Prečo mu napísala ako prvá?
Ahojte s priateľom som 3,5 roka a včera mu napísala jedna baba vraj ju pozná keďže je to bývalá žiačka jeho mamy ktorá robila učiteľku niekedy a že sa poznajú už dlho, čomu ja neverím pretože doteraz o sebe nevedeli akoze? Len tak mu napíše sama od seba? Nieze by som priateľovi neverila ale neverím na nevinné kamarátstva medzi mužom a ženou keďže v predošlom vzťahu som sa rozišla s bývalym kvôli takýmto jeho kamarátkam s ktorými ma potom na tajnasa podvádzal. Navyše vcera keď si písali ani sa nezmienil o mne že je zadaný a dohodli si stretnutie v jednom bare kam spolu s priateľom chodím pravidelne. Nemyslím si že by ma podviedol ale čo ak,
Čo si o tom myslíte? Včera sme sa o tom bavili a on povedal že aj ona je zadaná čomu opäť neverím lebo odkiaľ to on môže vedieť keď mu o tom že je zadaná tiež nenapísala. Myslíte že to mám nechať tak alebo mu to stretnutie vyhovoriť? Od včera som nervózna a ani som nevedela spat kvôli tomu poriadne. Poraďte ako by ste sa zachovali vy
Vďaka
Nie, nezmení sa preto, že si to želáš.
nečítala som komenty vyššie, nespochybňujem iné názory, poviem len za seba - som vydatá 7 rokov, nepochybujem o manželovej vernosti a ani on nemá dôvod o mojej. Asi pred 3 rokmi som sa stretla s kamarátom z detstva, ktorého som nevidela cca 13 rokov, fest som sa tešila. Hneď som sa muža pýtala, či by som s ním mohla ísť do mesta na kávu alebo na pizzu, nemal s tým ani najmenší problém, ale kamošovej partnerke to vadilo, tak sme sa ešte nestretli, rešpektujem, hoci tomu nerozumiem. Ale tak, zas ja mám veľa kamarátov medzi mužmi, manžel vie, že sú to kamoši a tam to končí a nemá dôvod o mne pochybovať. je čudné, ak ti priateľ hovorí o tom len tak okrajovo, resp. nepovedal, že je zadaný, ale to vieš ty lepšie, či mu môžeš veriť, my ho nepoznáme, nepoznáme váš vzťah, vaše hranice, ani to ako spolu komunikujete a čo je pre vás podstatné. My ti vieme povedať ako je to u nás, ale rozhodnutia za vás dvoch robíte vždy len vy dvaja. No ak pochybuješ o jeho vernosti, je vhodné sa o tom otvorene porozprávať a mať v tom jasno.
@dollyzv on jej napísal že je na voľnej nohe v tom zmysle keď sa bavili ohľadom stretnutia kedy a o kolkej a vtedy jej napísal že je na voľnej nohe a malé kedykoľvek. Žiadnu prácu nerozoberali.
@veronika2550 No neviem..podla mna, ak by to bola len kamoska, tak by k vam normalne prisla na navstevu..by ti to povedal, ze pride sem kamoska, vies ta, co sa pozname od detstva a pohoda...a este, ked pises, ze uz aj predtym si pisal s inymi babami na pokeci...s takym muzom ta nic dobre v buducnosti necaka...radsej ujdi z kratsej cesty. Taky chlap sa nikdy nezmeni...poznam par, kde muz podvadzal zenu par rokov, potom sa uz ani nestitil, ze ma inu. Rozviedli sa, on si ju zobral a teraz podvadza tu terajsiu s dalsou inou (+ chodi po bordeloch)...proste taki sa nemenia...
@veronika2550 podľa mňa to znamená že má čas kedykoľvek(nakoľko nepracuje,alebo by pracoval kedy chce) nie že je nezadany
@dollyzv už to bolo vyssi spomenuté keď chlap žene napíše že je na voľnej nohe tak to znamená že zisťuje pripadny úspech u druhej osoby.
@veronika2550 😁 jedna ti napíše ze to znamená ze zisťuje prípadný úspech a XY ďalších píše ze to znamená ze nepracuje a vie si čas prispôsobiť. Ja tento vyraz poznám presne pod pojmom ze nepracuje a čas ma. Ale ty už to máš hlboko v mysli, tak si to už prisposobujes verzii, ktorá tebe viac vyhovuje.
@veronika2550 Keď neveríš priateľovi,skús aspoň Googlu 🤣
@petrisa213 neprisposobujem si to svojej verzii ale byť na voľnej nohe znamená že sa to týka práce čiže živnostník atď a priateľ tejto babe nepísal ohľadom práce že je na voľnej nohe keďže o práci sa ani nebavili. On jej napísal v súvislosti so stretnutím že je na voľnej nohe to je divné.
@veronika2550 ale nebavili sa ani o vzťahu.
@veronika2550 prepac, ale prides mi presne ako ti stroskotanci, co sa hlasia do Zameny manzeliek, kde pocet zubov zvacsa odraza ich IQ. Co je zle na tom, ze nejaka zena sa opovazila napisat tvojmu frajerovi? A ak sa poznaju a nic ine nehladaju, co je zle na tom, ze sa stretnu? Ak ta ma frajer naozaj rad, tak sa neboj, nepodvedie ta. Ak nema, tak to bud len rada ak sa tak stane, aspon sa budes moct zariadit. Ja som s byvalym velmi dobra kamoska. A to s nim nie som uz asi 6 rokov. Medzitym som sa vydala a s ex a jeho rodinou sa stretavam, s vynimkou teraz ako je korona, momentalne si len piseme a volame. Aj manzel sa s mojim ex pozna, aj na pive spolu parkrat boli, aj hypo nam vybavoval, celkovo spravuje nase financie...dolezite je mat upratane vo vztahu a v hlave. A ze muz a zena nemozu byt kamosi? Ojojooooj, to by si bola prekvapena. Ja mam viac kamosov ako kamosiek. Samozrejme, ti nezadani sa niektori zalubili, nebudeme si klamat, viem o dvoch, ktori mi vyznali city, ale mala som v tom case vztah, tak sme si to vykomunikovali a bolo. Aj teraz mam kamosa, s ktorym sa poznam rovnako dlho ako aj s manzelom a hoci nic nehovori, viem, ze ma ma viac rad ako by bolo vhodne. On si je vsak vedomy toho, ze lubim manzela (je to jeho kamarat tiez, cez muza sa pozname), takze nikdy mi nic nepovedal. Neboj sa stretka frajera s kamoskou. Mozno to bude nakoniec aj tvoja kamoska. 😊
@veronika2550 počuj, chodí s nimi a sama uvidíš ako sa budú správať, rozprávať, sama z toho stretnutia vycítiš ci sa poznajú dlho alebo je to o flirte. Takto sa zbytočne budeš trápiť a domyšlat si a možno pokazis niečo čo vôbec nemusí zle skončiť. Ja chápem ze po predošlých skúsenostiach sa bojíš. Ale v tomto strachu nemôžeš stále žiť. Skodis si tým sebe aj svojim vzťahom. Ja som si tiež kedysi kadečo namyslala, tiež ma bývalý priateľ podvádzal v robote s kolegyňou. Potom som už ďalším horšie verila. Keď sa mi s terajším priateľom narodilo prvé dieťa, msla som presne také obdobie, upodozrievsla som, robila scény, všetko prekrucala tak aby sedelo mojej verzii. Nakoniec som sa predsa len uvedomila a dnes mame skvelého manžela, ktorému plne dôverujem a čakáme spolu 3 bábätko. Treba sa trosku odosobnit od predošlej zlej skúsenosti a skúsiť veriť. Držím palce nech to je len o nevinnom stretnutí a starom kamaratstve. Sú aj také, neboj sa 🙂
@17alexis neprišlo by mi to divne keby sa poznali dlhšie a viem o nej ale po niekoľkých rokoch mu len tak sama od seba napíše to je zvláštne.
nezavidim ti,zjavne si vyberas rovnake typy muzov, mala by si popracovat na svojej sebahodnote a sebavedomi, a poslat ho do rici....
@veronika2550 co je na tom zvlastne? V dnesnej FB-dobe nie je nic zvlastne. Najdes si tam hocikoho, napises a cakas, ci ti druha strana odpise. Kolkokrat aj mne niekto napisal aj po 10 rokoch, nic zle na tom nevidim. Mala som sa takto stretnut so spoluziakom zo zakladky, ozval sa mi len tak a pisali sme si a potom som vravela, ze sa chystam tam ako byva, ze sa mozeme stretnut. Aj sme uz boli dohodnuti, ale asi ma doma tiez stihacku lebo den predtym mi pisal, ze nemoze, vraj vyssia moc zakazala. Je mi ho luto, ja by som si na hlavu s**t nenechala.
@taskataska nikde som v diskusii nenapísala že sa má chystá podviesť bolo tam písané že nemyslím si že by to urobil ale čo ak to neznamená hneď že má musí chcela som len radu, pomoc čokoľvek ale ako vidím stále sa tu nájdu takí ako ty čo si nič riadne neprečítajú a už majú vlastný záver.
@veronika2550 Ty si myslis, ze si ho takouto ziarlivostou udrzis? Neudrzis. Ked chlapovi vonia ina zena, mozes sa aj na sliziky pokrajat, aj tak s tebou nezostane. Vo vztahu, zvlast ak nie ste manzelia, sa netlaci na pilu. Drzim palce.
@veronika2550 Zbytočné reči.. Stačí keď mu povieš, že ideš s nim. A podľa toho zistíš na čom vlastne si 😉
mozno sa fakt obavas zbytocne a dost ho tym tak povediac stihas, co fakt nie je dobre vo vztahu, moze to fakt narobit len skody, ty vies o com si pisali? citala si to?
@javorinska čo som videla z ich písania tak si písali že su si povedomí a že ona je bývalá žiačka priatelovej mamy a potom si začali vzájomne dohadovať stretnutie s tým že on je na voľnej nohe a môže kedykoľvek a vôbec sa nezmienil o tom že je zadaný. Bojím sa opodstatnene keďže predtym na pokeci písal cudzím ženám v sexuálnom podtone aj vtedy sa vyhováral že on tie ženy vôbec ani nepozná a ani nevie či to je žena či chlap a že o nič nejde a pod.
@veronika2550 Toto je choré ,čo predvádzaš .Uvedom si ,že chlapi i ženy môžu mat kamarátky ,kamarátov a je to normálne .Niektori chlapi potrebuje kamošky,introvert pod papučou nie.A kamarátstvo nemusí mat sexuálny podtón.Žial ty to máš v hlave ,myslis si že každý je ako tvoj ex.Nie nieje,buď si to uvedomíš alebo skôr ci neskôr ho stratíš .Popracuj na svojom sebavedomí s psychológom .Bo v každom tvojom vzťahu budeš takto prehnane reagovať a budeš vzťahy tvojou žiarlivosťou rúcať .
@veronika2550 Ved chod na to stretnutie aj Ty a snad ho ustriehnes🙊
A mozes sa jej rovno spytat, preco mu napisala prva😉
@zooeynka Este NIKDY som nepocula, ze by niekto povedal, ze "je na volnej nohe" a myslel tym, ze je nezadany a otukaval by si samicku.
Pocula som tuto frazu v zivote u tisickrat a vzdy to povedali chlapi alebo zeny len v suvislosti s pracou - ze nie su zamestnanci, ale zivnostnici, podnikatelia, slobodni umelci a pod.
Neviem odkial si prisla na to ze na 99% nemam pravdu.
zeny zeny schvalne ktore tvrdite ze nieje dovod na ziarlivost....kolkym z vas sa stalo ze by priatelstvo medzi muzom a zenou bolo uplne cisto nezistne? bez chemie na zaciatku, bez ocakavani niecoho viac neskor? prosim ruky hore a napiste k tomu aj pocet"priatelstiev" ktore az tak dobre nevyšli.
z mojej skusenosti nefunguje to. a tento pripad???akoze doteraz sa nepoznali ale zrazu sa potrebuju kamosit??? bola by som riadna hlupana ak by som toto niekomu zozrala...a nemyslim si ze mam problem so ziarlivostou naopak vsetkym svojim priatelom som verila nemam ani nejake negativne skusenosti s neverou (na ktoru by som prisla) vo vztahu dlhorocnom vsetko jak ma byt. ale su veci ktore proste rozum neberie.
@veronika2550 Ale inak, kedze pises, ze robil take veci aj predtym, tak ano, to znie podozrivejsie. Povodne si pisala, ze to robil byvaly, nespominala si ze s tym partnerom si uz mala take problemy. To potom meni situaciu.
@nafka0483 bývalý to robil áno ale terajší už predtým hneď po roku písal na pokec cudzím ženám v sexuálnom podtone má chvíľu prestal a teraz sa jemu len tak ozve po nejakom čase kvázi kamoška ktorú vraj pozná. 😔

@viestta viem že mu písala pretoze som to videla. A jeho predošlé flirty na pokeci som mu odpustila len preto lebo s tým na chvíľu prestal teraz opäť píše z inou asi som fakt blbá a naivná keď si myslím že sa zmení len kvôli mne.