Prehnaná reakcia maminy
Ahojte, chcem sa iba vyrozpravat, poradit….
Doniesla som dnes k mamine nejake potraviny, ona ich spracovala a spravila polievku. Ja som ponahlala poobede pre maleho do skolky tak som si nevzala uz zabalenu so sebou. Trvala na tom aby sme prisli po skolke sa najest tej polievky. Hovorim ze neprideme, maly chcel ist aj tak na opacny smer, ale hovorim ze muz sa zastavi ked pojde cestou z roboty. Muz prisiel domov, ale zabudol na to.
Pisem jej, ze sa stavim zajtra, nech sa nehneva. Muz pada na hubu tak som to uz nechcela silit. Zaroven my sme boli najedeni z nasho jedla co mame doma.
Prisla mi odpoved, ze je ako krava co si nachysta jedlo ktore si moze aj zozrat. Odpisala som jej ze co to ma znamenat, ze ja komunikujem slusne, nech to prosim da do chladnicky. Odpisala ze ona robi zo seba stale gasparka.
Odpisala som slusne nech sa zamysli nad svojou rekaciou a zazelala pekny vecer.
Je to totalna hlupost ale ja som z toho rozcarovana ze co to do nej voslo….
Aky mate nazor vy?
Dakujem
AUTOR
•
Včera o 22:09
@jaond19 ano je vybusna, ale tak sem tam a niekedy aj opravnene.
Toto ma zaujalo, mozes konkretizovat situacie kedy to bolo opravnene?
Je dost mozne, ze jej pohar trpezlivosti pretiekol a vybuchla.
Raz ju pochopíš …ja som moju maminu pochopila až teraz keď mám dcérku v puberte a moja mamina je 1000 km odomna ďaleko a čo by som za to dala aby mi takto varila …samozrejme že sa citi nepotrebná .Juj ako by som s tebou menila
@kittykat22 to ani netvrdim. Iba som poznamenala, ze to moze byt ten pripad
@elizabet173 Prepáč....To že niekto žije s manželom znamená automaticky, že nemôže byť osamelý, smutný? Matke môžu chýbať jej deti a vnúčatá aj keď má doma manžela. Varila, tešila sa, čakala - nedočkala sa, bola sklamaná a nahnevala sa - nadávala, nie dcére, ale smerom k sebe, že ako krava varila a zbytočne, môže si to zjesť sama... Nie najvhodnejší slovník použila, ale tak zas toľko sa nestalo. Je to mama - netreba to tak prežívať. Niekedy starší ľudia reagujú prehnane, viem o tom svoje, mám so svojou mamou bohaté skúsenosti.... No keby sa mám na ňu naštvať za každý jej "výbuch", tak by sme sa asi nestretávali vôbec. Rodičov beriem s rezervou lebo iných mať nebudem a život je príliš krátky, aby sme sa hádali pre hlúposti. Pozri, ja mám svoj názor a ty svoj. Ja ti ten tvoj neberiem a ani ma vlastne nezaujíma. No poprosím Ťa pri všetkej úcte, usmerňuj si doma svoje deti a nie mňa. Nič také hrozné som predsa nenapísala, nikoho som neurazila. Ja som si diskusiu prečítala a je moja vec na čo zareagujem. Ďakujem. Pekný večer.
Ako to dopadlo? Bola si si po tu polievku? Aj ste sa udobrili?
Ano bola som si vziat polievku, ale s maminou sa nebavime.
No skoda. Dufam ze s vam to coskoro vyriesi. Mne by ta polievka ani velmi nechutila.😖
@andreatytler ale uz si piseme. Tak je to lepsie

pre dobrotu na zobrotu.. autorka sa snazi vsemozne prisposobovat, len aby bola mama spokojna, zapoji do toho celu rodinu, kvoli jednej blbej polievke a ked to nevyjde, tak mamka vyvadza, jak keby jej odrezali hlavu.. ja by som k nej teda uz vobec ani na ziadny obed ani navstevu nesla, ked sa mam preto takto nervacit.. a draha pani matka sa moze pozerat na seba do zrkadla, aka je krava.. vystihla to dobre.. ale robi ju zo seba len sama