icon

Prehral som veľa peňazí, nedokážem si to odpustiť

janik8
13. jan 2020

Prosim vas viem že to sem nepatrí ale potreboval by som poradit prehral som stasne vela penazi na tipovaní priznal som sa s tym zene no nedokazem si to sam sebe odpustit mame dve deti..... Som momentalne mimo domova no neviem co sa im niekedy dokazem este pozriet do oci myslite ze dokazem v zivote napravit taku chybu a ze vratim spat myslim vo vztahu

Strana
z2
janik8
autor
14. jan 2020

@cacianka alo ja nie som gembler ze robim to kazdym dnom alebo ze za kazdu cenu...... Samozrejme priznavam ze neni to ani v hlace poriadku ked som to urobil.... Ma nebranim sa tomu ani navstivit psychologa uz len z dovodu ze danu vec by som uz nikdy v živote nechcel zopakovat

marca12
14. jan 2020

@janik8 presla som si niecim podobnym,ale s tym rozdielom,ze moj klamal dlhe roky a nikdy sa mu nedalo verit a ja som vzdy pri nom stala. Ak si bol k nej uprimny,sam sa priznal,nie ze ona na to prisla a budes dobrym manzelom aj otcom nadalej,tak to ustojite. Aj taketo problemy prinasa manzelstvo a tieto veci ho utuzuju. Ke jednoduche slubit si lasku,ked vsetko klape,ale taketo veci preveria vztah. V prvom rade si sam odpusti,daj tomu cas

janik8
autor
14. jan 2020

@marca12 priznal som sa sam u mna to pretrvavalo asi mesiac a to uz som isiel z posledneho skor z takeho zufalstva ze som to chcel vratit spat..... A ako ste na tom dnes?

marca12
14. jan 2020

@janik8 tym,ze ja som prisla na klamstva a on zatlkal znicil doveru a myslim,ze mu uz nikdy nebudem verit. Dovera sa velmi tazko buduje

simoncik
15. jan 2020

@janik8 no je tu namieste usporiadať si priority. Ak sa to stalo raz uvedomiť si chybu a už nikdy ju nezopakovat. Peniaze boli aj budú ako sa vraví. Horšie je to z doverovou.Zasafne sa takým pokušenia vyhýbať a nikdy ich nezopakovat,aby znova nenastala takáto situácia alebo ešte horšia.daj si pozor na to aby ta to neovladlo. Ako si mal možnosť zistiť je to tenký ľad. V rodine sa to utrasie. Časom. Len ty sa k tomu musíš postaviť zodpovedne a ak sa to stalo prvý a posledný raz odpustiť si. Máš podporu ženy a to je dobre. Horšie a neodpustitelne bude ak s tým neprestanes.verim že sa to nestane. Už len kvôli tvojej rodine

Strana
z2