Prečo nás majú chlapi za také sprosté?
Ahojte, nejdem si pýtať radu, skôr vám porozprávať o mojej nedávnej skúsenosti a položiť do pléna filozofickú otázku. Nedávno som sa opäť stretla s bývalým kamarátom s výhodami. Vypisoval mi, že sa sťahuje mimo SK, chce ma ešte vidieť, rozlúčiť sa atď. Dosť som si ho všímala ešte v čase, keď sme sa stretávali. Vypisovačky bývalým, hromadné lajkovanie fotiek, najprv sledoval na instagrame, potom zas nie, potom zas áno, takto si spravil zakaždým svoje kolečko, potom to skúšal na o 5 a viac rokov mladšie a mne tvrdil do očí, že som jedna z jeho najbližších ľudí a s nikým okrem mňa nespáva, lebo vo mne má všetko a bla bla bla. Poviem narovinu, sex bol super, nepotrebovala som aj úprimnosť (tie, ktoré ste pohoršené, už radšej prestaňte čítať). A teraz, keď sme sa stretli, tiež som nič viac ako úlet na rozlúčku neočakávala. Mimovoľne som sa spýtala na mesto, do ktorého sa sťahuje, prečo si ho vybral. Nemohol očakávať, že naozaj uverím, že sa sťahuje niekam do riťkároviec, kde vôbec nikoho nepozná a navyše to nie je ani veľké známe mesto, treba ho hľadať prstom na mape. Veľmi dobre som vedela, že tam študuje jeho bývalá, no aj tak som si so záujmom vypočula ako mi klame do ksichtu, že to je kvôli strategickej polohe atď. A potom mi zavesil na nos, že odkedy sme sa prestali stretávať s nikým nespal. Opäť viem, že to bolo klamstvo a takýchto bolo za ten večer veľa. Nepovedala som mu nič. Na čo? Iba som pozerala, ako mi klame do tváre a evidentne sa teší, ako ma zmotáva. Popritom neexistuje nič jednoduchšie, ako si tie dotyčné pozrieť na sociálnych sieťach…Povedzte mi, prečo nás majú chlapi za také sprosté?
Tak vieš, on ta má len na sex a preto ta má za sprostu....že si ako dievča na telefón . Keď má on chuť tak pribehnes. Natlačí ki kaleráby do hlavy a ukazuje sa pred tebou b tom svetle, v ktorom by sa mozmo aj on sám najradšej videl... sama vieš, že keď mas normálny vzťah a chlap ta lubi a váži si ta, je k tebe úprimný. Taký chlap ta určite nemá za sprostu. Ten s výhodami sa s tebou len hraje preto drista somariny len aby zaujal. Nezáleží mu na tebe s ani na tom či zistíš pravdu alebo nie lebo k tebe lásku necíti a keď odídeš z jeho zivot tak to prežije s kľudom Anglicana
Otázka znie, keď je to len nejaky kamoš s výhodami prečo ťa to vôbec trápi? Je to ocividne kus nezrelého chlapa, ktorý ani sám nevie čo chce a ty ešte mrháš svojím drahoceným časom, aby si premýšlala nad niekým takým? Keby vieš čo všetko dokážu chlapi ženám spraviť .
Myslim si, že nikto ti tu nezávidí ani sa do teba nepúšťa, skôr je to o tom, že si zažívame ťažšie osudy -oveľa ťažšie a takýto "problém" príde tým pádom mnohým ako malichernosť.
Samozrejme, tiež som bola kedysi podobná, mnohé sme boli - chlap sa po dvoch rande neozval ani nic a ja som sa trápila a hladala v com je chyba a pod... dnes po rokoch, rôznych skúsenostiach, tažkom toxickom vzťahu, ktorý ma dostal na totálne dno a kadečom inom sa nad takýmito vecami sa clovek už len pousmeje a mávne rukou. Chápem čo riešiš, všetky sme v istej fáze života riesili aj podobné veci, no po ťažkých životných skúsenostiach už na takéto veci ináč pozeráme. Myslím že to bude skôr tým.
Zabudni na neho, venuj sa sebe, takí ľudia nestoja za náš čas. ;)
Ja mám tiež kamaráta s výhodami a vôbec mi neklame ani sa ma nesnaží zamotávať. To nie je, ze "chlapi nas maju za sprosté" to je len tento konkrétny chlap. 😄😄 Ako úprimne ja som spokojná s tým, že mám len takýto "vztah", ale keby ma ten môj takéto hlúpe reči, tak by sa mi asi zhnusil a nespala by som s nim uz . Ved to je uplne antisexy, ked toto dakto robi. 😄
@annamarin presne

S čím sa spokojíš, to dostaneš.