Prečo sa na bločkoch objavujú veci, ktoré muž neprinesie domov?
Počujete, mne je už smiešno z mojej hlavy, čo dokáže navymyslat 😂
Riešim dlhšie takú záhadu a kým sa opýtam muža na priamo, dajte svoje tipy že ako by to mohlo byť 😂🤦🏻♀️
No k veci.. máme takú appku s mužom kde si ukladáme bločky z obchodov, aby sme nemuseli brať papierové bloky..proste normalka. No a tam keď pozriem nákupy z lidl alebo kaufu dajme tomu tak keď muž ide sám nakupovať, ten nákupný zoznam na bločku obsahuje veci, ktoré domov neprinesie 😃 ale nič také že gumy alebo alkohol či čo.. ale proste mandarínky, alebo nejaké krekry a veľa ďalších, proste potraviny, alebo kvetináče a Tále už tam bolo 😃😃😃 a prisahám že furt sa zabudnem opýtať a to sa to stalo už pár krát. No a moja mama býva daleho, jeho nežije žeby im to kupoval, milenku asi nemá 😁🙈 po ceste by nezozral kilo mandariniek alebo sladkosti 😃😃😃 ja normálne nerozmýšľam či mu neuctuju blbosti a nevšimne si alebo čo 🤦🏻♀️ už neviem 😃 príde z práce a opýtam sa ho že čo to má znamenať?! 😃😃
tiez si myslim, ze suseda by mu kvetinace nekazala kupit, chlapovi a este kvetinace..kebyze maslo, chleba, rozky to by som skor uverila
Nechce sa mi to citat cele - ale ak to tu este nik nespomenul tak ja si niekedy polozim vec na kapotu ze mam plne ruky nech auto odomknem potom to dam dnu. Takto som prisiel uz o vela veci, od telefonu po kavu v kelimku :D Aj si to 100x opakujem neklad to tam, zabudnes...
Mne to teda vôbec nepríde funny, ako to tu od začiatku prezentuješ. Ak kupoval susede kvetináče, prečo je to na spoločnom bloku? ja teda neviem, ale ak niekomu niečo kupujem, blokujem to osobitne a doklad o platbe mu dám aj s tovarom. Či on od nej nechcel ani peniaze? až taký to je samaritán? urobil to už niekoľkokrát a nikdy si nemala čas sa opýtať - ale čas kontrolovať apku máš. Opýtala by som sa hneď, ako by som videla nablokované kvetináče, ktoré reálne domov nepriniesol 🤷♀️ a to nie som žiadna stíhačka, ja ani bločky nekontrolujem, ale táto tvoja 6-stranová historka mi príde vážne divná. Sorry.
Ja som tiež zvedavá 🍿😀
Mne, to pride absurdne, že na jednej strane mám aplikaciu na sledovanie bločkov a a druhej strane ťa to ani netrkne že kde je tovar z toho bločku ktorý kupoval dajme tomu pred tyždnom. Veď, by som ho hneď konfrontovala, keby som zistila, že mi tam niečonesedí. Nakup, cez jeden pokladnicny blok na sto percent robil len pre seba . Keby, kupoval niečo pre niekoho , tak by mu ten nakup zrejme chcel aj dokladovat a pytal by zvlášt blok. Ináč, už ked sme pri tom, keby ti naozaj kupoval susede, tak prečo by ti o tom nepovedal.
Mne to príde ako fejk téma, lebo toto nie je normalna reakcia ženy, čo toto spozoruje a ešte na to zakladať tému. A Ano, môže nákupy robit do druhej rodiny. Otec kamosky si spravil lavobocka, tiež to manzelka po 20 rokoch necakala. A tiež sa jej otec mýlil, lebo bol tak zblbnutý tým, že žil dvojaký zivot, že tiež do rodiny doniesol nakup veci, ktoré kupoval do druhej rodiny, čo mu milenka nakazala.
No neviem, mne je to divné. Kedy ho tá suseda odchytí a poprosí, aby jej to kúpil, keď o tom nevieš? A kedy jej to dá? Mne keby sa také stalo, že má niekto poprosí, tak tie veci donesiem domov, pri vybaľovaní nákupu ich dám bokom a až potom odnesiem susede. Písala si, že sa to stáva cez víkend, takže si doma, keď príde z nákupu. My s mužom by sme si také niečo aj povedali navzájom, aj bez toho, aby sa ten druhý pýtal.
@13uzivatelka11 vezme ich niekde keď zostanú po niekom?
Tak ak sa to stalo jednorazovo tak naozaj nie je čo riešiť... Na kroniku..
autorka, len tolko k tomu, ze nie je taky "sprosty"? By si sa cudovala, ze prave take tipy si nedavaju extra pozor, a este to otocia proti tebe, ze si kontrolorka.. a potom si zacnu davat pozor. Ako netvrdim, ze je to tento pripad, ale nesmiala by som sa tolko, vela ti k tomu teda nepovedal.
@macekovam tak ešte raz a pomaly si precitaj, čo autorka pisala
Ja, by som sa normalne susede spytala, či jej kupil dobry ten kvetinač, ktory chcela.
Cele je to zvláštne. Veľmi zvláštne. Asi máte divný vzťah.
Ináč, tie kvetináče sú mi ešte najmenej podozrivé. Dokážem pochopiť, že 60 ročná žena poprosí mladého muža, ktorý chodí na nákupy autom, aby jej kúpil kvetináče, ktoré sú pre ňu ťažké. Ale tie ďalšie veci čo? Autorka písala, že takto kupuje krekry, alebo sladkosti. Neviem si dosť dobre predstaviť, že vidím suseda, ako ide na nákup a poprosím ho, aby mi kúpil horalku a gumených medvedíkov. 😁
ale zbytocne sa robi veda z tohto, nic nenormalne ani podozrive sa nestalo...kupil kvetinac nejakej tete z vysneho poschodia, a zbytok si kludne mohol.kupit sam.pre seba...to sa ma so.vsetkym.vydokladovat ked ho posle na maso a zeleninu a on si kupi dobosku tak ma hned volat zlato.aby si si nemyslela a nemala pochybnosti, kupil.som.si.horalku a nieco slane..takze neboj netrtolim nikde....🙄 keby mizli peniaze vacsie a nasla by rozne vstupenky (kina divadla welnes restiky) tak chapem...ale za nablokovane mandarinky a krekry mat pochybnosti??😁😁 m
Spomenul som si, neviem kto tú prihodu rozprával, žeby Halina? Chlapík odišiel asi na nočnú a manželke od neho onedlho prišla správa "Kúpil som grilované kura a víno, spravíme si pekný večer" - a naozaj s tým prišiel domov, ona sa tvárila že dobre dnes ideme hrať že pohoda, riešiť to budem neskôr. Teraz si predstavte toho záletníka keď si uvedomil komu správu poslal, oh shit. 🙂
Keby mal milenku, určite by nemiešal veci pre ňu s nákupom pre vás. A ešte na spoločnú appku....to by zaplatil zvlašť a v hotovosti podľa mňa.
A uz sa vie, preco to robi?
@katkaseiner my sme tak reklamovali pilu v Hecht. Blocek som mala doma (x km od predajne). Oni podla blocku v apke vyhladali v ich systeme a bez problemov zreklamovali. Sice to chvilku trvalo, kym to nasli, ale nebol problem 🙂
@hanka_se toto ja viem ze sa da... len nie kazdy obchod toto chce riesit... (robila som v tescu a nebol problem lustrovat aj niekolko mesiacov...)
To som zvedava ako to dopadne
Najprv ma napadlo , že to možno dáva na tu charitu , ktoré majú niektoré obchody , ale zase prečo nie nikdy aj keď ide stebou ?
Po tej jeho odpovedi neviem neviem , pochopím keby , že si niečo kúpi do roboty a nechá to v aute, aby nezabudol na ďalší deň , ale ty si dostala odpoveď , že to bolo pre susedu.. len keď idete na spoločný nákup ako to , že suseda ešte nikdy nič nechcela.. len keď ide sám.. divné to je no.. ale ako reálne ja tiež zjem niečo z nákupu pokiaľ idem domov 🤣 a zase keď máte už deti , tak radšej zje tie sladkosti v kľude v aute , ako keby ma dráždiť deti doma 🤣
60 ročnej susede že kupoval kvetináče? No ja ti neviem.. keby sa ti pošťastilo stretnúť ju niekedy na chodbe a prehodiť medzi rečou, či je s tými kvetináčmi spokojná 😁 sranda by bola, keby nevedela, o čom je reč.
Potom skôr pripadá do úvahy možnosť, že na tom nákupe bol s milenkou a ona do košíka poprihadzovala aj nejaké tie kvetináče a mandarínky pre seba 🤷♀️

Zenska intuícia je veľmi silná, a nemám na mysli len situácie ohľadne mužov. Ty najlepšie ho poznáš.Lebo len tak medzi rečou pofrflat na otravnu susedu, ktorá ho požiadala o kupenie toho alebo tamtoho je prirodzené. Ani reakcia v štýle,či si si hrkla mne adekvátna nepride. Škoda,že si si to všimla,niekedy lepšie,keď nemáš ani zdanie. Posielam pozitivnu energiu 😊