Prečo sú svokrovci tak problematickí?
Chcem počuť názor Vás .. som strašné nahnevaná zlostna na svokrovcov. Môj muž ich syn odišiel na týždeň preč musel z práce ,Ja som išla s dcérou k svojim rodičom .Môj pohľad na to je taký že noa čo len k rodičom som išla. Za týždeň ani mňa ani dcéru nevidia ani nejavia záujem či žijeme a čo robíme .akonáhle som išla k rodičom začal mi volať že kde som pri Tom vedel kde som nemá ho to čo trápiť , môj muž mi tak nevyvoláva ako on.Povie že mám dať malú k telefónu mu 🤣 rozprávať a ja len že teraz vstala mala , keď sme doma nič a 20 km od nich som u rodičov a hneď volať chce s malou , rozprávať neviem o čo mu ide akože nevidí že sa mu vyhýbam ? Som na nich alergická nemám ich rada a on stále dolieza
Mne, to pripadá, akoby ju svokor, kontroloval, že kde išla, keď nemá doma muža. Autorka, buď trochu asertivna a povec na rovinu, že teraz si u rodičov a ak niečo chce, nech sa zastaví, alebo zavolá, keď budete s dcérou doma.
Nedvihaj. Keď sa bude sťažovať, vysvetlíš že mobil je tvoj sluha, nie pán. Bodka.
1. Nedvihaj telefon 2. Ked dojde muz domov zacnite riesit vlastne byvanie … nemas ich rada, odstahuj sa
@olimuc ale ved oni byvaju sami
@miskajerry ok, prehliadla som … ked pisala, ze chodi okolo dveri, tak musia byt velmi blizko. Tak jedine nezdvihnut, pripadne rovno zablokovat
@18101995 bývate spolu so svokrovcami? Ešte si to nenapísala, a ja sa z tohto nejak neviem vysomarit.
@bielasovicka logicky. Keď sú doma, tak sa svokor o nich nezaujíma. Manžel odišiel na služobku, tak sa vrátila na týždeň k rodičom. Tak svokor vyvoláva, že nie sú doma. Tak kde bývajú? No u svokra

@18101995 ukludni sa a napíš čo máš vlastne za problém, keď s ním nechceš hovoriť tak nedvíhaj.