Prečo moja sestra vyčíta môjmu manželovi, že ma živí?
Rada by som počula názory. Boli sme na birmovke bratovej dcéry, sestra sa veľmi opila, cestovala s nami domov v aute a sedela vzadu za sedadlom šoféra. Chytala za hlavu môjho muža, a hučala mu do ucha, prečo sa o mňa stará a prečo ma živí. On jej na to povedal len to, nech nevyvádza a nech sa pripúta. Ja som bola zhrozená, a opýtala som sa ho, či niečo spolu majú, alebo prečo to ona rieši a prečo si ma nezastane. Nepovedal na to nič. Neustále vrieskala a obťažovala ho aj mňa ťahala za ruku, tak sme sa museli vrátiť a odviezť ju k bratovi, aby sme nenabúrali. Odvtedy mám čudný pocit, prečo takýto výstup, čo to malo znamenať. Niekoľko krát som sa manžela odvtedy opýtala, že či sa medzi nimi niečo stalo, a on reagoval tak,že nepovedal nič. Opýtala som sa aj sestry, keď vytriezvela, ale reagovala veľmi podráždene, priam zúrila. Skôr som čakala rozumné a kľudné vysvetlenie. Sestrin manžel bol preč 1,5 roka a v tom čase k nám veľa chodila a on jej prerábal jednu izbu v byte. Dovtedy sme mali pekný vzťah. Potom k nám prestala s deťmi.chodiť.
Mohlo sa medzi nimi niečo stať?
Čo si o tom myslíte?
@janinah nie som
@anonym_autor stalo sa to este v máji,a o odvtedy ma to trápi...
Myslím si, že tvoj muž 2krat mlčal namiesto odpovede a Tvoja sestra je na Teba agresívna kvôli nemu. Inak, povedz tej pizde, že on Ťa "neživi" z rozmaru, ale preto, že si rodila a staráš sa o dieťa a on ostať doma nechce a na aupair 24/7 nemáte. A už by moja sestra nebola. Aj jej muž ju živil rok a pol zo zahraničia.
Ps, ani on by už môj muž nebol, chlap, ktorý sa ma nezostane, keď ma niekto uráža a nevie mi od mája odpovedať na jednoduchú otázku, tým vlastne už odpovedal.
A teraz ženy do mňa.
@anonym_autor stalo sa to este v máji,a o odvtedy ma to trápi...
@anonym_autor raz sa váľali spolu po zemi opití, ráno o šiestej na dedinskej vatre. Našťastie už len pár ožranov tam bolo s nami
Myslím si, že tvoj muž 2krat mlčal namiesto odpovede a Tvoja sestra je na Teba agresívna kvôli nemu. Inak, povedz tej pizde, že on Ťa "neživi" z rozmaru, ale preto, že si rodila a staráš sa o dieťa a on ostať doma nechce a na aupair 24/7 nemáte. A už by moja sestra nebola. Aj jej muž ju živil rok a pol zo zahraničia.
Ps, ani on by už môj muž nebol, chlap, ktorý sa ma nezostane, keď ma niekto uráža a nevie mi od mája odpovedať na jednoduchú otázku, tým vlastne už odpovedal.
A teraz ženy do mňa.
@enmery mám prídavky na deti 800e (vrátane vratky dane).
A teraz ženy do mňa.
@enmery povedala som jej, celá rodina sme to riešili. Ale nedá mi pokoj, že on sa ma nezastal. Akoby ju nechcel nahnevať alebo neviem. Stalo sa to v máji a od júna spolu nespíme. Každý víkend je s ňou na jej chate, ktorú im pomáhame prerábať...
@enmery povedala som jej, celá rodina sme to riešili. Ale nedá mi pokoj, že on sa ma nezastal. Akoby ju nechcel nahnevať alebo neviem. Stalo sa to v máji a od júna spolu nespíme. Každý víkend je s ňou na jej chate, ktorú im pomáhame prerábať...
@anonym_autor včera som tam išla s ním po dlhej dobe, a atmosféra by sa dala krájať. 🤦♀️
@anonym_autor Ty fakt nevieš, čo sa deje???😃Si troll potom.
@anonym_autor Ty fakt nevieš, čo sa deje???😃Si troll potom.
@enmery a ako mam dosiahnut, aby sa priznal? Ked ste takí múdri
Myslíš, že keď sa mi v máji zmenila farba kože na červenú a vyhodili sa mi na nej biele kolieska, tak som muchotrávka?
Myslíš, že keď sa mi v máji zmenila farba kože na červenú a vyhodili sa mi na nej biele kolieska, tak som muchotrávka?
@anonym_e6bd94 netrápi ma tvoja koža. Ak máš taký problém, napíš si svoju diskusiu. Snažila som sa túto vec so sestrou hodiť za hlavu a zabudnúť na to, ale nespávame s mužom, tak začínam analyzovať...
@anonym_e6bd94 netrápi ma tvoja koža. Ak máš taký problém, napíš si svoju diskusiu. Snažila som sa túto vec so sestrou hodiť za hlavu a zabudnúť na to, ale nespávame s mužom, tak začínam analyzovať...
@anonym_autor no čo tak ti preťahuje sestru
Ľudia, ktorí niečo skrývajú, sa nesprávajú nahlas a dotieravo.Správajú sa opatrne a ticho avšak alkohol otvoril ústa a dáva ti veľa nezodpovedaných otazok. Normálne to teda nebolo....Každopádne je nemiestne, aby tvoj muž namiesto toho, aby si ťa uistil , mlčí. V aute ju upozornil nech nevyrieska a pripúta, hocijaké iné dohováranie, či vysvetľovanie alebo zastatie aké si očakávala , by bolo zbytočné, veď bola opitá a agresívna. Čo ma však zaráža, že ste neskôr spolu nešli k nej a nevyjasnili si veci, a jej osočovanie voči vám, keďže prekročila hranice. Niečo nie je v poriadku, nie ste tím a takto sa muž k svojej žene nespráva. Takže niečo má za ušam a byť v neistote je strašná vec. Dala by som s ním váznu debatu, pretože to čo predviedla tvoja sestra je jedna vec ale jeho mlčanie a pasivita druhá.
Aku maju krasnu prilezitost a z teba sa smeju,preto ten vystup.Ako ho donutit,co tak ist tam potajomky,bez toho aby o tom vedeli a prichytis ich pri cine priamo.Ziadnu inu odpoved uz potrebovat nebudes.
Ak by mi muz na jednoduchu otazku neodpovedal,kto mlci ten svedci,brala by som to za ano.
No co - zavidi , lebo ona to tak zjavne nema. A tak ma pocit krivdy, zlosti....deti a opiti ludia vravia pravdu( teda nie "skutocnu" - to ze ta zivy ale to co si naozaj myslia a citia.
Bože, bola ožratá, čo mal tvoj muž riešiť s tvojou ožratou sestrou počas šoférovania. Si ju mala uzemniť ty, dať jej po papuli a vysadiť ju, nech sa postará sama o seba.
Kto mlčí, ten svedčí...žiaľ si myslím že tvoja predtucha je správna.
Hlavne ked si bola s nimi na chate a atmosféra by sa dala krájať. Jednoducho si im prekazila ich víkend .
@anonym_autor Takže už len podľa štýlu ako to píšeš a ako ešte pridávaš nové story len potvrdzuje že si trollo lolo 😂😂 Ale už je koniec víkendu čiže učenia máš kopec tam rozmýšľaj radšej zachviľu polročné vysvedčenie
@anonym_autor raz sa váľali spolu po zemi opití, ráno o šiestej na dedinskej vatre. Našťastie už len pár ožranov tam bolo s nami
@anonym_autor Ste divná rodina. Alebo len typická slovenská, tradičná...?:(
@enmery a ako mam dosiahnut, aby sa priznal? Ked ste takí múdri
@anonym_autor však ak nie si blbá úplne tak to vidíš...
ostalo to v rodine
TROOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LEBO NEVERIM ZE AUTORKA je tak bl....
Bože, bola ožratá, čo mal tvoj muž riešiť s tvojou ožratou sestrou počas šoférovania. Si ju mala uzemniť ty, dať jej po papuli a vysadiť ju, nech sa postará sama o seba.
@anonym_eddf1e dala som jej po papuli. Asi 4x

Ze si troll