Prekonávanie smútku z Vianoc bez rodiny
Som mladé dievča ktorej zomreli všetci starý rodičia tento rok to budú prvé vianoce bez babky💔💔rodičia su rozvedeny, žijem sama. Každý deň len plačem ako mi chýba. Keď vidím tych ludí ako sa tešia na vianoce, kupujú darčeky, tešia sa že idú vianoce kupujú stromčeky,ozdoby, pečú oplátky, medovníky, v tescu plné košíky.. Je na tom niekto podobne? Vianoce sú o rodine a keď mám byť len s mamou a plakať tak sa vôbec neteším. A nahoršie je vidieť smútok z toho aj na nej💔😭. Prosím vážte si svoje rodiny, mamu otca, súrodencov, starých rodičov, bratrancov, tety ujov, niekto také šťastie v živote nemal.
Máš mamu, nie si sama. Aj dve si viete spraviť pekné Vianoce, je to len o nastavení tvojej mysle. Nie si sama, ste dve ♥️
Na tak mlade dievca si velmi depresivna, kazdy raz odide ,nie si sama ,mas mamu urobte si pekne vianoce vo dvojici , chodte na pobyt , moznosti je vela.
Mne zomrela moja milovaná babka keď som mala 12 rokov, odvtedy som sa len pretĺkala životom. Rodičia rozvedený, otec alkoholik matka despota, súrodencov nemám, teta a ujo a ich deti sa so mnou nebavia kvoli mojej matke, pre nich ako keby som ani neexistovala.
Život píše niekedy rôzne príbehy, to čo mi dlhé roky v detstve chýbalo, teraz sa to snažím dať svojim deťom.
Na tak mlade dievca si velmi depresivna, kazdy raz odide ,nie si sama ,mas mamu urobte si pekne vianoce vo dvojici , chodte na pobyt , moznosti je vela.
@sidicek no to bude tým že ja trpím depresiou.. Ďakujem za vaše rady
Mne zomrela moja milovaná babka keď som mala 12 rokov, odvtedy som sa len pretĺkala životom. Rodičia rozvedený, otec alkoholik matka despota, súrodencov nemám, teta a ujo a ich deti sa so mnou nebavia kvoli mojej matke, pre nich ako keby som ani neexistovala.
Život píše niekedy rôzne príbehy, to čo mi dlhé roky v detstve chýbalo, teraz sa to snažím dať svojim deťom.
@anonym_e0a619 To ma veľmi mrzí len ja som mladá nemá priateľa ani deti :(
@anonym_autor toto budú moje prvé Vianoce bez sestry, ktorá umrela v máji :( tento rok sa na Vianoce netesim ani ja, chcem ich len nejak vydržať..drzkaj sa aj ty 🖤
@anonym_autor toto budú moje prvé Vianoce bez sestry, ktorá umrela v máji :( tento rok sa na Vianoce netesim ani ja, chcem ich len nejak vydržať..drzkaj sa aj ty 🖤
@kubizde ďakujem😭😭

Dost si protirecis tie posledne vety prispevku . Na jednej strane kazes druhym nech si vazia co maju rodinu .. na druhej ty mas este mamu nie si sama a planujes tam plakat a rozplakat ju ? Ved si teda nevazis co mas . Namiesto sebalutosti skus na vianoce pozerat inak . Nie ze uz tu nemas babku dedka ( tvoja mama nema rodicov co je este smutnejsie) ale skor rozmyslaj ako tie vianoce urobit co najkrajsie pre mamu . Kup jej nieco co bolo babky oblubene (jedlo ) nieco cim bol dedo typicky . Ze si na nich pri stromceku zaspominate . Kludne aj poplacte ale nie slzy sebalutosti . Ale ze mali pekny zivot a chceli by vas vidiet stastne . Skus mame splnit nejaky tajny sen . Zober ju na Vianocne trhy . Atd . Ten cas spolu straveny je najvzacnejsi . Nikto nevieme kolko ho este mame . Daj si ciel ze nechces vianoce stastne a vesele pre seba ale pre mamu , a tym
Nesebeckym nastavenim mysle ziskas kus stastia aj pre seba , Daj si ciel nech je tam usmev cez slzy ak sa insk neda. Ale nech tam je . Nech to nie je len slzave udolie . Lebo zit treba pre živych mrtvych spet neziskas., kazdy niekoho stratil/strati vsetci sme smrtelni .