icon

Prečo sa žena odmlčí?

tomasm_ba
6. mar 2023

Žienky, zaujímal by ma váš názor, nedá mi to spať:

Skoro rok som sa stretával so ženou, prvé mesiace sme len randili / spávali spolu, ja som sa nehrnúl do vzťahu, bral som to, že je nám spolu fajn a keď máme čas stretneme sa. Asi pol roka dozadu sa niečo zmenilo, zistil som, že ju mám rád a zjavne aj ona cítilila niečo ku mne. Nikdy sme si nepovedali, že sme oficálne spolu, ale správali sme sa tak. Dokonca som spoznal aj jej decká, ona moje. Volali sme si aj 3x denne, pomáhal som jej s novým domom, ona zas mne... Stretávali sme sa skoro každý deň...Vedela o mne všetko, ja som vedel všetko o nej. Vedel som ako to má s ex manželom, ona vedela ako to mám ja s ex a starostlivosťou o dieťa... Všetko pekne napredovalo a hovoril som si, že konečne pekná, normálna, samostatná žena... Nič nenasvedčovalo tomu čo sa stalo cca 2 mesiace dozadu.

Zo dňa na deň doslova prestala komunikovať, odpovedala ako keby som ju nútil do komunikácie. Jej správanie sa otočilo o 180 stupňov. Nechal som jej týždeň, nechcel som ju otravovať - nie som ten typ čo dobieza. Týždeň sa neozvala. Keď som to už nevydržal a napísal jej, povedala že sa nedeje nič... Napísal som jej, že cítim, že sa niečo deje, nech mi povie čo a že nech je to čokoľvek vyriešime to spolu... a už je to 2 mesiace čo sa neozvala...

Teraz sa mi nejedná o to, že už nie sme spolu, to som rozdýchal, ale zaujíma ma váš názor -PREČO SA ODMLČALA ZO DŇA NA DEŇ? V ničom som ju neklamal, dokonca vedela aj môj príjem, ja jej, nepodvádzal som ju, nechodil som na kávičky, drinky... Nedal som jej žiaden dôvod, žiadnu zámienku. 🙏 Mám pred 40, ona po 40.

Strana
z2
mk22
6. mar 2023

@tomasm_ba jasne, je to na nej.
Bud sa ozve, alebo nie.. Keď nie, si o skúsenosť bohatší, poučený.. Opäť viac opatrný..
Niekedy sa dejú veci, a nezistís prečo.. Nedozvieme sa to nikdy.
Nevadi, zemeguľa sa točí ďalej 🙂 zrejme nebola tá prava🍀🍀

tosomja
6. mar 2023

@tomasm_ba ste dospelí. Zavolaj a trvajú na odpovedí, že berieš všetko tak ako je, len že si doteraz čakal na vysvetlenie a nevieš čo sa deje. Či si niečo pokašľal, či sa stalo niečo vážnejšie, alebo či má niekoho.

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@mk22 asi tak 🙂 je to jej problem, nie moj 🙂

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@tosomja a načo? aj tak by mi možno nepovedala pravdu. pride mi to, že by som sa doprosoval

sante81
6. mar 2023

@tomasm_ba ja som prestala komunikovať s okolím, keď som mala problémy, dosť osobné, zdravotné atď. Asi je to aj povahou, že nemám chuť vešať na nos ľuďom problémy, a v tichu hľadám svoj pokoj.
Možno sa len stalo niečo podobné. Na tvojom mieste by som sa pohla ďalej a ju by som už neriešila

mirco50
Odpoveď bola odstránená
tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@sante81 praveze som vedel o vsetkych problemoch co mala a pomahal som jej ich riešiť. nebolo to nič strašne.

katkine_terapie
6. mar 2023

@tomasm_ba ona ti nepovedala co sa stalo (naozaj tam mohlo byt cokolvek, je zbytocne spekulovat), ty nevies co sa stalo...Nech by to bolo cokolvek, slusnost bola, povedat, ze "mrzi ma to, ale tento vztah mi nevyhovuje" a ukoncit to. Mozno sa bala, ze ju budes presviedcat, ze "spolu to vyriesite" a ona to proste riesit nechcela, tak ta ghostla. Nie je to slusne, ale nie vsetci sme schopni jednat otvorene. Bolo by fajn si povedat, ze si dal do vztahu, co si aktualne vedel a koniec si nijako nevedel ovplyvnit. Rovnako by bolo fajn naucit sa otvorene hovorit o svojich pocitoch vo vztahu. "Napredovali sme, ale nic o vztahu sme si nepobvedali, mal som pocit, ze ona to ma rovnako." Vo vztahu je dolezite komunikovat, povedat si vzajomne o svojcih citoch, pocitoch viziach do buducnosti (jasne, nie na prvom rande, ale v takmer rocnom vztahu uz bolo naozaj nacase, ak nie neskoro) atd. Toto je vec, ktoru si mozes prenasat do dalsich vztahov, tak na tom treba zapracovat. Ak sa ti toto stalo raz, ok, moze sa stat, ak vsak uz viac krat, tak pozor!

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@katkine_terapie takto ono to začalo tak nenápadne, vlastne prvé 2 mesiace sme chodili len na kávu, potom sme sa začali navštevovať doma a ani neviem ako, boli sme spolu. normálne každé rano jeden druhému pekné správy, len tak mi zavolala, že ma chce počuť, ja to iste. zariadovala dom - opat telefonaty, čo poviem na toto, či sa mi to pači, posielala mi postele, ktorá sa aj mne páči... ale ... pravdu máš, že sme si mali povedať čo je medzi nami a komunikovať. len som mal pociť, že ani nie je treba lebo to važne šlo pekne, prirodzene. a vlastne raz sa ma spytala že čo som povedal dietatu, že kto som. ja že si moja priatelka, ona zas svojim detom ked sa pytali... každopádne uzavrel som to, len som myslel, že ženy po 40 jednajú na rovinu...

katkine_terapie
6. mar 2023

@tomasm_ba "len som myslel, že ženy po 40 jednajú na rovinu..." nemusia, rovnako ako na rovinu nejednaju niektori muzi 😉 Nabuduce, komunikuj a bude to lepsie 🙂

mk22
6. mar 2023

@tomasm_ba to som ti napísala aj ja v mojom prvom komente.. Možno jej chýbalo počuť, chcela počuť ako to cítiš, ako to myslíš.. Proste rozprávať sa o tom.. Nie len ze išlo to samo.. A pekne samo..

modrykonik33
6. mar 2023

@tomasm_ba fu, prečo si jej po Tom, čo ti neodpisovala nezavolal? Ja teda nie som žiadna stíhačka, ale takto neuzavreté by som to nedokázala mať...možno to chcelo z tvojej strany viac snahy, to že jej zavoláš a budeš sa dožadovať vysvetlenia neznamená že sa doprosuješ

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@modrykonik33 tak má na mna čislo, tvrdila, že sa nič nedeje a zároveň sa odmlčala. zjavne tam niečo bolo a ja nemám iné starosti, zisťovať čo princezne sadlo na nos... sorry, ja som vždy jednal fer, na rovinu, 2x som sa jej to spýtal. miesto aby normálne zavolala, odmlčala sa...

modrykonik33
6. mar 2023

@tomasm_ba hm, akoze máš pravdu, dospelá žena by mala jednať na rovinu, ale aj tak by mi to nedalo a otravovala by som ju tým...podľa mňa jej na tebe začalo niečo vadiť, keď ťa už viac menej pustila do rodiny, nemyslím si žeby to bolo tým že ste nemali odkimunikovane ako to s vami je

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@modrykonik33 ja som chlap. spytam sa raz, nedostanem odpoved, spytam sa druhy krat, vidim že to nikde nevedie tak sa dalej nepytam. ja som nespravil nič zle. presne ako pises, pustila ma do života, ja ju, odkomunikovane sme to mali. niečo sa stalo a neviem čo. to je cele.

modrykonik33
6. mar 2023

@tomasm_ba niektorým ženám stačí málo na to, aby stratili záujem, možno si povedal niečo čo sa jej nepáčilo...nezáväzne jej nechceš skúsiť napísať? Napr. Že ako sa má?

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@modrykonik33 ani nie. mozno mesiac dozadu by som napísal, resp. dáko som dúfal, že sa ozve s "prepáč, mala som toto / stretla som niekoho / vadí mi toto..." ja som to už uzavrel. fakt som len chcel počuť od žien najpravdepodobnejšie možnosti čo sa udialo 🙂

aeruginosa
6. mar 2023

Autor, tam ako dovod moze byt naozaj vselico, nikto jej do hlavy nevidi… Ja ako najpravdepodobnejsie vidim, ze si bud niekoho nasla, alebo ma nejake vazne starosti, tak sa odmlcala. Kazdopadne, vediet ti to mohla dat. Kedze nedala, ber to ako spatnu vazbu, ze ta nebrala tak, ako si bral ty ju. Osobne, keby sa mi uz aj ozve, ani ju nekontaktujem.

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@aeruginosa pekne si to napisala. tak to aj beriem

ema22270
6. mar 2023

@tomasm_ba opytaj sa jej to narovinu ci niekoho ma, alebo sa s nou pokus nejako osobne stretnut a opytaj sa.

tosomja
6. mar 2023

@tomasm_ba a čo chces vlastne od nás??

mk22
6. mar 2023

@tosomja v prvej vete to napísal predsa.. . Zaujíma ho názor žien..

tomasm_ba
autor
6. mar 2023

@tosomja názor žien. nič viac...

duunlo
6. mar 2023

Chlape pises, ze mas dalsiu znamost, nemas problem zbalit zenu. Tak potom neries nejaku co na teba uz 2 mesiace serie. Pytas sa zien, ktore ju nepoznaju na ich nazor akoze preco asi sa tak zachovala. Mozu ti tu napisat tisic dovodov a bude to ten tisicprvy. Proste opytaj sa jej alebo kasli na nu a uzivaj si s inou. Ved to nedava zmysel sa pytat inych na ich nazor, ked jej dovod je podstatny nie nazor inych ludi predsa. Skor mi pride, ze len tu vyplakavas. Opytaj sa na to terajsej znamosti mozno aj jej nazor bude pre teba zaujimavy. Jedna odisla, pride dalsia, mozno len bola mierne posahana ked sa tak zachovala, bud rad ze si sa jej zbavil, mas svoju hrdost, nepytaj sa inych zien.

orta
7. mar 2023

toho je velmi vela co sa mohlo stat, podla mna je dobre si toto riesit vo vztahu a nie s cudzimi ludmi, proste kontaktovat, opytat sa, co je za problem, preco sa co stalo, lebo inak je to len domyslanie, ktore proste vobec nikam nevedie

maria1989
7. mar 2023

@tomasm_ba nemoze byt tehotna?

mikitilik29
7. mar 2023

@tomasm_ba a prečo si sa jej na to priamo neopytal ci nemá niekoho iného

whatever1
7. mar 2023

Je tu aj moznost ze ochorela…

aandrea9
7. mar 2023

@tomasm_ba nečítala som príspevky. Prečo si dvaja 40tnici píšu a nestretnú sa zoči voči? Veď zájdi za ňou 🤷‍♀️

avonladyba
13. feb 2024

@tomasm_ba ja si myslím, že prestala k Tebe niečo cítiť, tak to nechala tak.

Strana
z2