nahlas, ona to počúvala. To je ďalšia divná vec, že prečo náš rozhovor jej dával vypočuť 🤦‍♀️

autor
24. nov 2025
@really8

@anonym_autor chodite do kostola pravidelne a potom sa fackate a ozierate ze sa valate po zemi. Peniaze mozno mate ale uroven nie a spravanie hodne jedine osady

@really8 ja som opitá nebola, pomáhala som nakladať bratovi veci do auta, lebo sme tam mali šenok. Ona bola dopitá s mojím mužom. Súhlasim s tebou, že takto sa správajú prasatá, aj som mu to povedala. Ale jeho otec bol alkoholik, takže on je so sebou spokojný. Celkovo nemá žiadnu sebareflexiu. Ja si neviem predstaviť sa po jeho bratovi váľať, alebo ťapnúť ho po zadku, že "pekné rifle"

aurora33
24. nov 2025
@anonym_autor

@really8 ja som opitá nebola, pomáhala som nakladať bratovi veci do auta, lebo sme tam mali šenok. Ona bola dopitá s mojím mužom. Súhlasim s tebou, že takto sa správajú prasatá, aj som mu to povedala. Ale jeho otec bol alkoholik, takže on je so sebou spokojný. Celkovo nemá žiadnu sebareflexiu. Ja si neviem predstaviť sa po jeho bratovi váľať, alebo ťapnúť ho po zadku, že "pekné rifle"

@anonym_autor krasna rodina sestra pije, manžel pije, ty fackas sestru…..nadhera

pikachu999
24. nov 2025
@anonym_autor

@pikachu999 to mi hovoria všetky kamošky. V sobotu poobede som s nim volala, keď tam bol, a že akurát švagra poslali do BA do obchodu. Tak som mu povedala, nech pre mňa príde, že tam chcem ísť. Že to, čo sa stalo v máji, sa mi nepáčilo. A dal ma nahlas, ona to počúvala. To je ďalšia divná vec, že prečo náš rozhovor jej dával vypočuť 🤦‍♀️

@anonym_autor ale ty to máš urobiť nenapadne nie sa im hlásiť že prídeš...veď povedz mužovi keď tam pôjde že ti nieje dobre a že budeš spať/ oddychovať a nejak sa tam doprav tak aby nevideli auto ..

jana_eyre_2
24. nov 2025

koľko máte deti? a ako sú staré?

really8
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sa divim ze vas este nevybrali do zameny manzeliek.

autor
24. nov 2025
@aurora33

@anonym_autor krasna rodina sestra pije, manžel pije, ty fackas sestru…..nadhera

@aurora33 tahala ma za ruku a zaryvala umele nechty, takze som mala aj modriny po lavej ruke. Dala som si do usi sluchadla, aby som to nemusela pocuvat, ale ona mi nechcela dat pokoj. Potom som ju prefackala a konecne dala pokoj. Aj preto, aby nechytala za hlavu mojho muza, aby sme nenaburali.

autor
24. nov 2025
@really8

@anonym_autor sa divim ze vas este nevybrali do zameny manzeliek.

@really8 dakujem za podporu. Presne toto mi pomoze. Vysmech. Dik.

tatiana288
24. nov 2025

Mňa zaujíma, čo nastane, keď sa tvoje domnienky potvrdia?

autor
24. nov 2025
@tatiana288

Mňa zaujíma, čo nastane, keď sa tvoje domnienky potvrdia?

@tatiana288 uvidíme časom. Keď bude zas poriadne opitá, tak sa jej na to opýtam, možno sa prizná. Ona skôr než môj muž. Ten je majster v klamaní.

really8
24. nov 2025
@anonym_autor

@really8 dakujem za podporu. Presne toto mi pomoze. Vysmech. Dik.

@anonym_autor ved sa zacni spravat aspon ty. Bez ohladu ci spolu spia alebo nie. Aj ked podla toho ako vas opisujes nebolo by to prekvapenie. Este nam popis aky bol muz kedysi.

tatiana288
24. nov 2025
@anonym_autor

@tatiana288 uvidíme časom. Keď bude zas poriadne opitá, tak sa jej na to opýtam, možno sa prizná. Ona skôr než môj muž. Ten je majster v klamaní.

@anonym_autor Neviem si predstaviť, že mám opodstatnené podozrenie a čakám či sa mi "časom" niekto z nich odhodlá v opilosti priznať. Chceš to vôbec zistiť?

autor
24. nov 2025
@really8

@anonym_autor ved sa zacni spravat aspon ty. Bez ohladu ci spolu spia alebo nie. Aj ked podla toho ako vas opisujes nebolo by to prekvapenie. Este nam popis aky bol muz kedysi.

@really8 to je nadlho. Aj tak mám v pláne odísť. Nikdy si m nevážil, klame pravidelne, a strestáma tichom, uráža sa, aj celé mesiace. Celé zle, a je to tak odjakživa, len sa to rokmi stupňuje. Chvíľu chodil na terapie, 3x, to bolo hneď rozdiel, ale vykašlal sa na to. On je skvelý, on to nepotrebuje.
Mladší syn pôjde do školy, starší robí vodičák, a pomôže mi so škôlkou. Mám tetu, čo mala podobné manželstvo plné klamstiev a podvádzania, a keď deti vyrástli, odišla a je šťastne vydatá už 25 rokov s druhým mužom.

autor
24. nov 2025
@tatiana288

@anonym_autor Neviem si predstaviť, že mám opodstatnené podozrenie a čakám či sa mi "časom" niekto z nich odhodlá v opilosti priznať. Chceš to vôbec zistiť?

@tatiana288 obaja sú narcistickí a manipulatívni. Od nich sa ťažko dočkať pravdy. Takže poslúchnem rady vyššie...

autor
24. nov 2025
@really8

@really8 ako sa mam zacat spravat? Dala som si hranice, ktore sa mu nepacia. A tak spolu nespime.

really8
24. nov 2025
@anonym_autor

@really8 to je nadlho. Aj tak mám v pláne odísť. Nikdy si m nevážil, klame pravidelne, a strestáma tichom, uráža sa, aj celé mesiace. Celé zle, a je to tak odjakživa, len sa to rokmi stupňuje. Chvíľu chodil na terapie, 3x, to bolo hneď rozdiel, ale vykašlal sa na to. On je skvelý, on to nepotrebuje.
Mladší syn pôjde do školy, starší robí vodičák, a pomôže mi so škôlkou. Mám tetu, čo mala podobné manželstvo plné klamstiev a podvádzania, a keď deti vyrástli, odišla a je šťastne vydatá už 25 rokov s druhým mužom.

@anonym_autor starsi robi vodicak? To tak dlho toto tolerujes a trpis? Boze utekaj...a nenechaj sa stiahnut na ich uroven.

aurora33
24. nov 2025
@anonym_autor

@aurora33 tahala ma za ruku a zaryvala umele nechty, takze som mala aj modriny po lavej ruke. Dala som si do usi sluchadla, aby som to nemusela pocuvat, ale ona mi nechcela dat pokoj. Potom som ju prefackala a konecne dala pokoj. Aj preto, aby nechytala za hlavu mojho muza, aby sme nenaburali.

@anonym_autor ved píšem, krásna rodinka.

autor
24. nov 2025
@aurora33

@anonym_autor ved píšem, krásna rodinka.

@aurora33 ďakujem. Tebe prajem veľa šťastia.

anonym_0e8b19
24. nov 2025

To vás z toho kostola nevyrazia keď sa opíjate? Veď kresťania majú zakázané opilstvo.

autor
24. nov 2025
@anonym_0e8b19

To vás z toho kostola nevyrazia keď sa opíjate? Veď kresťania majú zakázané opilstvo.

@anonym_0e8b19 to má môj muž naučené z domu. Jeho otec sa v sobotu opil, celú noc nadával svokre, v nedelu ráno vstal, tváril sa, že sa nič nestalo a išiel do kostola. A zrejme sa cítil dobre. Žiadne výčitky, žiadna hanba, ona mu nič nevyčítala. Ani netrvala na ospravedlnení. Takže takýto vzor dostal môj muž. A ja som tam bola 1,5 roka za nevestu a odisli sme na byt bývať, bola to tam katastrofa. Bola som mladučká a zaľúbená, hlúpa. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

cimage
24. nov 2025

To, ze sa ta nezastal, by som este pochopila, lebo sestra bola mimo, ozrata. Je to zbytocne, aj tak si bude mliet svoje dokola.
Ostatne je hadam kazdemu jasne. Chodi k nej “prerabat” a vy ste sa odcudzili.

pikachu999
24. nov 2025

Utekaj hneď..

anonym_62690e
24. nov 2025

Tak jej povedz, ze o vsetkom vies, ako ti to mohla spravit??? A uvidis ako zareaguje... ked teda potrebujes 100% priznanie.

letfenixa
24. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_0e8b19 to má môj muž naučené z domu. Jeho otec sa v sobotu opil, celú noc nadával svokre, v nedelu ráno vstal, tváril sa, že sa nič nestalo a išiel do kostola. A zrejme sa cítil dobre. Žiadne výčitky, žiadna hanba, ona mu nič nevyčítala. Ani netrvala na ospravedlnení. Takže takýto vzor dostal môj muž. A ja som tam bola 1,5 roka za nevestu a odisli sme na byt bývať, bola to tam katastrofa. Bola som mladučká a zaľúbená, hlúpa. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@anonym_autor také oravske.