icon

Predaj vecí bez vedomia: Skúsenosti a rady

28. júl 2024

Neviem ani ako tu temu nazvat, je to len moj vykrik do tmy. S muzom a dcerou byvame s mojou mamou, mala som veci po malej, aj jedalensku stolicku, sportovy kocik, kupili sme z druhej ruky trojkombinaciu kocik, lebo sa nam mal narodit chlapcek, zial v marci v 7mesiaci nam zomrel. Tie veci som nechavala zatial tak v nasej spalni s tym, ze ich neskor predam, nakolko deti mat uz nemozem. Teraz sme boli tyzden na dovolenke a ako sme sa vratili tak veci v altanku, co som brala, lebo prerabame a vsetko mame vsade. Uz sme 14dni doma, mama isla v piatok prec a teraz mi napise spravu, ze ci moze dat moje cislo jednej pani, ze sa jej ozvala na inzerat ohladom tej stolicky. Ja ako obarena, ze ani neviem o tom, ze to bez mojho vedomia je na nete, ze ked sme boli prec to nafotila a dala na net. Pozriem bazos a tam kocik po malej, stolicka, aj ten kocik pre syna. Mne je az zle, ja viem, ze by som to aj tak predala, peniaze by mi dala z toho o to nejde. Ale bez mojho vedomia to zavesit na inzerat, a ani po dvoch tyznoch mi o tom nepovedat?!

evazhoufova
29. júl 2024

Ako to máte doma s vecami? Gazdujete spolu? Sú to veci no, chápem že je človek na to citlivý ale stále len veci…

autor
29. júl 2024

@evazhoufova kupovali sme ich s muzom, su to veci, ja viem, ze su to len veci, len keby vasa mama, da inzerat na vase veci, ktore sa sice chystate predat, ale nepovie vam o tom, ako by ste sa citili?! Mne ide len o to, aby som o tom vedela, a nie, ze neviem nic, az ked ma niekto prist, tak sa to dozviem. A s cenami tiez nesuhlasim.

cacianka
29. júl 2024

Slušne ale asertivne by som jej povedala, že sú to vaše veci, vy to poriesite vtedy kedy budete chcieť a cítiť sa na to a aj ceny si určite vy, nie ona. a nech láskavo zruší všetky inzeráty, lebo začneš predávať ty jej veci. Čo by sa jej páčilo, že tvoj muž bez jej vedomia začne inzerovať jej veci
Ako ju len toto napadlo ?;🤦