Prečo sa ženy nechávajú týrať?
Napisala som tu dlhy prispevok, ktoreho pointa bola, ze aj neviem kolko ludi vynalozi snahu na riesenie problemu v takomto vztahu, zeny si robia po svojom ostavaju s tym clovekom a zakladaju nove a nove diskusie o tom, ako to neklape ktore v pripade kritiky zmazu.Oblubena fraza tyranych zien je lubim ho.Tak ked ho lubi a on ju tyra, nech s nim ostava.Varovne hlasy nepocuva muz sa nechce zmenit skonci dobita niekde
v krimi ale hlavne ze 190 ludi jej radilo a ona to riesi tak, ze zmaze diskusiu.
Preco sa taketo zeny stazuju, ked aj tak nic nezmenia?
Ma vobec vyznam im radit?
Rady sa nechavaju verejne lutovat
Chybu v sebe, ze nieco zle robia(ostavaju s nim) nevidia
Ma zmysel radit ufnukame cloveku, co si aj tak robi po svojom?
Oni chcu od nas rady ako sa ma muz zmenit
To by musel najprv on sam teb tyran mal chciet zmenit a chodit na terapiu
V USA posielaju kazdeho na terapiu niekedy az prehnane
V com spociva submisivita zien, ze si vseobecne nechavaju na sebe drevo rubat?
Nemoze to byt aj vychovou a touto spolocnostou ktora nuti zeny vzdy byt ohladuplne a hladiet na city ostatnych?
Dokonca to az tak daleko zaslo, ze zeny predstieraju orgazmus, aby "neranili" partneta?
No co sa snazim povedat, ze neni normalne aby clovek co zije v toxickom vztahu zakladal nove a nove diskusie staznostou na partnera a zaroven ich mazal a zostaval s nim
Da sa nieco spravit aby sa tomuto predchadzalo?.
Moja mama je chronicky stazovatel, ktory svoje chyby nevidii tak ked zacne svoju obohranu pesnicku namiesto radenia opustam miestnost.....
krimi, ale hl

@larisalarisa a ja sa čudujem že poznáte všetky ženy. Ak má podmienky na to, aby odišla, a ona neodíde a ostáva stále v Tom istom, tak jej to asi tak vyhovuje, lebo inak si neviem predstaviť prečo by to robila.