Pred synom mi škaredo vynadal cudzí chlap
Ahojte dievčatá, asi sa potrebujem len vyrozprávať, lebo stále neviem rozdýchať, čo sa mi dnes ráno stalo. Išli sme so synom k lekárke, má problém s močovými cestami, tak som brala vzorku moču vo fľaštičke. Prišli sme o ôsmej, čakáreň plná, na rad sme sa dostali až po deviatej. V ordinácii sme boli asi 2 minúty, lebo doktorka potrebovala mať výsledky zo vzorky moču, tak nám len napísala sprievodku do laboratória, sestrička odobrala vzorku do skúmavky a išli sme s tým do vedľajšej budovy na testy. S výsledkami sme sa vrátili asi o pol hodiny a postavili sme sa pred dvere, že ako ďalší pôjdeme hneď my, veď sme si tu predsa už hodinu odsedeli. Nejaký otecko, čo bol práve na rade, sa do mňa pustil, že či chceme ísť hneď dnu, lebo teraz sú na rade oni. Skúšala som mu vysvetliť, že my sme tu od samého rána, už sme tu čakali a išli sme len do laboratória pre výsledky, ale on si stále len mlel to svoje, že ich chceme predbehnúť a že som tam nebola, lebo on je tam už pol hodiny a nevidel nás tam. Keď sestrička otvorila dvere, hovorím jej, že sme sa vrátili s výsledkami, ale že tento pán si to nedá vysvetliť, takže ju prosím, nech mu povie, že už sme tam naozaj boli. To už som ale mala z toho všetkého slzy na krajíčku a to bola obrovská chyba, lebo keď dotyčný videl, že mi je do plaču, "zamrmlal si pre seba", ale tak, aby to všetci počuli: "Hysterická pi.a!" Počula som to ja, aj sestrička a, bohužiaľ, aj môj štvorročný syn, ktorý sa ma celú cestu domov a ešte aj doma spytoval, čo mi to povedal ten ujo a prečo som plakala. ☹
@mircalla tvoja príhoda mi pripomenula zážitok z potravín...nakúpila som,zaplatila a skôr ako som za pokladňou dala nákup do tašky som čítala blok...registrovala som mierne podráždené vety "niečo nie je dobre?, máte tam niečo zlé?" no neriešila som komu patria...až keď som zdvihla oči a zbadala že pani pokladníčka uprene na mňa hľadí... Som sa jej opýtala,že prečo by som tam mala mať niečo zlé .... jej odpoveď ma už úplne dorazila "no ved keď si to tak pozeráte"... Tak som jej iba povedala,že som zjavne prehliadla oznam o zákaze čítania pokladničných blokov
To mu sa hovori smola v nespravnom case na nespravnom mieste. Ja by som ho poslala do certa ak uz som tam raz bola tak mam prednost ja. Ale urobila si chybu mala si aspon ludom co tam boli povedat teda ze ides inam ze ak by volakdo dosiel po tebe aby povedali ze bola tu jedna pani a musela ist vysledkami ale vrati sa. No to je tak ked viazne komunikacia. Na druhej strane to nebolo od neho pekne aby sa takto vyjadroval pred dietatom. Taky chlap ma daleko od inteligenta a od vzoru slusneho rodica. Nabuduce sa nedaj ak sa ti nieco podobne stane. Hlavne chlapovi neukaz slzy😀😂☺
Ja by som mu tiež niečo povedala, asi aby držal papuľu...
mala si mu nalozit a bol by spokojny 🙂

@jankastubka pohotovo reagovat? ja by som mu ten moč fľusla do ksichtu 😎