icon

Prečo mu napísala ako prvá?

veronika2550
16. apr 2021

Ahojte s priateľom som 3,5 roka a včera mu napísala jedna baba vraj ju pozná keďže je to bývalá žiačka jeho mamy ktorá robila učiteľku niekedy a že sa poznajú už dlho, čomu ja neverím pretože doteraz o sebe nevedeli akoze? Len tak mu napíše sama od seba? Nieze by som priateľovi neverila ale neverím na nevinné kamarátstva medzi mužom a ženou keďže v predošlom vzťahu som sa rozišla s bývalym kvôli takýmto jeho kamarátkam s ktorými ma potom na tajnasa podvádzal. Navyše vcera keď si písali ani sa nezmienil o mne že je zadaný a dohodli si stretnutie v jednom bare kam spolu s priateľom chodím pravidelne. Nemyslím si že by ma podviedol ale čo ak,
Čo si o tom myslíte? Včera sme sa o tom bavili a on povedal že aj ona je zadaná čomu opäť neverím lebo odkiaľ to on môže vedieť keď mu o tom že je zadaná tiež nenapísala. Myslíte že to mám nechať tak alebo mu to stretnutie vyhovoriť? Od včera som nervózna a ani som nevedela spat kvôli tomu poriadne. Poraďte ako by ste sa zachovali vy
Vďaka

Strana
z6
simca06022011
17. apr 2021

Popracuj na svojom sebavedomi, lebo aby si sa bala pustit "chlapa von, lebo byvaly robil to a hento" je podla mna nie velmi ok. Ak toto robi bezne, ze lezie za zenami, tak na co sa stresujes? posli ho kade lahsie, uz to je divne, ze "narobi" problemov dost a ty si myslis, ze sa zmeni.
Nam sa tiez raz za uhorsky rok ozvu ludia z minulosti, zo slusnosti skocime na kavu, obed, pripadne volaju nas na nejaku akciu, moj chlap je dokonca daleko od "domova", cize on si na stretnutie odskocil uz aj cez 200-300km. No a? Ak si zufala, z toho ze ma niekto znamych, chod s nim, alebo si najdi takeho partnera, ktoreho rezim bude do/z prace a potom bude pri tebe sediet. A na volnej nohe urcite myslel pracu, to som v zivote nikdy nepocula pouzit na "partnerku". Skor nechcel povedat ze je nezamestnany.
Vo vztahu je dovera nutna vec, ak to nemate, tak vobec neviem preco stracas cas.

majulino
17. apr 2021

@veronika2550 môj bývali ma podvádzal na kazdom krorku,s kazdou, ktora roztiahla nohy, teraz mam manžela a tiež som si spočiatku prešla žiarlivosťou, takou, ze som myslela, ze to neustojime, take sceny som mu robila. Kym mi.nepovedal, ze ho uráža, ze si o nom myslil, ze ma klame a podvádza, pretože onklamstvo neznáša, a kazdehot kto klame si drží od tela, a zaklincoval to tym, ze ak by si chcek jebn*ť, tak si jebne aj keby som ho za vtaka držala. 😅

veronika2550
autor
17. apr 2021

@dollyzv aj na to že jej písal že je so mnou nešťastný a že by chcel niekoho ako je ona jeho odpoveď bola že to písal len preto ako zareaguje. Neviem či to nebola z jeho strany len lacná výhovorka

zooeynka
17. apr 2021

@veronika2550 on ma zlateho vtaka, ze si ho este nekopla do riti po tom vsetkom co ti robi? Alebo ma nejaku inu prednost, alebo si masochistka co si to trapenie s nim uziva? Lebo fakt nechapem co este riesis...

veronika2550
autor
17. apr 2021

@zooeynka ani sama neviem prečo som s ním ešte. Možno tajne dúfam že sa zmení prípadne mám strach zo samoty jak to bolo v predošlom vzťahu.

retatka
17. apr 2021

@veronika2550 To už má riadne primitívne vyhovorky....ako ona zareaguje.Kolko má prosím tá rokov?Nech ide robiť ,nebude cely deň ženské obhaňať.Si mlada ,nájdeš si chlapa čo nebude mat za potreby robiť takéto podrazy.Aj smajlík ,aj ako je s tebou nešťastný je cez čiaru ,tento vzťah speje k rozchodu,len ty si to nechceš priznať ...

vilma7
17. apr 2021

@veronika2550 pane bože ten si z teba robí pekný deň 😀😀😀

leni1977
17. apr 2021

@veronika2550 prepáč, ale úplne primitívne sa ti pánko vyhovára, neverila by som mu ani nos medzi očami, najmä keď má sklony k takýmto písačkám s cudzími babami.

nistika
17. apr 2021

to je lacna vyhovorka....pytala si sa ho co by bolo ak by sa na to chytila? takto treba sa ho to pytat? co si myslis co by bolo? a neklam samu seba naozaj realisticky si odpovedz.....a co ta caka? bude ten vztah vpohode? bez stresu teraz? budes mat viac pozitiv v tomto vztahu ako negativ bez neho? smutno mi je ked vidim ako si dnes zeny neveria a myslia si bohvie co ze na lepsie nemaju alebo ze takychto chujov potrebuju k zivotu....naozaj mi je z toho smutno.

dollyzv
17. apr 2021

@veronika2550 nechodíš ty s mojim ex? 🤣🤣 Rovnaké debilné výhovorky..jasné že ju chce pretiahnuť...možno aj vzťah..kopni ho do riti preboha..radšej byť sama ako s takýmto tlkom..to ti je toto treba do života? Náhodou s ním ostaneš tehotná a potom čo,myslíš že sa zmení?! Omyl..bude to ešte horšie...

anetakovacova57
17. apr 2021

@dollyzv úplne súhlasím. Tam už si dobre rozdávajú. Ja by som ho sledovala a určite by som videla že to nie je kamoška . Maj prosím trochu hrdosti a pošli ho kade ľahšie.

zooeynka
27. máj 2021

@veronika2550 tak ako si to vyriesila?

veronika2550
autor
13. jún 2021

@zooeynka vyriešila som to tak že sme sa vcera rozišli a momentálne sa stretávam s jeho kamarátom ktorý zrejme asi tiež hľadá vzťah. Vcera sme boli spolu na káve a plánuje že ma chce vziať na veľa pekných miest. Uvidím čo z toho vznikne nakoniec.

veronika2550
autor
13. jún 2021

Ahojte. Vyriešila som to tak že sme sa vcera rozišli a momentálne sa stretávam s jeho kamarátom ktorý zrejme asi tiež hľadá vzťah. Vcera sme boli spolu na káve a plánuje že ma chce vziať na veľa pekných miest. Uvidím čo z toho vznikne nakoniec.

Strana
z6