icon

Prečo sa niektoré ženy musia pretŕčať aj pred zadanými chlapmi?

mladena
29. dec 2020

Zamýšľala som sa nad takou trocha blbinou, prečo sa toľké baby potrebujú pretŕčať a to aj pred zadanými chlapmi? Potrebujú si tak zvyšovať ego? Dúfajú, že sa im páčia? Mala som napr. takú susedu, postávala polooblečená na balkóne, keď išiel môj chlap, volala naňho z balkóna a dačo sa vypytovala, furt otravovala s nejakými blbosťami. Keď otvorila ústa, ozval sa maznavý, lepkavý hlas, každú chvíľu som ju videla s iným, evidentne tupá. Už tam nebývame, ale minule som cítila veľké podráždenie, keď mi spomenul, že ju stretol a že išla za ním a vypytovala sa ako sa má a tak. Ja som ju totiž dávnejšie tiež stretla vonku a iba tak fľochla a otočila sa. Najviac ma štve, že tí chlapi to nevidia a myslia si, že to nebolo úmyselné a bol to normálny rozhovor. No ja si dobre viem predstaviť ako tá fiflena išla za ním a ako dúfala, že je pritom velice peknučká. Pritom ani by som sa nepovažovala za žiarlivú, skôr ma hnevá, že tí chlapi nevedia tie baby prekuknúť. Tiež som si všimla, že dokonca niektoré moje kamarátky sa naschvál tak nenápadne pretŕčajú a inak správajú, snažia sa spraviť dojem, keď som tam so svojím chlapom. Nie všetky, niektoré sú normálne. Jedna bývala kolegyna mu tiež jednu dobu vypisovala. Ja si myslím, že to nie je nevyhnutné, aby nejaká ženská začala vypisovať o svojom súkromí nejakému v podstate cudziemu chlapovi. Ja nemám potrebu vypisovať nejakým chlapom. Obrátim sa predsa na toho svojho. Mám aj zlú skúsenosť z minulosti, prvá veľká láska a prebrala mi ho najlepšia kamarátka. Teda akože najlepšia. Tiež som na nej odjakživa pozorovala také to pretŕčanie a porovnávanie kto je krajší a tak. Tiež najprv len tak nenápadne chodila za ním so sprostosťami- chcela by si požičať cd-čko, atď.... Teraz sa už na to samozrejme pozerám s nadhľadom, ale trápila som sa vtedy kvôli tomu dokonca celé roky. Mala som pocit, že snáď len také čo balamutia dostanú koho chcú a normálna milá baba sa asi môže ísť pásť. Ja len tak, že čo si o tom myslíte, aké sú vaše skúsenosti.

Strana
z2
princeznasevera
29. dec 2020

@mladena moj chlap je ozaj fesak za ktorym sa baby otacaju a aj obcas chlapy 😂 ale nastastie on si mysli,ze je normalny tuctovy chlap a ked sme niekde a nrjaka na neho ziza dlhsie ako 5 minut a poviem mu ze ta a ta si ta vsima alebo sleduje ani sa za nou neobzre iba pretoci oci a prednesie nieco ako vtipne. Nuka sa mu vela zien kedze opravuje auta a je sikovny tak aj vela bab mu vola kvoli oprave aut ale zas on si to nevsima lebo ma zasady ktore polka z nich nesplna a navyse ma mna 😂 a jedine co teraz toci,ze uz aby sme sa vzali lebo bude mat od nich pokoj ked uz bude zenaty 😂😂😂

fiffinkaa
29. dec 2020

@mladena to ja mám doma teda chlapa..ten si všíma hlavne aké sú dogabané..koment si neodpustí..len hlavou krúti keď vidí " manekýnky"..

mladena
autor
29. dec 2020

@princeznasevera No ono to je podľa mňa aj také samo o sebe neprítažlive na tej žene keď sa sama vnucuje. Skôr ma asi iritovala tá vlastnosť, taká tá namyslenosť niektorých. Ale v pohode babeny díky za komenty 🙂

katkami123
29. dec 2020

Každý doterny človek sa časom zhnusí a spôsobuje skôr opačný efekt.

mondolina
29. dec 2020

@princeznasevera
To určite 😂😂 tvoja " story" ohľadom tvojho " chlapa" a hlavne svadby je tu verejne známa.

luciannka83
29. dec 2020

Ani som to nedocitala do konca. Riesis uplne somariny, chvwla bohu, ze ine problemy memas. Nevidim na tom nic zle, ze sa chce zena okoliu pacit a byt pritazliva. Ja osobne mam tiez radsej upravenych chlapov jak tych co o seba nedbaju, smrdia, mastne vlasy....

zoodiac
29. dec 2020

ano, zvysuju si tym sebavedomie. v principe s tym nie je nic zle - tak ako ani s muzmi, ktori s nimi komunikuju a vobec to neznamena, ze ich nevedia prekuknut. muzi maju tiez radi (aj ked len zdanlivo predstierany) zaujem...

0silvia0
29. dec 2020

@mondolina aku story okolo chlapa a svadby som zmeskala? 🤔

mondolina
29. dec 2020

@0silvia0
Asi rok dozadu či dva.... vyberala kostol, šaty, riešila kto ju zoberie do kostola...nevyzeralo to, že by sa jej feši chlap chcel veľmi ženiť.

0silvia0
29. dec 2020

@mondolina aha, teraz stale riesi macky, ja si tuto dievcinu pamatam len v suvislosti s mackami🙃

hankm
29. dec 2020

Naco si vyberate fesakov a potom sa cudujete, ze ich vabia ine zeny? Tak ako ste si ich vybrali vy, vyberu si ich aj ine a skusaju. Hovori sa tomu prirodzeny vyber, silne geny preziju. A z predstavou romantizujucej lasky to nema nic spolocne. Toto riadi evolucia nie spolocensky konstrukt “lasky”.

ivanizna
29. dec 2020

@hankm Ale ani u škaredníkov nie je istota 😁

0silvia0
29. dec 2020

@hankm a ty podla coho vyberas partnerku?

jankapepe
30. dec 2020

@mladena ,,Teraz sa už na to samozrejme pozerám s nadhľadom, ale trápila som sa vtedy kvôli tomu dokonca celé roky.,,
Nie neberieš to s nadhľadom. Štve a trápi ťa to aj dnes. Inak by si sa na dotyčnej susede spolu s manželom len schuti pobavila.

kingdom123
30. jan 2021

@princeznasevera ..že nejaký papier,že je ženatý mu zaručí pokoj...no ty si iná naivita

Strana
z2