Pred mužom sa musím stále obhajovať
Chcela by som vas nazor. Moj manzel na mna stale utoci a ja mu musim davat protiargumenty - co, ako, preco, zaco .... a to aj za hluposti ako to, ze mi v penazenke najde 2€ pyta sa, odkial ich mam (mame spolocny ucet, platim malokedy hotovostou, ale obcas mam a niekde vydaju). Preco som kupila toto, preco som bola v noci hore a co som robila, s kym si pisem, preco som neprebalila malu poobede (pretoze vstala po spanku a mala nacikane 🙄🙄 ). Nikdy som ho neklamala, nepodvadzala, nikam sama nechodim, som doma zatvorena. Zautoci na mna a ak mam na to nejaky argument, tak sa ani neospravedlni a vsetko osomre, pritom sa cuduje, ze sa rozculujem, ked stale rozprava hluposti... Prosim povrdzte mi - preco sa do mna stale navaza? Chce sa mi z toho uz plakat. Za nic nevie pochvalit, iba skritizovat

mysli na dcérku, dieťa ťa pozoruje, učí sa, ...dcéra bude tvoja kópia, v škôlke, v škole, v partnerstve,...a to nechceš,...nájdi si cestu von, trebárs mamu, či ťa prichýli ak sa rozídete a pomôže ti v živote a potom daj drahému na výber, buď alebo. A nech si hľadá seberovnú, ..samozrejme každá ho kopne do ri..,...žiadna sa nedá deptať. MYSLI NA DIEŤA!!!