icon

Prehnane dokonalý muž a mne to vadí.

24. feb 2020

Ahojte, môj chlap je priam dokonalý 🤦🏻‍♀️ až mi tým ide na nervy, ale neskutočne. Príklad: cez víkend vstane potichu a nenápadne odíde, postará sa o syna, pripraví nám raňajky, uprace komplet celý byt (okrem prania), navarí obed.. mňa príde zobudiť okolo 9-10.00, v noci k malému často vstáva on resp.doslova sa dokážeme hádať, kto vstáva k malému (chceme obaja) 🙈 .. a mňa to neskutočne vytáča, že robí niečo, čo mám robiť ja.. má niekto podobný problém a podobné pocity ? Vážne radšej by som bola aby spal ráno a ja som mohla v kľude upratať, navariť, zahrať sa s malým 🤷‍♀️Úplne si to vážim čo pre nás robí ale miestami to preháňa. Už sme sa o tom spolu aj rozprávali údajne ho to proste baví 🤬 mňa nie .. povedal, že trošku poľaví ale žiadna zmena.. áno, predtým ako sme sa dali dokipy žil sám (odráža sa to). Máe nejaký grif na to? Nie vstávať o 4 ráno nebudem aby som umyla podlahu 😂

Strana
z4
autor
26. feb 2020

@whatever1 😂 moje ďakujem znie "dik, že si ma nezobudil a prespala som zas pol dňa" 😂😂😂

brendaa
26. feb 2020

Uprac v piatok aby on nemusel 😂. Cez vikend mozes vstat aj sama a pomoc mu s ranajkami, alebo mu robit iba spolocnost. Detto pri vareni, ocisti zemiaky, nakrajaj zemeninu, napacuj maso.... no rozdiel bude ak nechce, aby si tam bola a pomahala🙂

autor
26. feb 2020

@brendaa 😂 nedokážeme variť spolu takže nič z toho.. upratujem každý deň nežijeme predsa ako zvieratá

brendaa
26. feb 2020

A preco upratuje on cez vikend?

autor
26. feb 2020

@brendaa lebo chce 🤷‍♀️

brendaa
26. feb 2020

Nevidi ze si upratala, tak to je potom ine....

miskahryzka333
26. feb 2020

Vymenmne si manzelov aspon na mesiac prosim 😂

autor
26. feb 2020

@miskahryzka333 😂 ďakujem za ponuku zvážila som pre a proti a už som spokojná 🤷‍♀️.. on cez týždeň toho veľa nenarobí max vezme smeti cestou do práce asi si to potrebuje kompenzovať cez víkend

danica2711
29. feb 2020

tvoj "problém" sa volá: keď je koze dobre, ide na ľad tancovať... zapni fantáziu a začni riešiť niečo iné, lebo inak si zbytočne nas.rieš dobrého chlapa

angela85
29. feb 2020

Bože,dnes tu čítam o znudenych ženách...

petka_3
22. nov 2020

Toto mi pripomenulo tie vtipy. Zn.: Nič nepotrebujem a nepredávam, len sa chválim. 🙂 v dobrom. Užite si vzťah, ty si uži muža. Veď to je super, keď pomáha. Stále je veľa moznosti ako urobiť službu jemu.

nanka3
22. nov 2020

ak ti to vadi, nastav si rano budik a vstan skor (nemusi to byt o 4:00. staci o 7:00-7:30), ak on vstane este skor, tak sa dopredu dohodnite, kto co spravi, resp. si podelte dni, jeden den robi a vstava jeden a druhy den druhy

mirgenah
22. nov 2020

Posli ho ku nam na vikend 😂

iveta7677
24. okt 2021

Mozete sa tesit, ze je taky poriadny.

Strana
z4