icon

Prečo sú svokrovci tak problematickí?

18101995
13. feb 2025

Chcem počuť názor Vás .. som strašné nahnevaná zlostna na svokrovcov. Môj muž ich syn odišiel na týždeň preč musel z práce ,Ja som išla s dcérou k svojim rodičom .Môj pohľad na to je taký že noa čo len k rodičom som išla. Za týždeň ani mňa ani dcéru nevidia ani nejavia záujem či žijeme a čo robíme .akonáhle som išla k rodičom začal mi volať že kde som pri Tom vedel kde som nemá ho to čo trápiť , môj muž mi tak nevyvoláva ako on.Povie že mám dať malú k telefónu mu 🤣 rozprávať a ja len že teraz vstala mala , keď sme doma nič a 20 km od nich som u rodičov a hneď volať chce s malou , rozprávať neviem o čo mu ide akože nevidí že sa mu vyhýbam ? Som na nich alergická nemám ich rada a on stále dolieza

Strana
z2
januska12323
13. feb 2025

@18101995 ukludni sa a napíš čo máš vlastne za problém, keď s ním nechceš hovoriť tak nedvíhaj.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
anna777115
13. feb 2025

Mne, to pripadá, akoby ju svokor, kontroloval, že kde išla, keď nemá doma muža. Autorka, buď trochu asertivna a povec na rovinu, že teraz si u rodičov a ak niečo chce, nech sa zastaví, alebo zavolá, keď budete s dcérou doma.

sulejmanka
13. feb 2025

Nedvihaj. Keď sa bude sťažovať, vysvetlíš že mobil je tvoj sluha, nie pán. Bodka.

olimuc
13. feb 2025

1. Nedvihaj telefon 2. Ked dojde muz domov zacnite riesit vlastne byvanie … nemas ich rada, odstahuj sa

miskajerry
13. feb 2025

@olimuc ale ved oni byvaju sami

olimuc
13. feb 2025

@miskajerry ok, prehliadla som … ked pisala, ze chodi okolo dveri, tak musia byt velmi blizko. Tak jedine nezdvihnut, pripadne rovno zablokovat

bielasovicka
13. feb 2025

@18101995 bývate spolu so svokrovcami? Ešte si to nenapísala, a ja sa z tohto nejak neviem vysomarit.

sasa1310
14. feb 2025

@bielasovicka logicky. Keď sú doma, tak sa svokor o nich nezaujíma. Manžel odišiel na služobku, tak sa vrátila na týždeň k rodičom. Tak svokor vyvoláva, že nie sú doma. Tak kde bývajú? No u svokra

ghoul_
14. feb 2025

@18101995 tak nezdvihni a hotovo

Strana
z2