Prehral som veľa peňazí, nedokážem si to odpustiť
Prosim vas viem že to sem nepatrí ale potreboval by som poradit prehral som stasne vela penazi na tipovaní priznal som sa s tym zene no nedokazem si to sam sebe odpustit mame dve deti..... Som momentalne mimo domova no neviem co sa im niekedy dokazem este pozriet do oci myslite ze dokazem v zivote napravit taku chybu a ze vratim spat myslim vo vztahu
@janik8 presla som si niecim podobnym,ale s tym rozdielom,ze moj klamal dlhe roky a nikdy sa mu nedalo verit a ja som vzdy pri nom stala. Ak si bol k nej uprimny,sam sa priznal,nie ze ona na to prisla a budes dobrym manzelom aj otcom nadalej,tak to ustojite. Aj taketo problemy prinasa manzelstvo a tieto veci ho utuzuju. Ke jednoduche slubit si lasku,ked vsetko klape,ale taketo veci preveria vztah. V prvom rade si sam odpusti,daj tomu cas
@janik8 no je tu namieste usporiadať si priority. Ak sa to stalo raz uvedomiť si chybu a už nikdy ju nezopakovat. Peniaze boli aj budú ako sa vraví. Horšie je to z doverovou.Zasafne sa takým pokušenia vyhýbať a nikdy ich nezopakovat,aby znova nenastala takáto situácia alebo ešte horšia.daj si pozor na to aby ta to neovladlo. Ako si mal možnosť zistiť je to tenký ľad. V rodine sa to utrasie. Časom. Len ty sa k tomu musíš postaviť zodpovedne a ak sa to stalo prvý a posledný raz odpustiť si. Máš podporu ženy a to je dobre. Horšie a neodpustitelne bude ak s tým neprestanes.verim že sa to nestane. Už len kvôli tvojej rodine

@cacianka alo ja nie som gembler ze robim to kazdym dnom alebo ze za kazdu cenu...... Samozrejme priznavam ze neni to ani v hlace poriadku ked som to urobil.... Ma nebranim sa tomu ani navstivit psychologa uz len z dovodu ze danu vec by som uz nikdy v živote nechcel zopakovat