icon

Prečo som sa rozhodla bojkotovať MS v hokeji?

19. máj 2025

Prvy krat za moj zivot som vedome odmietla pozerat a fandit MS v hokeji po celom tom cirkuse s hracmi KHL, Satanom, ministrom sportu a otvorenym pohrdanim Slovenska ostatnymi krajinami, neskutocnu hanbu citim... Uz ani to malo, ako je sport, co nas vsetkych v minulosti spajalo, nestaci.

a_alexandra_a
19. máj 2025

Ďakujeme za informáciu.

deti95060810
19. máj 2025

ja som im aj fandila. verím že mladí chlapci robia čo môžu, že sa snažia. Len so športom to vyzerá tak ako to vyzerá. Hlavná vec, že máme ministerstvo športu... 🙄

mondolina
19. máj 2025

presne tak isto, každý rok to bol pre mňa hokejový zážitok, tento rok som hokej vôbec nevnímala.
dodrbú aj to, a to nehovorím o výkone.

klarissa25
19. máj 2025

No a? Nam je uplne jedno co sa ty rozhodla…ja si pozriem kazdy dobry hokej…

gov
Odpoveď bola odstránená
ivanakal
19. máj 2025

Ja nepozeram hokej roky. Kedysi som bola velky fanusik, ale uz ma to nebavi. A? Nezakladam kvoli tomu diskusie.

nyusika
19. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov pocuj, ty aj rozumies sam/a sebe ??

tak najskor nepozeras, lebo tam nehraju Rusi a Bielorusi, potom kydas na Foca a Huliaka ?
to si nejak odporuje, nie ?

marsmykkok
19. máj 2025

Ja ten ošiaľ neznášam ako sa všetci idú z nich pototo pričom roky sa len zhoršujeme a už sme horší ako Francúzko, Rakúska a podobné krajina nad ktorými by sme kedysi vyhrali 12:0 minimálne. Za mňa zbytočne podporovať a vrážať peniaze do hokeja ked proste to nemá zmysel a stále klesáme dole.

marsmykkok
19. máj 2025
@nyusika

@gov pocuj, ty aj rozumies sam/a sebe ??

tak najskor nepozeras, lebo tam nehraju Rusi a Bielorusi, potom kydas na Foca a Huliaka ?
to si nejak odporuje, nie ?

@nyusika možno to myslel tak že ako nehrajú Rusi/Bielorusi čo boli dosť kvalitní a nahradili ich Madari, Francúzi a podobní kvalita išla objektívne dosť dole bez ohľadu na dôvody prečo to tak je.

mirage
19. máj 2025

ano, aj my rovnako

autor
19. máj 2025
@ivanakal

Ja nepozeram hokej roky. Kedysi som bola velky fanusik, ale uz ma to nebavi. A? Nezakladam kvoli tomu diskusie.

@ivanakal ja tiez nezakladam diskusie kvoli zapachajucej stolici ak ma to netrapi. Nepytala som sa na dovod, ci zalozit diskusiu.

autor
19. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov preco nepozeras ak prestali hrat Rusi a Bielorusi? Zaujima ma to.

autor
19. máj 2025
@klarissa25

No a? Nam je uplne jedno co sa ty rozhodla…ja si pozriem kazdy dobry hokej…

@klarissa25 chapes zmysel verejnej diskusie a prezentovat svoj nazor a postoj? Ci len si primitivne kopnut do niekoho?

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
nyusika
19. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov a preto ti vadi, ze na MS nestartuju Rusi a Bielorusi ?
co takto respektovat VSEOBECNE sankcie voci tymto krajinam ?

sevrin
19. máj 2025

Kašľať na hokej, dôležité je, sme hrdé a suverénne Slovensko 😂

minenkaa
19. máj 2025

Su MS v hokeji? Som ani nevedela,takže bojkotujem aj ja .

babababka
19. máj 2025

A vôbec si MS chcela pozerať?Ak je dobrý hokej,atletika,lyžovanie,futbal ,atd.si pozriem.A je mi srdečne jedno či sú tam športovci z Nemecka,USA,Ruska,Číny,Mali.Šport je šport,politika je politika.

nyusika
19. máj 2025
@babababka

A vôbec si MS chcela pozerať?Ak je dobrý hokej,atletika,lyžovanie,futbal ,atd.si pozriem.A je mi srdečne jedno či sú tam športovci z Nemecka,USA,Ruska,Číny,Mali.Šport je šport,politika je politika.

@babababka zial, vsetko je o politike...ci sa rto niekomu paci, alebo nie.
aj toe prifajcene pridavky na deti...aj taka turitika (zonacia CHKU)...proste ta zla, hnusna politika, ktoru niektori odmietaju s;edovat, zasahuje do kazdej jednej oblasti nasho zivota

gov
Odpoveď bola odstránená
pininka1
19. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov presne tak, je x športovcov aj bežných rusov ktori nesúhlasia a sú diskriminovaní, nikto si ich nezastane. A my typicke ovce, len nadávať na všetkých, lebo veď sa povedalo že všetci z Ruska sú zlí. Dcéra mala spolužiačku, jej mama ušla z Ruska pred Putinom a otec z Bieloruska pred Lukasenkom, tu ich čakalo len ohováranie, kladenie prekážok, nemali na nic nárok, nevedeli sa zamestnať, len na brigády. Nakoniec odišli. Nezabudnem ako plakala že nikomu nič zlé neurobila.

gov
Odpoveď bola odstránená
petronelag
19. máj 2025

Hokej je hra a aj na majstrovstvách sú rôzné výsledky, aj teraz Česko vysoko vyhráva nad Nemeckom a sú to v podstate obe dobré mužstvá, na zlých výsledkoch sa poučia.
A šport a politika by nemali mať nič spoločné.