icon

Prečo sa na bločkoch objavujú veci, ktoré muž neprinesie domov?

15. apr 2024

Počujete, mne je už smiešno z mojej hlavy, čo dokáže navymyslat 😂
Riešim dlhšie takú záhadu a kým sa opýtam muža na priamo, dajte svoje tipy že ako by to mohlo byť 😂🤦🏻‍♀️
No k veci.. máme takú appku s mužom kde si ukladáme bločky z obchodov, aby sme nemuseli brať papierové bloky..proste normalka. No a tam keď pozriem nákupy z lidl alebo kaufu dajme tomu tak keď muž ide sám nakupovať, ten nákupný zoznam na bločku obsahuje veci, ktoré domov neprinesie 😃 ale nič také že gumy alebo alkohol či čo.. ale proste mandarínky, alebo nejaké krekry a veľa ďalších, proste potraviny, alebo kvetináče a Tále už tam bolo 😃😃😃 a prisahám že furt sa zabudnem opýtať a to sa to stalo už pár krát. No a moja mama býva daleho, jeho nežije žeby im to kupoval, milenku asi nemá 😁🙈 po ceste by nezozral kilo mandariniek alebo sladkosti 😃😃😃 ja normálne nerozmýšľam či mu neuctuju blbosti a nevšimne si alebo čo 🤦🏻‍♀️ už neviem 😃 príde z práce a opýtam sa ho že čo to má znamenať?! 😃😃

Strana
z7
jaskolka
17. apr 2024

Normálne som zvedavá na to rozuzlenie 😊. Kvetináče je možné takto kúpit, veď aj tam bývajú dlho a suseda je typ ktorý nemá problém takto požiadať, tak prečo nie. Sleduje letáky, ukázala mu konkrétne typy, ktoré chce a hotovo. On autom dovezie ľahko, ona by ich musela ťahať v taške. Čiže to je naozaj reálne možné.
Mandarínky - môže ich mat v robote a jesť postupne, krekry, sladkosti úplne v pohode, muž to bežne má v aute tiež, otvorím priehradku a vypadnú obaly od Mila keksov, žele tyčiniek, pripadne ešte aj nedojedene. Už aj obal od bagety som našla, ci takých sladkých koláčov, buchiet.. Oni v robote desiatuju len tak "na stojaka" čiže ak prší, alebo sneží ,ide jest do auta.

banderaska29
17. apr 2024

dobre a čo tie handry a ostatné veci ? autorka autorka, mňa moja intuícia nikdy neklamala a nesklamala. skus jej trošku veriť 🙂

alexandra383
17. apr 2024

@jaskolka ano, to je sice fajn, ale on odpovedal, ze to isto pre niekoho kupoval. Keby pre seba, povie, ze pre seba a mal to v aute/praci/atd.

catherinah
17. apr 2024

Škoda, ze sa nedozvieme ako to nakoniec v dlhodobejšom horizonte dopadne.

babulkomale
17. apr 2024

Ja som sa tesila ze to je vysvetlenie toho 10 € nakupu z Tesca, pamatate?
Došol a prišol 😂😂😂

kikappp
18. apr 2024

Podľa mňa si to necha v praci ,moj si tak časť s nákupu nechá v praci ,hlavne sladkosti ,podla mna žiadna veľká vec to nebude.

macatt
18. apr 2024

@kikappp jasné, to môže vysvetľovať aj tie koflíky a handry.. a mandarínky tiež, ponúkne kolegom, kolegyniam…

h2
18. apr 2024

@macatt Ponúkne kolegyni mandarínku a hneď aj s handrou, keby sa pokvapkala od šťavy. 😂

kikappp
18. apr 2024

@macatt tak mandarínky môže mať na par dni a to ostatne neviem ani som nečítala všetko, je tu už odpoveď ako to vysvetlil muž?

macatt
18. apr 2024

@kikappp nie je ešte odpoveď, čakám aj ja aké to bude mať vysvetlenie..

macatt
18. apr 2024

@h2 no😅 ale predtým vyleští kancel tou handrou, aby jej chutilo .. vyriešené 😅

54tinka54
21. apr 2024

@macatt vysvetlenie je na strane 4

juliana1931
23. apr 2024

Ahoj možno sa pripájam neskoro, ale podľa mňa sa ho normálne opýtaj. Normálne na rovinu si sadnite a spýtaj sa... Tak nikto nevie o čo ide a pokiaľ sa nespýtaš nevieš...

ysseba
30. apr 2024

Ahoj autorka. Ako pokracuje tato zahada?

oblecenie99
30. apr 2024

Spomínam si, že som raz sedela u kaderníčky a tá mi rozprávala príhodu, ktorá sa stala jej klientke. Bola to už pani 60 plus. Viezol ju syn k nejakému jazeru, išla na návštevu na chatu k svojej kamoške, keď zrazu si všimli z auta jednu väčšiu chatu, pred ktorou bola rovnaká zámková dlažba, ako pred ich domom, rovnaká fasáda, a rovnaká brána. Tak sa zastavili, že pofotia že veď sranda, keď sa zrazu brána otvorila a z dvora vycúval na aute jej manžel. A vtedy sa prevalilo,že pán mal roky rokúce milenku, a prerábal jej chatu, a keďže sa to robilo súbežne s prerábkou ich rodinného domu, tak sa použil rovnaký materiál a objednalo sa všetko rovnaké 😅 prispevok so záhadnými nákupnými položkami mi pripomenul tento príbeh.. aj keď verím, že v prípade autorky to bude iné rozuzlenie. 🙂

macatt
30. apr 2024

@oblecenie99 chlapi si proste všetko uľahčia, viac krát som sa stretla s tým, že kúpia rovnaké darčeky žene a milenke..a nehľadajú si milenku v inom meste, ale rovno susedu, manželky kamarátku, sestru… mala som známu, manžel jej kúpil na Vianoce hodinky, ale rovnaké hodinky kúpil aj jej sestre, lebo im pomáha s deťmi atď🙄 a až potom si tá moja známa začala všímať, čo jej unikalo,.. chlapi nemajú fantáziu a veľakrát nedomyslia, že ženy nie sú padnuté na hlavu..

Strana
z7