Prehnane dokonalý muž a mne to vadí.
Ahojte, môj chlap je priam dokonalý 🤦🏻♀️ až mi tým ide na nervy, ale neskutočne. Príklad: cez víkend vstane potichu a nenápadne odíde, postará sa o syna, pripraví nám raňajky, uprace komplet celý byt (okrem prania), navarí obed.. mňa príde zobudiť okolo 9-10.00, v noci k malému často vstáva on resp.doslova sa dokážeme hádať, kto vstáva k malému (chceme obaja) 🙈 .. a mňa to neskutočne vytáča, že robí niečo, čo mám robiť ja.. má niekto podobný problém a podobné pocity ? Vážne radšej by som bola aby spal ráno a ja som mohla v kľude upratať, navariť, zahrať sa s malým 🤷♀️Úplne si to vážim čo pre nás robí ale miestami to preháňa. Už sme sa o tom spolu aj rozprávali údajne ho to proste baví 🤬 mňa nie .. povedal, že trošku poľaví ale žiadna zmena.. áno, predtým ako sme sa dali dokipy žil sám (odráža sa to). Máe nejaký grif na to? Nie vstávať o 4 ráno nebudem aby som umyla podlahu 😂
Uprac v piatok aby on nemusel 😂. Cez vikend mozes vstat aj sama a pomoc mu s ranajkami, alebo mu robit iba spolocnost. Detto pri vareni, ocisti zemiaky, nakrajaj zemeninu, napacuj maso.... no rozdiel bude ak nechce, aby si tam bola a pomahala🙂
@brendaa 😂 nedokážeme variť spolu takže nič z toho.. upratujem každý deň nežijeme predsa ako zvieratá
A preco upratuje on cez vikend?
@brendaa lebo chce 🤷♀️
Nevidi ze si upratala, tak to je potom ine....
Vymenmne si manzelov aspon na mesiac prosim 😂
@miskahryzka333 😂 ďakujem za ponuku zvážila som pre a proti a už som spokojná 🤷♀️.. on cez týždeň toho veľa nenarobí max vezme smeti cestou do práce asi si to potrebuje kompenzovať cez víkend
tvoj "problém" sa volá: keď je koze dobre, ide na ľad tancovať... zapni fantáziu a začni riešiť niečo iné, lebo inak si zbytočne nas.rieš dobrého chlapa
Bože,dnes tu čítam o znudenych ženách...
Toto mi pripomenulo tie vtipy. Zn.: Nič nepotrebujem a nepredávam, len sa chválim. 🙂 v dobrom. Užite si vzťah, ty si uži muža. Veď to je super, keď pomáha. Stále je veľa moznosti ako urobiť službu jemu.
ak ti to vadi, nastav si rano budik a vstan skor (nemusi to byt o 4:00. staci o 7:00-7:30), ak on vstane este skor, tak sa dopredu dohodnite, kto co spravi, resp. si podelte dni, jeden den robi a vstava jeden a druhy den druhy
Posli ho ku nam na vikend 😂
Mozete sa tesit, ze je taky poriadny.

@whatever1 😂 moje ďakujem znie "dik, že si ma nezobudil a prespala som zas pol dňa" 😂😂😂