Prečo rodina po smrti rodiča konala sebecky?
Ahojte,
som precitlivelý typ človeka a prichádzam za vami po radu.
Mala som v živote ťažké životné obdobie, keď mi zomrel rodič. Nemala som vtedy ešte ani 25 rokov. Ale aj také životné udalosti sa stávajú. Súrodencov nemám. V deň pohrebu na kare prišli moji strýkovia, bratranci a sesternice za mnou, že čo bude s časťou pozemku, kt. po rodičovi zdedím. Že oni by chceli, aby som na nich ten podiel dala prepísať zadarmo, lebo oni by tam chceli stavať. Áno, zadarmo. A podotýkam, že nikto z nás im nebol po finančnej, ani inej stránke nič dlžný. Ja som im povedala, že ak chcú časť pozemku, nech ma potom vyplatia. Na to sa so mnou prestali baviť, hnusne ma poojovárali po celej rodine a ešte niekoľko mesiacov po pohrebe na mňa vyvýjali psych. nátlak. Teraz sa nebavíme.
Už sú to roky, ale mne pro obzretí sa do tých čias príde nevoľno, úzkostne..s otázkou: ako toto mohla vlastná rodina robiť ?
Prisím poraďte, ako konečne prestať byť precitlivela a zabudnúť na túto etapu ?
precitlivelá a zabudnúť na túto etapu
@anonym_autor mam podobnu skusenost, svokor nebol ani den na onom svete a uz svokra a svagrina cachrovali s majetkom.
Odvtedy pre mojho muza neexistuju. Nikdy by to do nich nepovedal. Uplny noz do chrbta a este bol on zly lebo to len bez slova nepodpisal. Nakoniec im to podpisal ale viac ich nechce vidiet aj ked skusaju vselijako citovo vydierat a pred ostatnou rodinou vyhlasuju ze mu preskocilo.
@anonym_946697 mame aj takúto skúsenosť, z mužov ej strany. Jeho sestre a neteriam preplo a tiež ho vydieranim prinútili prepísať na nich svoju polku domu po rodicoch a teraz sa sestra veľmi čuduje, že ju akosi nechce vidieť, ani netere, tak nastriedacku citovo manipulujú a vydieraju a asi to nebude len kvôli kontaktu s nim, ostali totiž ešte nejaké pozemky, tak tie by tiež chceli "upratať "

@anonym_autor su to debiliny!!! Uplne!! Povedz si ze su to debily a lem si najdi skveleho muza
@7komorova Bohužiaľ, debiliny to nie sú. Je to moja realita, kt. sa mi stala.